Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Politisk trakassering fra politi under Arendalsuka

Politisk trakassering fra politi under Arendalsuka

20

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Motstandsbevegelsen ble under onsdagen nektet å drive politisk folkeopplysning under Arendalsuka og bortvist fra byen.

Aktivister fra Rede 2 gjennomførte onsdag en fredelig flyvebladsaksjon under den politiske festivalen Arendalsuka som for tiden arrangeres i byen. Omtrent en time ut i aksjonen dukket det opp et større antall politi for å hindre at systemkritisk budskap fikk spredning blant folket.

Hendelsen har blant annet blitt omtalt i Dagbladet der det blir rapportert at politiet stilte med åtte betjenter og at årsaken til at aktivistene ble bortvist var fordi de delte ut informasjonsmateriell.

Frihetskamp har vært i kontakt med sjef for Rede 2, Jan-C. Pedersen, for å høre hans kommentar om hendelsen:

Hei Jan. Kan du fortelle hva som skjedde i dag?
– Aktivister fra Rede 2 møtte i dag opp på Arendalsuka for å dele vårt politiske budskap med almenheten. Aksjonen var godt i gang og foregikk helt uten problem før det plutselig dukket opp 7-8 politibetjenter som ønsket å stoppe vårt politiske arbeid.

Hva gjorde politiet?
– De krevde blant annet personalia og opplysninger av samtlige aktivister, selv om de har god oversikt over hvem vi er. Vi fikk deretter beskjed om at vi var bortvist fra byen og ble  eskortert bort fra festivalen som i prinsippet skal være åpent for alle. Politiet fikk beskjed om aksjonen i godt tid før den startet men påsto likevel at vi ikke hadde gitt beskjed.

Hvordan vil du beskrive stemningen på plass før politiet dukket opp?
– Helt rolig. Ikke noe spesielt utover det vanlige ved slike aksjoner. Mange smilte og takket for flyveblad, mens andre ble sure og ville diskutere litt, men det oppstod aldri noen truende situasjoner.

Hvordan reagerte publikum på politiets håndtering?
– Jeg så at mange fikk hakeslepp når politiet møtte opp så mannsterke bare for en mindre gruppe nasjonalsosialister som står og deler ut flyveblader. Min oppfattelse av situasjonen var at politiet gjorde dette for å skremme publikum.

Det kommer også meldinger om at SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge) også ble nødt til å forlate Arendalsuka. Har du noen opplysninger om hva som skjedde?
– Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men vi hørte på plass at et par innvandrerungdommer hadde yppet til bråk med SIAN-representanter og at politiet hadde dukket opp. Jeg så senere i Agderposten om at ordføreren i Arendal skal ha bedt SIAN pakke sammen sakene sine.

Takk for intervjuet! En siste kommentar?
– Dette er ikke det siste Arendal har sett av oss!

Se bilder fra aksjonen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
20 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas H
Andreas H
5 år siden

nok engang så får vi se hvor MYE ressurser politiet har, rart at dem aldri har nok til og stoppe farlige ting men fullt lovlige flyveblader skal man for guds skyld ikke få dele ut.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Robert Cornels Nordli fra Arbeiderpartiet er ordfører i Arendal.

http://www.itromso.no/nyheter/article11575753.ece

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Bra insats Rede 2.
Stå på!

Nitram
Nitram
5 år siden

De ville stoppe oss i demoen i Kristiansand også, men vi var for mange. Denne gangen var statens vaktbikkjer flere, å hadde bestemt seg for å gjøre opp for sist «feilgrep», for å blidgjøre (((herren))).
De kan prøve å tyste oss så mye de vil, men vi gir oss ALDRI.

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
Svar til  Nitram
5 år siden

Siger eller Valhall!

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Vært ute og kost dere i fine været altså =) flotte bilder å god PR =)

stå på kamerater.

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Vel utført kamerater.

Cheeki Breeki
Cheeki Breeki
5 år siden

Bra, rede 2!
HFH!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Ytrings- og demonstrasjonsfriheten har i realiteten trange kår i Norge. Det er nok at politiet «frykter» at det skal oppstå bråk, så nektes informasjon å komme ut til folket. Og hvem forårsaker «bråket»? Det er omtrent alltid SJW-aktivister, som hater at ytringsfriheten skal gjelde ALLE. Og PK-fylkingen fra media samt lokalpolitikere henger seg på, for alle er jo imot «hatytringer».

Meg
Meg
5 år siden

Har varslet deres registrar og navneserver leverandør og bedt dem avslutte kundeforholdet til dere umiddelbart.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Meg
5 år siden

Fy skam seg, det var jammen slemt gjort.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Meg
5 år siden

Så trendig du är.

Hanne
Hanne
Svar til  Meg
5 år siden

Patetisk! Du må være en fra Arbeiderpartiet og elsker mulitikulturen. Skam deg med dit hat mot den hvite mann.

Krüger
Krüger
Svar til  Hanne
5 år siden

OOoooi . . . Slagferdig dame med skarpe replikker 😛 Patetisk

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Meg
5 år siden

Selvfølgelig. En tysterrotte fra venstresiden. For en overraskelse..

NSS
NSS
Svar til  Meg
5 år siden

Føler du deg bra når du tyster til internettleverandøren om at noen du ikke er enig med benytter seg av deres tjenester? 1000 spenn på at du var han som gikk å tysta til læreren på skolen også, når du så noe du ikke likte..

Arne Karlsberg
Arne Karlsberg
Svar til  Meg
5 år siden

Brenn i din religions versjon av helvete, din kødd. Eller du er vel avgudsdyrker, sannsynligvis en nekrofil homofil som ønsker pedofili legalisert. Up yours.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

7-8 politimenn og kvinner, har de ressurser til å stille opp med for å forfølge politiske dissidenter som på fredelig vis deler ut politisk informasjon for så å utvise dem fra byen. Samtidig har de ikke mannskap nok, til å holde et øye med sians bod som ble angrepet av utlendinger og ber også dem pakke sammen. Med begrunnelsen de kan ikke garantere for deres trygghet.
Nøytralt politi som skal opprettholde loven? eller har vi et politisk styrt politi hvor loven ikke blir tatt fullt så seriøst?
Yttringsfriheten skal gjelde for alle, innkludert forfulgte politiske minoriteter som NMR og sian!

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Den Islam kritiske organisasjonen SIAN ble også angrepet i Arendal i går av muslimer. Som om ikke det var nok fikk SIAN deretter beskjed av det norske marxistpolitiet om å pakke sammen og forlate området.

Ytringsfriheten i Norge kveles, det var bl.a gårdagen et tydelig bevis på.
Den som mener noe annet samtykker til slaveri .

Johan G
Johan G
5 år siden

Stå på!

Nå har jeg ingenting til overs for SIAN, men dette er så typisk sovjetstaten Norge. Når enten utlendinger eller venstreekstremister går til angrep, tar man ikke angriperne, men istedet bortviser de som ble angrepet. Velkommen til bakvendtland.