Hjem Nyheter Europa Polske myndigheter oppfordrer folket til å «formere seg som kaniner»

Polske myndigheter oppfordrer folket til å «formere seg som kaniner»

16

POLEN Den polske regjeringen oppfordrer befolkningen til å «formere seg som kaniner» i et forsøk på å snu de negative fødselsratene.

Polen er et av de landene i Europa som har lavest fødselsrater. I et forsøk på å snu på den negative utviklingen oppfordrer nå regjeringen befolkningen derfor til å «formere seg som kaniner».

I en video som de polske helsemyndighetene har sluppet brukes animerte kaniner til å gi tips på hvordan man enklere får barn. Blant annet foreslås fysisk aktivitet, et sunt kosthold og redusert stress.

Polen, som styres av det innvandringskritiske og konservative partiet Lov og rettferdighet, velger altså å forsøke å snu den negative trenden gjennom å oppfordre sitt eget folk til å få flere barn. Dette i motsetning til flere andre europeiske land, hvor lave fødselsrater brukes for å legitimere masseimport av rasefremmede.

Danmark har gjort lignende forsøk som Polen, forsøk som har gitt positive resultater.

Kilde:
Have loads of sex & make more babies – Polish gov tells citizens

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Der ja. Der har vi det budskapet resten av den etnisk europeiske og skandinaviske folk bør få og starte å praktisere omgående.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Man kan ikke bare oppfordre folk til slikt uten å legge til rette for det. De polske politikerne burde sette seg grundig inn i hvordan det nasjonalsosialistiske Tyskland i sin tid satte familiepolitikk i høysete ved å innføre verdenshistoriens beste velferdsstat.

enmann
enmann
5 år siden

En viktig ting er å bygge familievennlige hus for unge folk. Det bygges stort sett bare boligblokker nå for tiden som er håpløs for barnefamilier.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  enmann
5 år siden

Ja, kommunistbygg…. For kommunistisk tilværelse …

Thule
Thule
5 år siden

Her kunne vi godt trengt slik propaganda. Istedet får vi servert artikler om hvor trendy og kult det er å sterilisere seg, adoptere negerbarn, raseblande og å hate sitt eget folk. Kvinnene er fullstendig ødelagt av feminisme, med unntak av de få som er nasjonalister, og menn er så lei av å ha med de ødelagte, hypergame kvinnene å gjøre at de ikke gidder å prøve lenger, siden kvinnene bare raserer familien uansett, stikker av med ungene og ødelegger oppveksten deres. Populærmusikken fra Hollywood har endret seg sakte men sikkert. Nå er alle mannlige popartiser negre. Det finnes ikke en… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

Tommy: her er en bra kandidat

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Limmy
5 år siden

Føler du deg truffet, Limmy?

Espen
Espen
5 år siden

en må ha en plan , det første en må gjøre er å få en styrke bak kravet om nei til asyl og immigrasjon , derfor må det flere medlemmer til , dagens punkter her om utkastelse av andre raser gjør det umulig for oss å få noen gjennomslag , en kan sloss med politiet og folk flest men det skaper ikke noe mer makt eller noen flere medlemmer , når en har mer makt kan en stoppe immigrasjon og legge til rette for øket barnetrygd og økonomi for barnefamiliene , den viktigste kampen er kampen mot zionistene , og… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Espen
5 år siden

La deg ikke lure inn i populist-fellen. Hva vi trenger, og hva folket til slutt vil innse at man trenger er en kompromissløs kraft som ikke forhandler med, og til slutt lar seg absorberes av, dagens politiske føring. Vi ser allerede at populistene mister støtte av folket som følge av deres «taktiske» og alt mer liberale politikk. Faktum er at disse populistpartier er så fokusert på å tilpasse seg hva de TROR folk flest vil bite på, istedet for å være den kraft som leder folket på rett vei. Faktum er at de er så fokusert på å tilpasse seg… Les mer »

Espen
Espen
Svar til  Johan G
5 år siden

ikke noe galt med en taktisk politikk , men en må ha sine kjerne verdier , men når målene blir for ekstreme vil ikke målet bli mulig , vi vil se resultatet i framtiden , jeg har ikke tro på at en kan presse seg fram med makt da en nå ha folket med seg , kampen mot globalistene ser jeg som et overordnet mål , mange her drukner sin overbevisning i raselære , som vil bli selvdestruktiv for vårt mål ,

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

På tide Nordmenn også får opp øya rundt dette. Stift store Europeiske familier. Det og være en/ei uten familieliv og fylle 37 år er ikke trendy lenger. Det er ikke noe kult og det er nøyaktig hvor Soros og regjeringen vil vi skal være samtidig som muslimene formerer seg som et virus. Kamerater, velg ei kone med omhu, og let på riktige steder. Du finner hun ikke på puben og desverre har 98% av våre norske damer blitt feministmarxistiske hjernevaska megger. Anbefaler derfor Øst Europa, Frankrike og enkelte steder i vest Europa hvor marxfeminismen ikke har tatt over 100% enda… Les mer »

Espen
Espen
5 år siden

i Polen vil det være mulig å støtte barnefamilier uten at en også støtter asyl søkere , da di ikke tar imot mange asylsøkere , her må vi ta kampen opp mot FN og globalistene først ,

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Espen
5 år siden

Det og stifte en stor hvit familie, er og ta opp kampen mot Globalistene…..

Espen
Espen
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

ja du for begynne , det er ingen som kommer til å gjøre det hvis det ikke finnes politiske virkemidler , det gjelder å prioritere sine mål ,

Fjell
Fjell
5 år siden

>Kvinnene er fullstendig ødelagt av feminisme, med unntak av de få som er nasjonalister,

FEMANNISME kaller jeg det. Det har jo ingenting med femininitet å gjøre. Målet til disse femannistene synes å være å tilegene seg egenskapene til de mest usympatiske av mennene (psykopatene).

All ære til de jentene/kvinnene som prøver/klarer å stå imot den ødeleggende propagandaen som er rettet mot dem og samfunnet som helhet.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

En God Kvinne som ikke er 100% forgiftet av samfunnet, vil idag gledelig få barn med en mann hun respekterer og er forelsket i. I dagens feminist samfunn, vil nasjonalistiske menn virke mer og mer attraktive for kvinner, rett og slett fordi vi tenker som Menn og ikke som feminiserte tøffelhelter. Det KRYR av kvinner som vil finne en mann med stor M!.. Derimot er møteplassene problemet, det finnes sikkert 100forskjellige internett møteplasser for kvinner som vil finne menn… Dette viser oss at det ikke er manko på kvinner som vil stifte familie, foreløpig er mange av disse også tradisjonelle… Les mer »