Hjem Nyheter Globalt Politisk ukorrekte filmklipp går viralt på TikTok

Politisk ukorrekte filmklipp går viralt på TikTok

YTRINGSFRIHET Britiske myndigheter truer CodComedyTJ med fengsel om han fortsetter å poste sine provoserende filmer på nettet. Som motsvar har hans følgere lykkes med å få klippene hans virale på TikTok.

Skjermbilde: TikTok

CodComedyTJ er en britisk provokatør som driver med å provosere frem reaksjoner fra de godtroende intetanende personene han snakker med på videochatten Omegle. Omegle er et nettmedie der man ikke alltid velger hvem man prater med og man kan søke på personer som liker samme tema som en selv.

CodComedyTJ har tatt opp de reaksjonene han har fått når han latterliggjør og kritiserer det som anses å være hellig av dagens politiske korrekthet. Disse filmopptakene har han gjort direkte og siden spredt dette ut på sosiale medier til de som setter pris på den provokative humoren.

Han har brukt tyske uniformer, apekostymer og svart ansiktsmaling. Temaer som George Floyd, BLM og homoseksualitet er vanlig. Disse temaene har gjort mange folk så målløse at de gaper som fisker når de ser på ham.

For å fremprovosere raseri hos motparten har han brukt rasistisk nedsettende språkbruk om svarte og andre etniske grupper og ettersom rasisme anses å være dårlig i dagens samfunn lyktes han med å gjøre mange sinte. Ofte forsøkte folk å spille inn videoopptak av ham for å kunne stigmatisere handlingene hans på nettet og i det virkelige livet og dermed tvinge ham til å underkaste seg samfunnets politisk korrekte normer.

I stedet snudde han om på dette og motarbeidet deres forsøk til sosial stigmatisering ved å bruke det i sin egen provokasjon mot de som fant alle opptakene hans usmakelige da de kommuniserte med ham i klippene. Til slutt rullet snøballen på seg så mye at selv de britiske myndighetene fikk nok og politiet arresterte ham i hans hjem og beslagla utstyret hans.

Ifølge hans følgere har myndighetene sagt til ham at han ikke får poste mer materiale på internett i 18 måneder, ellers risikerer han fengsel, noe som er et enormt overtramp på en persons ytringsfrihet.

Da CodComedyTJ var fremgangsrik i å få frem rasende respons fra folk på nettet ble han veldig populær hos folk fra alle etniske grupper som likte slik provokativ humor. I opptakene hans kan man se folk med afrikansk og asiatisk utseende som søker opp ham på Omegle for å hylle filmklippene hans. De tilhører en stor gruppe unge mennesker som har skapt frem en internettkultur der man bryter mot de mest hellige normene i samfunnet.

Denne gruppen er rasende for at myndighetene har stengt ned ham ved å true med fengsel. Derfor har de nå jobbet for å få klippene hans populære på sosiale medier og i dagene som har gått har de lykkes.

Filmen som går å se på TikTok har flere ganger blitt fjernet, men millioner folk har sett den, og over 260 000 personer har likt den nåværende som enn så lenge har fått stått igjen.

I kommentarfeltet finnes det kommentarer fra alle etniske grupper som uttrykker forferdelse over hans oppførsel, men det finnes samtidig folk fra alle etniske grupper som finner hans hetsende og skamløse framferd morsom. Da filmene hans tas ned fra de fleste mest brukte medieplattformene eksisterer de fleste på Telegram der gruppen har bevart opptakene hans. Leserne får selv avgjøre om de finner disse opptakene festlige.

Linkene under går til opptakene på programmet Telegram: