Hjem Nyheter Europa Polsk prest: «For jøder er sannhet hva som helst som tjener deres...

Polsk prest: «For jøder er sannhet hva som helst som tjener deres interesser»

80

POLEN Jødiske organisasjoner har blitt opprørte over en polsk katolsk prests meninger om jøder.

Polske jødiske foreninger anklager nå Henryk Zielinski for hatkriminalitet. Zielinski er katolsk prest og sjefredaktør for den katolske publikasjonen Idziemy (Ung.: «Vi er på vei», red. anm.). Det var i det polske TV-programmet Journalistiske salongen som ble sendt den 24. februar han sa at jøder har sin egen oppfatning av hva som er sannhet. Sannhet for jøder er hva som tjener Israels interesser, sa Zielinski.

– Jøder har et helt annerledes verdisystem, en annen oppfatning av hva som er sannhet. For jøder er sannhet noe veldig fleksibelt, sa han.

– For [hvite] polakker korrelerer sannhet og fakta, men for jøder innebærer sannhet noe som bekrefter [deres] oppfatning av hva som er fordelaktig [for jødene].

– Hvis en jøde er religiøs, betyr sannhet det som [deres] Gud vil ha. For sekulære jøder er sannheten subjektiv eller hva som helst som tjener Israels interesser, fortsatte Zielinski.

En paraplyorganisasjon for jødiske forsamlinger i Polen har anmeldt Zielinski med henvisning til lover som angir at «mediesendinger eller andre offentlige uttalelser ikke får propagere for ulovlige aktiviteter […] og får ikke ha et innhold som vekker hat eller diskriminerer noen på bakgrunn av rase, handikapp, kjønn eller nasjonalitet».

Den jødiske paraplyorganisasjonen raser også mot TV-ankeret Michal Karnowski for at han ikke sa imot Zielinski.

TV-innslaget handlet om Zielinskis kritikk mot jødiske hjelpeorganisasjoner, som han hevdet at ofte under en fasade av veldedighet benytter seg av skjult og subversiv politisk virksomhet. Samtalen dreide seg hovedsakelig om den kritiserte Rudermanstiftelsens (Ruderman Family Foundation) virksomhet.

Rudermanstiftelsen produserte nylig en hatefull reklamefilm for boikott av Polen. Stiftelsen oppfordrer i reklamefilmen omverden til å bryte sine diplomatiske forbindelser med landet. Filmen var en protest mot et nylig fremlagt lovforslag om at det skal bli forbudt å kalle Tysklands arbeidsleiere under andre verdenskrig for polske dødsleiere. Som Frihetskamps søsterside Nordfront tidligere har rapportert ble den kampanjen et tilbakeslag for den jødiske hatorganisasjonen Rudermanstiftelsen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
80 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Gode uttalelser det =)

Espen
4 år siden

‘Sannhet for jøder er hva som tjener Israels interesser, sa Zielinski.’ God sagt av en prest når kristendommen tjener Israels interesser.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Moderne organisert kristendom i de fleste tilfeller, ja.

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Ja hovedsaklig Organisert kristendom, men enhver kristenmann og dame støtter jo Israels interesser. Derfor er KristenNasjonalisme et latterlig og dobbeltmoralskt lavnivå for forvirrede idioter som ikke vet hva Europa egentlig er .

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Jeg er kristen og aktivist i Motstandsbevegelsen. Vet om flere som er det samme, om enda flere utenfor organisasjonen som er begge deler (kristen + NS), deriblant de skarpeste og mest innflytelsesrike i hele den europeiske bevegelsen. Dvs tror på korsfestelsen og oppstandelsen, i likhet med kanskje 99 prosent av alle nasjonalsosialister som noen gang har levd. Støtter naturligvis ikke «Israel». Beklager at du ikke har klart å kravle opp fra Vikernes-hullet enda. Idioti, dobbeltmoral, latterligheter, forvirring og kunnskapsløshet vedrørende Europa er det du og dine meningsfeller som står for.

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Ja, det er velkjent det, At dere kristne; ‘Alltid* er der oppe’, og alle andre er ‘der nede.’

Kristendommen er Anti-Europeisk. Enhver kristen går i mot sin kultur, for ingen kulturer i hele verden var noen gang kristen før en viss moderne tid oppsto hvor kristendommen ble tvangs-innført hvor enn den satt sin for, hvor paganske viking-templer ble brent ned og rasert til fordel for pompøse kirkebygg, og paganske druider ble fengslet og drept fordi dem sa Nei Takk til en ørkenkult av så mye kjærlighet og fredelig progressivitet.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Dette er komisk! Det er lite som skiller deg fra en hernevasket marxist som gulper opp floskler han har fått av pappa. Har du noen gang faktasjekket det du har blitt servert av de andre i ørkenofobi-klubben?

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Ja, har faktasjekket , og er ikke den eneste. Vet godt hva jeg snakker om siden jeg selv var kristen i over 10 år inntil jeg ble frivillig avkristnet. Nei kommer ikke til og gi deg noen kilder, eller beviser, for dem er det nemlig nok av om du sjekker verdens-historien selv og nåtiden som sådan. Folk er selv ansvarlige for og finne ut av fakta, istedefor og bare flyte med mainstream fordi det er enklere og mer komfortabelt.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Jeg har aldri hatt det komfortabelt. Du har aldri vært kristen.

Her jeg bor er dine meninger mainstream og mine obskure og tabubelagte. Jeg går mot strømmen, ikke med.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

NB! Det ser ut til at Espen har tolket denne kommentaren som en indikasjon på en kristen «maktovertakelse» i Motstandsbevegelsen, hvilket så klart bare er idioti. Kristne i Motstandsbevegelsen er få. Mitt poeng var at de finnes, noe Espen ikke har sett ut til å vurdere. Når jeg skriver «de skarpeste og mest innflytelsesrike osv» så mener jeg innen emnet historie, som her «diskuteres» (og, rettelse: ikke bare i Europa, men internasjonalt innen NS/N/anti-sionisme). De desidert skarpeste og mest innflytelsesrike i henhold til praktisert folkefellesskap og reell handling derimot, er naturligvis bærebjelkene i Den nordiske motstandsbevegelsen, og de tror jeg… Les mer »

V.L
V.L
4 år siden

Jødene er livredde for at sannheten i historie skal komme fram da historien viser deres løgner om og om i gjen.

⚜️Wolf Age⚜️

Espen
Svar til  V.L
4 år siden

Enig. Og kristendommen er faen ikke uskyldig den heller med sine jødiske røtter og Israel-support .

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Spørs hva du mener med «kristendommen» og «jødiske».

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

At kristendommen har jødiske røtter.

Hardt og ta innover seg?

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Nei, det har den ikke. Jeg vet hvorfor du tror det, men du tar feil, og jeg er beredt til å diskutere det. Bevisbyrden ligger hos deg. Vær så god, kjør på.

Kritiker
Kritiker
4 år siden

Vel, nå er jo Objektivismen – hvis hele poeng er at man skal være 100 % virkelighetsorientert og ikke drive med ønsketenkning o.l. – dannet av en jøde da, og har mange jødiske intellektuelle i bevegelsen.

Er nok heller det at jøder generelt har høy IQ, og intelligente mennesker har ofte en forkjærlighet for å prøve å se kompliserte sammenhenger og svar, noe som ofte kan resultere i mangel på bakkekontakt hvis man ikke er rasjonell nok.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Kritiker
4 år siden

For noe tøv. Objektivismens 100 % virkelighetsorientering har eksistert like lenge som bevisstheten, tidligst dokumentert (i ikke-religiøse tekster) i antikkens Hellas, og neppe blant jøder.

Kritiker
Kritiker
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Du har rett i at grekerne, og spesielt Aristoteles, virkelig var pionerene innen rasjonelle filosofi, og Ayn Rand innrømte også uten å nøle at Aristoteles var en mer revolusjonerende filosof enn henne, og at hun står på hans skuldre. Likevel fikset hun en del filosofiske feil ved Aristoteles’ filosofi.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Kritiker
4 år siden

«Likevel fikset hun en del filosofiske feil ved Aristoteles’ filosofi.»

Hun er verken den eneste, eller den første, som har forsøkt, og av mange blitt ansett for å ha lykkes med, å «fikse på en del filosofiske feil» hos eksempelvis Aristoteles.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

«Is it good for the Jews?» er kriteriet for rett og galt for jøder, ikke hva som er sant. Som Jesus sa det i Johannes 8.44; https://www.youtube.com/watch?v=X7IO8iEF4M4
Det gjelder idag som dengang. Never trust a Jew. Never.

Espen
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

Men kristendommen har jo jødiske røtter, intet annet, og kapitellet ‘Proverbs’ ble jo skrevet ned i Toraen, eller ‘Det Gamle Testamentet’, som kristne kaller det. Har fremdeles problemer med og se logikken i kristne (som med det støtter jødenes lære) samtidig går ut og sier ‘ikke stol på på jødene’. Det blir litt sånn dobbelt-standard skyte seg selv i leggen-politikk . Europa er i realiteten hverken bygd på jødiske verdier eller kristne verdier. Det er nemlig en Stor løgn! Europa har i realiteten en *Pagansk* Grunnmur. *Paganisme* er Europeernes Ekte Identitet*, ingen av de Abrahamittiske ideologier, som Judaisme, Kristendommen eller… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Espen
4 år siden

Helt enig. Kristendommen har ikke nordiske røtter. Og jeg vil tro de aller fleste kristne er shabbos goy. En total blind lojalitet og forherligelse for jødene, uansett hvilken ondskap disse bedriver. Men, når det er sagt, er det også mange kristne som har et helt annet syn på jødene og sin kristne tro. Skulle man ekskludert disse fra kampen fordi de betegner seg som kristen? Selvsagt har jeg personlig ingenting til overs for kristendommen og hvordan den har passifisert folket og åpnet for fremmed infiltrasjon, men det finnes da de kristne som ikke er helt der med kinnet til og… Les mer »

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Johan G
4 år siden

Tror du åsatroen har nordiske røtter? Sjekk igjen.

Tror du alle med nordisk-tilpassede gener oppholdt seg i Norden i gammeltestamentlig tid? Sjekk igjen.

Tror du våre kristne forfedre var analfabete idioter hele gjengen? Tror du dedikerte kristne som islandsskalden Snorre Sturlason var løgnere og således brøt lovene til guden de trodde på?

Espen
Svar til  Johan G
4 år siden

‘Moderate’ kristne mener du ? Og når du er inne på kristendommen så er den også i aller høyeste grad en fiende av vårt folk. Uansett moderat kristen eller ei, så er kristen , fortsatt kristen og tjener lydig jødiske interesser, opptrer Globalistisk. Yes, kristendommen er passiviserende, og virker som et virus. Den har også på lik linje med kommunismen en giftig form for gruppementalitet.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Du farer med løgn og tjener jødene.

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Det er du som tjener en jødisk-inspirert ideologi som tjener Israel, kalt kristendom.

Samtidig som du kaller deg Nasjonal Sosialist.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Det finnes grader av ignoranse og kunnskapsmangel. Din er heldigvis ikke av verste sorten, men svir fortsatt litt i øynene til de som ikke (lenger) deler den. Jeg har dog ikke tid til å diskutere religionshistorie og filologi med ungdommer på nettet.

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Jeg kommer kun med fakta-opplysning. Det er du som starter ‘diskusjonen’ og sier du vil avslutte den nøyaktig samtidig som du starter den.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Nei, det er ikke fakta du kommer med. Det er tøv.

Å i et nasjonalistisk kommentarfelt skrive løgner om kristendom, en tro mange nasjonalister har, og som mange mener er forutsetningen for en nasjonalistisk seier, er å starte en diskusjon. Jeg har ikke lyst til å diskutere, men jeg har heller ikke samvittighet til å la tøvet ditt stå uimotsagt. Vi har kristne aktivister og kristne sympatisører. Jeg vil at de skal føle seg velkommen. Noe du ikke akkurat bidrar med.

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Og jeg vil at flere Europeiske paganere, selvstendige tenkere og tradisjonalister skal være velkommen i Nordiske Motstands Bevegelsen. Våres tankesett er ikke så populært i blandt dere, og det er jo ikke akkurat noe nytt. Derfor meldte jeg meg nylig ut av Den Nordiske Motstandsbevegelsen . Takk for at du ga meg muligheten til og beskrive og belyse noen viktige temaer.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Er usikker på om jeg forstod begrunnelsen for utmeldelsen. Kan du forklare en gang til?

Roar
Roar
Svar til  Espen
4 år siden

Du er i den oppfattelse at Motstandsbevegelsen er en kristen bevegelse fordi du her har diskusjon med ett kristent medlem? Jeg vil påstå de aller fleste er ikke-kristne, men aksepterer kristne såfremt de ikke er pro-jødiske og helt besatt av å misjonere innad. Motstandsbevegelsen tar ikke stilling til religion. Fokus bør ligge på kampen!

Dere begge ser fienden…så fokuser og kast de mindre viktige uenigheter til side!

Espen
Svar til  Roar
4 år siden

Kristendommen er i aller høyeste grad pro-jødisk.

Roar
Roar
Svar til  Espen
4 år siden

Kunne du istedet stilt spørsmålet: Hei Norgesveldet, er du pro-jødisk? Ville han/hun svart ja?

Espen
Svar til  Roar
4 år siden

Norgesvelde hadde selvfølgelig benektet det om jeg spurte, for Norgesveldet er ikke klar over at han/hun faktisk er det selv grunnet sin jødisk inspirerte kristendom. Norgesveldet er dessuten ikke den eneste kristne i Nordiske Motstands Bevegelsen, dette er også det eneste Norgesveldet skriver som jeg annser som fakta. Det er desverre altfor mange i Nordiske Motstands Bevegelsen som er kristne. Som en byll, en infeksjon innad i Bevegelsen, som en voksende kreftsvulst som SVEKKER en hel Bevegelse med giftig arroganse, uvitenhet, og hykleri. Tiltrekker seg idioter, og frastøter intelligente oppegående mennesker. Jeg kunne ikke la dette forbli usagt. Håper mine… Les mer »

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Her har du avslørt og diskreditert deg selv en gang for alle. Adjø og god bedring.

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

God bedring ja .

Espen
Svar til  Roar
4 år siden

Og det er ikke Ubetydelige u-enigheter.

(Fokusere på kampen er nøyaktig hva jeg gjør.)

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Du fokuserer på det som splitter. For oss som fokuserer på kampen, er disse uenighetene ubetydelige. Individer som splitter, som deg selv, kommer til å få mothugg.

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

‘For oss som fokuserer på kampen, er disse uenighetene ubetydelige. Individer som splitter, som deg selv, kommer til å få mothugg.’– Svar; Du høres ut som en kulturmarxist som ikke tåler at enkelte skiller seg ut i fra The Common-group. En radikal splittelse er akkurat hva Norden trenger nå. Fremfor et videre kaotisk blandet mangfold hvor alle skal sleike ryggen til hverandre med bl.a sin kristendom. På den måten kan endelig de *EKTE* Nasjonal Sosialister Forenes i styrke, mot og sunt vett, og kulturmarxistsøpla bli kastet i biodunken hvor den hører hjemme. Først DA vil jødene bli desperate og begynne… Les mer »

V.L
V.L
Svar til  Espen
4 år siden

Jeg holder med Espen for den optimale løsningen. MEN nå skal det sies at ett demokrati styrt av falske pengegale mediahus så vil Jødene ha store muligheter for å styre skuta dit de ønsker. Slik at jeg tror på det nåværende tidspunkt så må vi faktisk innse at grunnen til denne masseinvandringen fra Islam er at Israel ønsker en økende kristendom, dette klarer de ved hjelp av Islam nå. Islam og Europa er så forskjellige som man kan komme at de vil aldri være kompatible med hverandre. For Israel er dette vinn vinn da de utrydder ett folkeslag uten en… Les mer »

V.L
V.L
Svar til  Roar
4 år siden

Svaret ville vert Nei. Men det er ikke poenget hva hun er. Poenget hvertfall fra min side er hvilke verdier den enkelte tro bygger på av fundament i sin helhet. Dette er ett problem i kristendommen. «Alle skal med, uamsett rase» «guds folk» «hjelp de som ikke klarer seg selv» kan det være en grunn til at de ikke klarer seg selv ? Jo mere hjelp man gir mennesker jo vanskeligere blir det for de å klare seg selv. Det verden trenger er å slutte å straffe sine barn med fysisk og psykisk vold. Dette vil gi mest effekt globalt… Les mer »

V.L
V.L
Svar til  V.L
4 år siden
Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Bare i deler av katolisismen, USA og amerikansk-inspirert protestantisme. Og denne pro-jødiske kristendommen er en moderne oppfinnelse, ikke en del av vår tusenårige fedretro.

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

kristendommen i sin helhet er like moderne og pro-jødisk over hele Globen. Og helt riktig, den er ikke* en del av vår tusenårige fedretro.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Kun vestlig-infiltrerte og korrupte kirker er pro-Israel/pro-jøder. Det finnes fortsatt genuine kristne som vet at de jødiske lederne alltid har vært Kristus ultimate fiender.

V.L
V.L
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Dette stemmer overhode ikke.
I min familie er der medlemmer i frikirken og pinsemeniheten som er mer eller mindre gale etter å støtte jødisk agenda.
Nå disse to sidte månedene så jobbet de intenst med å få til ett besøk hit til Norge fra jødiske prester.
Så at det kun er vesten som er pro jødisme stemmer dessverre ikke ut ifra mine erfaringer fra.
Jeg vil gå så langt å si at jeg mener de er sykelige opphengt i jøder.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  V.L
4 år siden

Frikirken (først i Skottland) og Pinsebevegelsen (først i Amerika) er begge protestantiske bevegelser (hovedsakelig først i Tyskland). Alle disse, og Norge, er vestlige land. Om så dine familiemedmenner skulle ha sine menigheter i India, Palestina eller Russland, så er fortsatt kirken/menigheten deres vestlig. Og om det stemmer at den forherliger jøder, som du forklarer, så er den definitivt korrupt også. Protestantismen var ikke pro-jødisk i utgangspunktet. Luther er jo en kjent anti-semitt. Jeg kan altså ikke se hvorfor noe i din kommentar skulle avkrefte noe av det som står i min. Jeg har heller ikke sagt at alle dagens kristne… Les mer »

V.L
V.L
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Alt jeg kan gjøre er å ta det du sier for god fisk da du trolig har bedre innsikt i kristendommen en jeg har siden jeg ikke er eller vil være en del av den. For min del så har jeg Aasatro som mine peinsipper for ett godt utgangspungt for å bygge en trygg og god familie med gode verdier uten å måtte sitte å messe i en kirke til Gud. Jeg vet godt at der ikke finnes noen Odin eller Gud men der er alikevell så mange flotte verdier i Aasatro som skaper trygge kulturelle rammer for de framtide… Les mer »

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Ikke sionismen, nei. Kristendommen derimot. Den var opprinnelig, og er fortsatt der den praktiseres riktig, anti-jødisk.

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

sionismen er også i alle høyeste grad pro-jødisk På lik linje med kristendommen.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

«sionismen er også i alle høyeste grad pro-jødisk» Noe har du i hvert fall fått med deg 😉 Jødedom = Talmud = gjerrighet satt i system. Talmud-ideologiens tilhengere har forfulgt og myrdet åndelige mennesker og profeter helt siden gammeltestamentlig tid. Derfor ble jødene kastet ut gang på gang, av det kristne Europa. Inklusive Norge. Kristendommen har opphørt, og jødene er tilbake. Å støte ut kristne som har identifisert sin fiende er altså mot sin hensikt, om det nå er jødedom du vil bekjempe. Btw, Varg er ikke nasjonalsosialist. Han mener NS er idiotisk, og sist jeg sjekket, hadde han lite… Les mer »

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Roar
4 år siden

De fleste medlemmer og aktivister er ikke-kristne, mange er hedninger/paganister, og de som er kristne, er på ingen måte høylytte om sin tro, det er en privatsak.

Skulle ønske man kunne fokusere på kampen og ikke uenigheter, men når folk som Espen kaller kristne nasjonal(sosial)ister for gift, jøde-tjenere og idioter som burde renskes ut, så kan jeg ikke annet enn å reagere.

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Men her er hva du skrev i går Norgesveldet; ‘Jeg er kristen og aktivist i Motstandsbevegelsen. Vet om flere som er det samme, om enda flere utenfor organisasjonen som er begge deler (kristen + NS), deriblant de skarpeste og mest innflytelsesrike i hele den europeiske bevegelsen. Dvs tror på korsfestelsen og oppstandelsen, i likhet med kanskje 99 prosent av alle nasjonalsosialister som noen gang har levd.’ Svar; Det er overaskende mange kristne i Nordiske Motstands Bevegelsen. Som vil tjene samme interesser til dem som ødela vikingtiden samtidig som dem mener dem beskytter nordiske verdier og tjener våre paganske forfedres vilje… Les mer »

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Ja, den kommentaren ar du åpenbart misforstått, noe jeg også har skrevet oppfølger-kommentar til. Utklipp: Kristne i Motstandsbevegelsen er få. Mitt poeng var at de finnes, noe Espen ikke har sett ut til å vurdere. Når jeg skriver «de skarpeste og mest innflytelsesrike osv» så mener jeg innen emnet historie, som her «diskuteres» (og, rettelse: ikke bare i Europa, men internasjonalt innen NS/N/anti-sionisme). De desidert skarpeste og mest innflytelsesrike i henhold til praktisert folkefellesskap og reell handling derimot, er naturligvis bærebjelkene i Den nordiske motstandsbevegelsen, og de tror jeg ikke er kristne. De som eventuelt er, kan nok telles på… Les mer »

V.L
V.L
Svar til  Espen
4 år siden

Godt skrevet.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Denne «school of thought» tilhørte jeg også da jeg var 19 og ikke visste bedre. Noen modnes aldri videre fra det punktet. Varg er en av de som klamrer seg fast.

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

At du/ dere klamrer dere fast til Abrahamittisk kristenlære og samtidig vil være Nasjonal Sosialister er egentlig ikke mitt problem.

Bare tragisk og bevitne .

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Vet du hva jeg synes er tragisk _Å_ bevitne? Norske menn med norskkunnskaper på nivå med fjerdeklassinger og innvandrere, som oppfører seg ufordragelig mot egne landsmenn, inklusive andre nasjonalister, og som samtidig vil være nasjonalsosialister. Du og slike som deg ER et problem.

Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Fra denne kanten handler det kun om saksopplysning. I det jeg ser mitt folk blir lurt trill rundt av ja, den jødisk-kontrollerte kristendommen. f.eks. Jeg er ikke blandt dem enkelte som sitter på Frihetskamp.net for og delta i dueller om ‘hvem som er smartest’ og hvem av oss som har minst skrivefeil. Siden du er inne på temaet, ‘Nivå.’ Det at du har gjennomgått flere tiår med hjernevask i kirkesamfunnet ditt er som sagt, ikke mitt problem, men som sagt tragisk og bevitne . Min stemme har talt. Ta deg en bolle.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Som sagt mente jeg det samme som deg og din guru Vikernes før. Jeg hadde de forestillingene i mange år og var en av de beste nasjonalistene til å påvise hvor fremmed, uvitenskapelig, jødisk, unaturlig og destruktiv kristendommen var. Det nytter ikke å komme med argumenter og «opplysninger» fra den siden til meg, jeg kjenner dem allerede ut og inn, og har plukket dem fra hverandre. Jeg tilhører ikke noe kirkesamfunn.

Du kommer med et dusin + påstander som er fullstendig feil og fullstendig uhistoriske. Det er ikke saksopplysning.

V.L
V.L
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Du nevner at du ikke er i noen «kristensamfunn». Intresangt. Hvilke form for kristen vil du karakterisere deg som ? Tror du på skapelsen ? Tror du på hellige ånd ? Eller er du en spirituell kristen som ikke ønsker å praktisere dets budskap men heller ønsker å delta i den gohet som kristendommen tilbyr innenfor ett human/følelsemessige aspektet ? «Skal ikke drepe» «skal ikke stjele» Dette er ikke ett persjonangrep og jeg har heller ikke til hensikt å angripe eller krenke noen da de fleste kristne er fantastiske mennesker med mange gode verdier i sin natur.(10 bud). Men man… Les mer »

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  V.L
4 år siden

Naturen er universell. Gud skapte naturen. Derfor er også Gud universell. Er universalisme synonymt med pro-raseblanding? Hvordan var det med naturen nå igjen, da… Aksept for raseblanding er ikke en kristen idé, det er en moderne idé. At mange kristne omfavner denne idéen og tar bibelsitater ut av kontekst og putter dem inn i sin egen for å legitimere/velsigne raseblanding, er ikke kristendommens feil. Raseblandede individer er ikke «skitne», de er ofre for mødre og fedre uten kunnskap. Hva vet du om min kristendomspraksis, eller mangel på sådan? Hva er din definisjon av å «praktisere kristendom»? Tror du man må… Les mer »

V.L
V.L
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Godt svar.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  V.L
4 år siden

Takk 🙂

V.L
V.L
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Usikker hvor jeg havner på denne «listen» da jeg ikke er sterk i norsk, har andre synspungt, jeg er riktig nokk ikke ufyselig, men en dog.
Bare sier 🙂

Kanskje Espen må jobbe litt med sjarmen, men han har allikevell gode poenger med sine tankemønster i forhold til koblingene mellom kristne og jøder.

⚜️ God helg ⚜️

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  V.L
4 år siden

Den koblingen gjør de fleste fordi de tror jøder følger det gamle testamentet, men det gjør de ikke, de følger Torah/Talmud, som er kanskje 1 prosent fabrikkerte bibelfortellinger («basert» på Bibelen om du vil) og 99 prosent lover og regler for hvordan å bli en suksessfull parasitt. De følger også Kabbalah. Abraham var ikke jøde. «Jøde» refererer til judeerne (borgere av Judea) som levde på Jesu tid. De bestod av flere etnisiteter. Blandt dem var de grådige fariseerne, jødedommens opphavsmenn, som Jesus kritiserte igjennom hele det nye testamentet. Å tro at moderne jøder ev av samme rase som antikkens israelitter… Les mer »

V.L
V.L
Svar til  Espen
4 år siden

Enig med deg.
Tror egentlig ikke de ser konsekvensene av det som i dag «frammes» som kristendommens «styrker» nemlig at «alle skal med».
Det er ikke bærekraftid grunnet etnisk hvites forplantningsrate.
Hjelper ikke hva eller hvem vi holder med om man ikke legger til rette for ett sunnt og bærekraftig system for de vi ønsker å framme (vår rasek, vår kultur og det hvite genpool ).

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  V.L
4 år siden

«Alle skal med» er ikke en kristen tese, det er en tese fra Arbeiderpartiet…

Nasjonalismen er universell, nasjonalsosialismen er universell, naturlovene er universelle. Det er et universelt faktum at voldtekt og mord er galt. Betyr det at alle som tror på naturlovene eller følger universelle etiske normer, er pro-raseblanding?

Barnehagenivå.

Ja, kristendommen og Bibelen tar opp ting som gjelder og burde gjelde for hele verden. Blant annet det faktum at Gud skapte forskjellige arter og forskjellige raser som var MENT til å leve i forskjellige habitat med forskjellige klimaer og vegetasjoner.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Jeg har allerede sett den, men takk for tipset. Funderte faktisk på å lage en respons i samme stil. Det hadde vært enkelt. Men jeg vet ikke om jeg vil synke ned på det nivået.

Har du andre enn Varg Vikernes å bruke som slagtre for dine forestillinger? Jeg hadde respekt for han en gang i tiden. Mens de fleste mennesker blir mer og mer voksne med alderen, er han som Benjamin Button.

V.L
V.L
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

Godt skrevet.

V.L
V.L
4 år siden

Jeg slenger inn litt fakta fra høyresiden:

https://m.youtube.com/watch?v=1QqdiIHMn0k&client=mv-google&layout=mobile&skipcontrinter=1

Kos dere ❤️?‍?‍?‍?

⚜️Frihet for mine barn⚜️

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

At flere velger å gå inn for å angripe religionsfriheten som garanteres i «Vår vei – Ny politikk for en ny tid» -programmet er selvsagt trist, men dessverre ingen nyhet her i kommentarfeltene.

Selv har jeg meldt meg ut av statskirken for lenge siden, men jeg er ikke blitt en viking-hedning (eller hva det nå kalles) av den grunn. De fleste jeg kjenner er agnostikere som repekterer andres tro.

Espen
Espen
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

‘Respektere andre sin tro’– Du høres like kulturmarxistisk ut som din eneste meningsfelle her i kommentarfeltet så langt. Hva om disse troende tror feil og handler stikk i strid med hva dem taler? Skal en Respektere det? Og når respekterte kristendommen, judaismen eller Islam noen sin tro sist ? Kun til understrekelse. Det at en skal ‘Respektere alle sin tro’ hører til et kulturmarxistisk tankesett med flere tiår av hjernevask, hvor mentalt misbruk av et helt folk, kunnskapsløshet og undertrykkelse av alt som er naturlig står på dagsorden. Brødre; Hør Basunen Dere er allerede under angrep, Gå derfor med meg… Les mer »

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

Hans eneste meningsfelle? Er du glemsk? INGEN andre enn deg har uttrykket uenighet med det han skriver i sin kommentar, tvert imot tror jeg ALLE som har kommentert, (bsf deg) kan skrive under på det han siterer fra Motstandsbevegelsens «Vår vei». Du på din side, har hittil IKKE så mye som én meningsfelle i dette kommentarfeltet, derimot flere meningsmotstandere. De som har kommentert, er: Proverbs 26:11 – kristen. Roar – har kritisert deg. Anonymsurfer – har kritisert deg. Jogan G. – har skrevet én kommentar, der han, i likhet med meg selv, kritiserer sionistisk «kristendom», men også skriver: «Men, når… Les mer »

V.L
V.L
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Godt skrevet, tror jeg. ( god oppsummering ). Vil en dog si at jeg holder med dere begge to aldt ut ifra hvilken side man ser problemstillingene i fra. Viste foresten ikke at dette var en konkuranse om «rett» og «galt»… MEN det jeg ser er at dagens kristne ser på Jødene og den bibliske «vei» som sammenkoblet, noe som er ett problem for meg persjonlig da dette ikke er berekraftig for vårt folk og mine barn på lang sikt. Jeg vil beklage til NorgesV for min lite utfyllende og litt rotete info og tekst, dette ( debatt ) er… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  Espen
4 år siden

Espen, jeg respekterer din tro. Jeg selv er hedning, men det var da #### til dramaqueen du skulle være. Dette er en kamp om folkets videre eksistens, og da er hvilken religion man klamrer seg til sekundært. Uansett hvilken religion, eller for den saks skyld rase, vedkomne går under, bør du tenke på allierte mot globalismen, mot kulturmarxismen, og for vårt folks videre eksistens. Om personen beskriver seg som kristen, men ønsker å bekjempe den globale jødiske maktsfære som truer vår fremtidige eksistens, ønsker å bekjempe Kalergis plan, så rett ikke sverdet mot hans strupe. Om vedkomne ikke er sionist,… Les mer »

14/88
14/88
4 år siden

«shariah law says to kill infidels». ORLY? The Old Testament says to kill infidels: Numbers 31, Deuteronomy 13 &17, say to kill infidels. Why criticize Islam when the OT is no different? Why criticize Muslims for calling God «Allah» when the Jews call God «Hashem»? Didn’t Jesus Christ condemn HYPOCRITES?