Hjem Nyheter Europa Polske byer vil ikke seksualisere barn – straffes av EU

Polske byer vil ikke seksualisere barn – straffes av EU

4

POLEN EU-kommisjonen har nektet seks polske byer økonomisk bidrag, for å ha stoppet seksuell propaganda til barn.

Polens LHBT-frie byer i rødt.

Over 30 samfunn i Polen har siden i fjor utfordret LHBTP-mafiaen og antatt en deklarasjon som skal forhindre homolobbyens ambisjoner om å forandre landets rettssystem. De byer som har antatt deklarasjonen benevnes allment som «LHBT-frie soner».

Skrivet ble formulert i mars 2019 etter at Warszawas borgermester Rafał Trzaskowski åpent uttalte sin støtte for homolobbyens intensjoner i Polen ved å fremme at deres propaganda med statlig finansiering skal spres i samfunnet i allmennhet og skoler i særdeleshet. Foruten å beskytte barn mot seksualisering verner man i skrivet også om polske tradisjonelle familieverdier. Den polske presidenten, Andrzej Duda, har tidligere uttalt at homoseksuell propaganda overfor barn i skoler burde forbys.

Den kritiske innstillingen til seksualisering av barn er dog intet noe EU setter pris på. Seks ikke-navngitte polske byer som har søkt økonomiske bidrag i et program for vennebyer kommer nå ikke til å få noen EU-penger, dette rapporterer Euronews. Den økonomiske støtten skal i stedet deles ut til byer som følger «EUs verdier og grunnleggende rettigheter».

Polens justisminister, Zbigniew Ziobro, har fordømt EUs beslutning og mener at den er antidemokratisk.

«Vi tenker ikke å akseptere diskriminering av polske borgere og lokale styrer fra Den europeiske union. Unionen må respektere ulikhetene hos alle sine innbyggere, som har retten til å fritt forme sine meninger og tanker.»

Les også:
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
10 måneder siden

EU er det verste som har hendt Europa.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
10 måneder siden

Tradisjonelt kristenkonservative land som Polen og Ungarn skal altså påtvinges LHBTQ-positiv opplæring, dvs indoktinering av barn og unge, men står opp for verdier som i stor grad har gått tapt i Vest. Her bøyer vi oss for analistpropagandaen, og hyller såkalte likekjønnede «ekteskap» og pridefenomenet, som er å håne skaperverk og religion, dvs bortsett fra dagens liberale kirke, styrt av feministprester og biskoper, som har gått bort fra bibelen og tradisjon.

H.L
H.L
10 måneder siden

Hvem faen tror EU at de er? De har ingen rett til å forlange at andre suverene land skal gjøre som de sier.

Jan-Christopher
10 måneder siden

Stakkars polske barn som ikke får lære seg hvordan man penetrerer anus med en dildo eller en voksen manns penis, er jo barnemishandling å ikke lære dem at dette er helt naturlig. Eller? ?

4
0
Hva synes du? Gi en kommentarx
()
x