Hjem Nyheter Europa Polske byer vil ikke seksualisere barn – straffes av EU

Polske byer vil ikke seksualisere barn – straffes av EU

4

POLEN EU-kommisjonen har nektet seks polske byer økonomisk bidrag, for å ha stoppet seksuell propaganda til barn.

Polens LHBT-frie byer i rødt.

Over 30 samfunn i Polen har siden i fjor utfordret LHBTP-mafiaen og antatt en deklarasjon som skal forhindre homolobbyens ambisjoner om å forandre landets rettssystem. De byer som har antatt deklarasjonen benevnes allment som «LHBT-frie soner».

Skrivet ble formulert i mars 2019 etter at Warszawas borgermester Rafał Trzaskowski åpent uttalte sin støtte for homolobbyens intensjoner i Polen ved å fremme at deres propaganda med statlig finansiering skal spres i samfunnet i allmennhet og skoler i særdeleshet. Foruten å beskytte barn mot seksualisering verner man i skrivet også om polske tradisjonelle familieverdier. Den polske presidenten, Andrzej Duda, har tidligere uttalt at homoseksuell propaganda overfor barn i skoler burde forbys.

Den kritiske innstillingen til seksualisering av barn er dog intet noe EU setter pris på. Seks ikke-navngitte polske byer som har søkt økonomiske bidrag i et program for vennebyer kommer nå ikke til å få noen EU-penger, dette rapporterer Euronews. Den økonomiske støtten skal i stedet deles ut til byer som følger «EUs verdier og grunnleggende rettigheter».

Polens justisminister, Zbigniew Ziobro, har fordømt EUs beslutning og mener at den er antidemokratisk.

«Vi tenker ikke å akseptere diskriminering av polske borgere og lokale styrer fra Den europeiske union. Unionen må respektere ulikhetene hos alle sine innbyggere, som har retten til å fritt forme sine meninger og tanker.»

Les også:
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
2 år siden

EU er det verste som har hendt Europa.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Tradisjonelt kristenkonservative land som Polen og Ungarn skal altså påtvinges LHBTQ-positiv opplæring, dvs indoktinering av barn og unge, men står opp for verdier som i stor grad har gått tapt i Vest. Her bøyer vi oss for analistpropagandaen, og hyller såkalte likekjønnede «ekteskap» og pridefenomenet, som er å håne skaperverk og religion, dvs bortsett fra dagens liberale kirke, styrt av feministprester og biskoper, som har gått bort fra bibelen og tradisjon.

H.L
H.L
2 år siden

Hvem faen tror EU at de er? De har ingen rett til å forlange at andre suverene land skal gjøre som de sier.

Jan-Christopher
Jan-Christopher
2 år siden

Stakkars polske barn som ikke får lære seg hvordan man penetrerer anus med en dildo eller en voksen manns penis, er jo barnemishandling å ikke lære dem at dette er helt naturlig. Eller? ?

4
0
Hva synes du? Gi en kommentarx
()
x