Hjem Nyheter Europa Polsk avisforside: «Hvordan oppdage en jøde?»

Polsk avisforside: «Hvordan oppdage en jøde?»

1

POLEN En polsk avis har skapt oppstandelse og rop om antisemittisme etter at den på forsiden skrev om hvordan man kan utskille jøder fra den øvrige befolkningen.

Foto: Facebook / Michal Tomasz Kaminski

Det er den polske avisen Tylko Polska som har vakt både oppmerksomhet og noe bestyrtelse etter at den på forsiden foreskrev å ville informere leserne om hvordan man kunne utskille jøder fra befolkningen for øvrig. Artikkelen som forsiden knyttet an til stilte også det retoriske spørsmålet: «Hvordan kan de beseires?»

Avisen kom i søkelyset etter at advokaten Michal Kaminski fikk øye på den noe uvanlige forsiden hvor overskriften var «Hvordan oppdage en jøde?» med det uttalte formål å ville informere leserne om jødenes ulike navn, antropologiske trekk, uttrykk, fremtoning, karaktertrekk, operasjonsmetoder og deres desinformasjons-aktiviteter. At advokaten ble oppmerksom på avisen i landets parlamentsbygning har gitt saken en ekstra dimensjon.

Forsiden bar bilde av historikeren Jan Gross, en såkalt ekspert på «holocaust» og antisemittisme. Dette er en akademiker som har brukt mesteparten av sin yrkeskarriere på å forsøke knytte Polen og den polske befolkningen til «holocaust» og en forestilling om at de er patologiske antisemitter.

Avisen Tylko Polska er utgitt av en lokal nasjonalistisk politiker og ble i tillegg til å få nasjonal oppmerksomhet også fordømt av Abraham Foxman fra den jødiske etterretningsorganisasjonen Anti-Defamation League.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Et godt og nødvendig tiltak! Ethvert land som ønsker å bevare sin selvstendighet og nasjonale identitet må sørge for å verne seg mot jøden, som alltid vil forsøke å undergrave, demoralisere og splitte. Dette vernet har dessverre Norge og de vestlige land idag lagt til side, og tillatt jøden å overta finanssektoren(= bankvesenet), mediene og store deler av kultur og utdanning. Det har vært oppskriften på nasjonenes undergang, sakte men sikkert. Men Polen og Ungarn må frigjøre seg fra EU, som er et jødiskinspirert komplott mot Europas tidligere frie nasjoner og folk.