Hjem Nyheter Europa Polsk EU-politiker: Svensker flykter fra flerkulturen

Polsk EU-politiker: Svensker flykter fra flerkulturen

6

FLERKULTUR En polsk EU-politiker forteller at svensker flykter til Polen, for å unnslippe flerkulturen.

Den polske EU-politikeren Beata Mazurek forteller at mange svensker har fått nok av flerkulturen i Sverige, og derfor flykter til Polen.

– Drap, økt kriminalitet, voldtekter, redsel og shariasoner. Dette er konsekvensene av flerkulturen og åpne dører for innvandrere. Svensker flykter fra sitt hjemland for å søke fred og normalitet i Polen, skriver hun på Twitter.

Beata Mazurek var tidligere talsmann for det høyrepopulistiske partiet Lov og rettferdighet og er i dag medlem av EU-gruppen Europeiske konservative og reformister (ECR).

I følge den polske avisen Nasz Dennik skal 2 500 svensker ha flyktet fra flerkulturen hittil.

Les også:
Majoriteten av det svenske folket har fått nok av masseinnvandring
Svenske innbyggere i flerkulturelle områder er livredde – halvparten våger ikke å gå ut
Politiet i Malmö viser frem beslaglagte våpen
Lovløsheten sprer seg i Europa.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Polen og Ungarn gir håp, har regimer og folk som motsetter seg multikultur og homseri, men de bør komme seg ut av EU, som fremmer nettopp slik umoral. Italia er det tredje landet å se opp til, med «frelseren» Salvini, som effektivt har stoppet mesteparten av den «migrasjonen» til Europa som bl.a. norske skip bidrar til. Måtte bare resten av Europas folk våkne, til motstand og kamp, før det er ugjenkallelig for sent!

Steinar
Steinar
3 år siden

Skjønner at de har fått nok, men de skulle istedet ha organisert seg i Den nordiske motstandsbevegelsen og kjempet for å ta landet tilbake.

Bartek
Bartek
Svar til  Steinar
3 år siden

Hvordan da? Når nordiske medier tørr ikke å fortelle sannheten? De forteller faktisk noe helt annet.. Så det er veldig mange som fortsatt tror at det går helt fint at det kommer så mange invandrere til Norge og Sverige. Det er også en god del av folk som er i*ioter som synes at vi mennesker burde blandes uansett kultur og religion, det er de som ikke klarer å tenke logisk med hjernen og har kun følelser for folk. Det er en katastrofe.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Steinar
3 år siden
Johan G
Johan G
3 år siden

Det triste er at innvandringskritiske stemmer forsvinner i flukten, og gjør det enda vanskeligere for de kjemper som står igjen.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Høyst forstålig