Hjem Nyheter Europa Polsk budskap til illegale innvandrere: «Om dere ikke vil bli skutt, hold...

Polsk budskap til illegale innvandrere: «Om dere ikke vil bli skutt, hold dere unna den polske grensen!»

7

MASSEINNVANDRING  En polsk politiker advarer illegale innvandrere i en reportasje om illegale innvandrere som har blitt stoppet av kroatisk grensepoliti, og nå befinner seg i Bosnia.

The Newsmakers på TRT World har gjort en reportasje om innvandrere som ikke har lykkes med å trenge seg inn i Europa, grunnet Kroatisk grensepoliti som har stoppet ethvert forsøk. De illegale innvandrerne har av den årsak strandet i Bosnia, som grenser til Kroatia.

Den polske parlamentarikeren Dominik Tarczynski, fra partiet Lov og Rettferdighet, gjestet programmet og sammenlignet innvandrernes forsøk på å trenge seg inn i europeiske nasjoner med innbrudd i et hus. Han påpekte at det ikke er lovlig å bryte seg inn i noens hus, og at det på samme måte ikke er lov til å trenge seg inn i noens land. Han la deretter til at han forstår at det kroatiske grensepolitiet går hardt til verks for å stoppe slike overtredelser mot landet.

Tarczynski pekte videre på det faktum at masseinnvandringen er direkte farlig for Europa, at det blant annet leder til terrorisme og økt kriminalitet.

– Om Tyskland, Sverige eller andre vil ta imot illegale innvandrere. Javel, så gjør det. Men ingen skal tvinge oss til å ta imot illegale innvandrere, fortalte Tarczynski.

– At de kalles asylsøkere betyr ikke at de er det. Så jeg har en beskjed til alle illegale innvandrere: Om dere ikke vil bli tvangsendt tilbake, om dere ikke vil bli arrestert, om dere ikke vil bli skutt, så hold dere unna den polske grensen!

Se reportasjen nedenfor:

Les også:
20 000 væpnede «flyktninger» på vei til Europa via Bosnia
FILM: Rasefremmede prøver å storme inn i EU
Balkanruten stenges for «flyktninger»
«Rent Polen, hvitt Polen!» – Titusener deltok i polsk nasjonalistmarsj
EU krever at Polen fyller landet med rasefremmede, muslimer og homoseksuelle

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
3 år siden

Om bare våre egne politikere hadde baller som dette

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

My kind of guy hehe

Martin
Martin
3 år siden

Polen er en nasjon som tar sine grenser og folk på alvor!
Norge ser derimot ut til å ha mistet forståelsen for hva en nasjon er.
Jeg skammer meg over å være Norsk statsborger, og ser ikke på meg selv som norsk lenger. Jeg ser på meg selv som Nordisk og det norske ser jeg på som destruktivt for vårt folk.

Espen
Espen
3 år siden

Polen legger seg ikke flat for globalister i Brussel, det skal de ha respekt for.

Einar
Einar
3 år siden

Heia Kroatia! Stopp faenskapet fra å trenge seg inn i Europa.

Tom
Tom
3 år siden

De tidligere øst blokk landene er mye mer nasjonalistiske enn de degenererte kapitalistiske vestelige landene. Konklusjon: selv kommunisme er bedre enn kapitalisme, og nei «kommunistene» man finner i vesten idag er ett produkt av den jødiske kapitalismen ikke kommunismen. Når det er sagt er ikke kommunisme positivt. Eneste veien fremover er den tredje veien :NASJONALSOSIALISME

Heinrich maximilian Falch
Heinrich maximilian Falch
3 år siden

Glimrende av Polen! Jeg vil benytte anledningen til å rose siden for korrekt informasjon sett utifra et nasjonalsosialisk verdigrunnlag og tro. Måtte gud føre oss til seier over det onde og det ariske menneske som er guds mest utrykte bilde føre til dets rettmessige posisjon i skaperverket som vil føre til lov og rett for alle folkeslag.