Hjem Nyheter Politisjef i Florida i hemmelig forbindelse med jødisk maktorganisasjon

Politisjef i Florida i hemmelig forbindelse med jødisk maktorganisasjon

JØDISK MAKT Etter at politisjef Robert Mangold ble fanget på video som «enig» i noen av John Minadeos politiske poeng, ba han den lokale lederen av jødiske Anti-Defamation League (ADL) om unnskyldning i en tekstmelding. Justice Report avslører at politiledelsen er i jevnlig kontakt med den anti-hvite organisasjonen og at Minadeo hevder å bli forfulgt på ordre fra dem.

Robert Mangold og Yael Herschfield. Foto: Justice Report.

I et videoklipp publisert av lederen for Goyim Defence League (GDL), John Minadeo, kan han sees bli konfrontert av politisjef Robert Mangold mens han deler ut flyveblader i byen Atlantis, Florida. Mangold truer i utgangspunktet med å arrestere GDL-lederen for å «luske rundt» på offentlig sted. Etter at Minadeo poengterer at hans virksomhet er grunnlovsbeskyttet, benytter politimesteren anledningen til å studere hva Minadeos flyveblader og aktivisme egentlig handler om.

«Jeg er klar over det. Jeg er godt klar over det, kompis,» svarer politisjefen på Minadeos flyveblad som informerer om den jødiske overrepresentasjonen i nesten alle amerikanske institusjoner.

Det neste poenget som aktivisten tok opp var Trumps jødiske donatorer, hvorpå Mangold svarte: «Ja, det er hele den jævla regjeringen. Trump, Biden, alle sammen!»

Politimesteren var imidlertid ikke klar over at han ble filmet i å være «enig» i Minadeos politiske poeng.

Jødiske ADL rykker inn

At Mangold var så forsiktig i sin behandling av GDL-lederen gjorde den lokale sjefen for ADL i Florida, Yael Herschfield, meget sint. I en tekstmelding som Herscfield sendte til politimesteren, skriver hun at videoen der han blir sett konfrontere Minadeo er å finne på Gab. Politimesteren beklager at det «ikke var hans fineste øyeblikk» og at han vil «komme seg og bli smartere neste gang» han vil trakassere en person som bruker sin grunnlovsbeskyttede rett til å distribuere politisk propaganda.

Ytterligere samtaler mellom ADL-sjefen og Mangold på både e-post og tekstmeldinger har blitt begjært utlevert ved hjelp av Freedom Of Information Act (FOIA). I disse sees politimesteren og den lokale sjefen for ADL diskutere ulike strategier og tilnærminger for å stoppe GDLs aktiviteter. I en diskusjon påpekte Herschfield for eksempel at «vi kan ikke stoppe dem juridisk, derfor er det viktig med fordømmelser fra ledelsen i byen».

Minadeo sier han blir trakassert

Da Justice Report ba Minadeo kommentere det faktum at politiet i Florida er underordnet en jødisk maktorganisasjon, uttrykte han ingen overraskelse over avsløringen. Han sier også at han ser merkelige kjøretøyer bevege seg utenfor huset hans og mistenker at han blir forfulgt etter ordre fra ADL.

– Mennesker dukker regelmessig opp ved vårt hus nå, det er veldig rart. Merkelige biler dukker opp fra ingensteds, noen ganger så tidlig som fem om morgenen, forklarer Minadeo.

Da Justice Report spurte GDL-lederen om det er noe styresmakten skulle kunne gjøre for å få ham til å slutte å kritisere jødisk makt, svarte han bekreftende.

– Alt jeg gjør er å fortelle sannheten. Hvis de kan motbevise ett av de faktum eller informasjon som står på flyvebladene mine, slutter jeg i morgen, svarte han.

Da Justice Report gikk gjennom politimester Robert Mangolds Facebook-profil, oppdaget de at han blant annet likte jøden Ben Shapiros mediesatsning Daily Wire og en pro-sionistisk gruppe kalt United with Israel.