Hjem Nyheter Europa Polske byer vil ikke seksualisere barn – straffes av EU

Polske byer vil ikke seksualisere barn – straffes av EU

4

POLEN EU-kommisjonen har nektet seks polske byer økonomisk bidrag, for å ha stoppet seksuell propaganda til barn.

Polens LHBT-frie byer i rødt.

Over 30 samfunn i Polen har siden i fjor utfordret LHBTP-mafiaen og antatt en deklarasjon som skal forhindre homolobbyens ambisjoner om å forandre landets rettssystem. De byer som har antatt deklarasjonen benevnes allment som «LHBT-frie soner».

Skrivet ble formulert i mars 2019 etter at Warszawas borgermester Rafał Trzaskowski åpent uttalte sin støtte for homolobbyens intensjoner i Polen ved å fremme at deres propaganda med statlig finansiering skal spres i samfunnet i allmennhet og skoler i særdeleshet. Foruten å beskytte barn mot seksualisering verner man i skrivet også om polske tradisjonelle familieverdier. Den polske presidenten, Andrzej Duda, har tidligere uttalt at homoseksuell propaganda overfor barn i skoler burde forbys.

Den kritiske innstillingen til seksualisering av barn er dog intet noe EU setter pris på. Seks ikke-navngitte polske byer som har søkt økonomiske bidrag i et program for vennebyer kommer nå ikke til å få noen EU-penger, dette rapporterer Euronews. Den økonomiske støtten skal i stedet deles ut til byer som følger «EUs verdier og grunnleggende rettigheter».

Polens justisminister, Zbigniew Ziobro, har fordømt EUs beslutning og mener at den er antidemokratisk.

«Vi tenker ikke å akseptere diskriminering av polske borgere og lokale styrer fra Den europeiske union. Unionen må respektere ulikhetene hos alle sine innbyggere, som har retten til å fritt forme sine meninger og tanker.»

Les også:
Kulturmarxisme

4
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Jan-ChristopherH.LProverbs 26:11Espen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Espen
Espen

EU er det verste som har hendt Europa.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Tradisjonelt kristenkonservative land som Polen og Ungarn skal altså påtvinges LHBTQ-positiv opplæring, dvs indoktinering av barn og unge, men står opp for verdier som i stor grad har gått tapt i Vest. Her bøyer vi oss for analistpropagandaen, og hyller såkalte likekjønnede «ekteskap» og pridefenomenet, som er å håne skaperverk og religion, dvs bortsett fra dagens liberale kirke, styrt av feministprester og biskoper, som har gått bort fra bibelen og tradisjon.

H.L
H.L

Hvem faen tror EU at de er? De har ingen rett til å forlange at andre suverene land skal gjøre som de sier.

Jan-Christopher

Stakkars polske barn som ikke får lære seg hvordan man penetrerer anus med en dildo eller en voksen manns penis, er jo barnemishandling å ikke lære dem at dette er helt naturlig. Eller? 🤔