Hjem Nyheter Europa Polske politikere oppfordrer til boikott av Ikea

Polske politikere oppfordrer til boikott av Ikea

48

POLEN Etter at Ikea i Polen sparket en ansatt som hadde uttrykt seg kritisk mot selskapets lhbtp-standpunkt oppfordrer representanter for Polens regjeringsparti nå til boikott av møbelgiganten.

Representanter for Polens regjeringsparti oppfordrer nå til boikott av Ikea, etter at møbelgiganten sparket et ansatt som hadde uttrykt seg kritisk til selskapets lhbtp-standpunkt. Videre har Polens regjering beordret påtalemyndigheten om å granske hendelsen nøye. Justisminister Zbigniew Ziobro sier at hvis opplysningene er korrekte så viser dette enda en gang hvordan utenlandske bedrifter som Ikea diskriminerer ansatte som ikke deler bedriftens verdier.

– Dette er uakseptabelt. Det er fullstendig skandaløst, sier ministeren til den statlige tv-kanalen TVP Info.

Den tidligere ansatte mannen skal ha fått sparket etter å ha nektet å slette en kritisk kommentar med et bibelsitat fra Ikeas intranett i forbindelse med et arrangement som bedriften skulle holde for å hylle homolobbyen.

– Jeg ble sjokkert. Jeg ble ansatt for å selge møbler, men jeg er også katolikk og dette er ikke mine verdier, kommenterte mannen etterpå.

Ifølge Ikea skal meldingen ha inneholdt referanser til det gamle testamentet og dets syn på homoseksuelle og den ulykke som skal ramme dem ifølge dette.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
48 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Asgaut
Asgaut
3 år siden

Skummelt at Polen har slike regjeringsmedlemmer. Polske politikere bør innse at man ikke kan bygge politikk på enkeltsitat fra det gamle testamentet. I så fall bør man vel bejuble nasjoner som baserer seg på samfunnsbygging basert på enkeltsitat fra koranen også.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Asgaut
3 år siden

Igjen kommer Asgaut til forsvar av pedoene og homolobbyen.

Torleif Dahl
Svar til  Asgaut
3 år siden

Jeg fatter ikke hvordan det er mulig å misoppfatte en nyhetsartikkel på det nivået du har fått til her, Asgaut.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

«Nåde den som ikke kneler for regnbueflagget, da skal hoder rulle og settes på påler til skrekk og advarsel» .

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Skam på Ikea, og full støtte til denne tradisjonelle katolikken, som – ulikt pave Frans, som farer med vranglære – holder seg til Bibelen og dens klare ord om sodomi og straffen for umoralske handlinger.

Lars
Lars
3 år siden

Ingen som hindrer denne mannen i å elske gud, men han mener at ikke andre skal kunne elske hvem de vil. Bra han fikk sparken!

Man skal gjøre mot andre som man vil at de skal gjøre mot seg selv.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Lars
3 år siden

Det er ingen som nekter disse bøgene å elske hvem de vil – tvertimot har de flere rettigheter enn normale mennesker som må tåle alt perverst svineri og pakk i ansiktet for å ikke miste levebrødet.

Politikk på arbeidsplassen og man får sparken for å ytre seg kritisk.

Lars
Lars
Svar til  Nordboer
3 år siden

Ok, men så flott du er enig at alle kan elske hvem de vil. Å elske er ikke politikk, det er følelser, de kan man ikke bestemme over. At denne mannen uttaler seg negativ til homofile er ikke greit! Han må akseptere at folk er homofile på lik linje som at homofile akseptere at folk er heterofile.

Alle folk er forskjellige og ingen skal føle seg mindre verd fordi man er annerledes!

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Lars
3 år siden

Det handler ikke om at homofile skal få være homofile. Hva de gjør bak 4 vegger er deres sak. Hva de derimot gjør på byens gater, det er noe annet. Hva det her handler om er en POLITISK BEVEGELSE som fremmer kulturmarxisme, dekadanse …under dekke av å «kjempe for homofiles rettigheter», dvs. rettigheter de allerede hadde. Det er altså denne bevegelsens virksomheter det føres kamp mot, og ikke homofile fordi de er homofile. Dette er påpekt x antall ganger. Når det er sagt, så må da homofile også forstå og akseptere at deres legning er kvalmende på folk flest, at… Les mer »

Lars
Lars
Svar til  Dr.Phil
3 år siden

Nå er det sånn at det finnes mange i Norge som er homofile. Hvorfor skal de finne seg i en forskjells behandling, alle må da vel kunne leie den de vil i hånden?

Det at homofiles legning er kvalmende for folk flest stemmer ikke. Nå var det 50.000 som gikk i Oslo Pride og 275.000 som så på paraden.

Kjenner du noen homofile, har du egentlig satt deg skikkelig inn i en så viktig sak som du har så sterke meninger om?

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Lars
3 år siden

Nå er det da slik at det finnes langt flere heterofile, takk og lov. Hadde det vært motsatt så hadde menneskeheten gradvis opphørt å eksistere. Homofili er med andre ord ikke ment fra naturens side, men et avvik som ikke bør oppmuntres og hylles. Derimot må homofile få være homofile bak sine egne 4 vegger, men ikke dra dette ut på byens gater i en eneste stor bisarr parade av halvnakne voksne ikledd fetisjutsyr og dildoer, m.m. Det hører til i eget hjem, og ikke i det offentlige. Jeg er nok ganske så overbevist at det for folk flest er… Les mer »

Nordboer
Nordboer
Svar til  Lars
3 år siden

Jeg skrev ikke at jeg er enig i at «alle kan elske hvem de vil». Det åpner veien for syke ting som homofili, pedofili, dyresex og hvem vet hva.

Å nekte folk å ha følelsene de tror de har er derimot ikke veien å gå – bestemme hva folk skal drive med bak hjemmets fire vegger -, men å kriminalisere homolobbyen og offentlig homofili. Når det ikke lenger blir promotert i media osv blir ikke uskyldige mennesker dratt inn i det der.

Lars
Lars
Svar til  Nordboer
3 år siden

Homofili er ikke sykt, det skjer og dermed er det naturlig. Folk og dyr har vert homofile så lenge de har eksistert. Ingen tar skade av at folk er homofile, men det finnes folk som deg som er livredd for alt som er annerledes enn deg selv. Det at pedofile alltid skal nevnes som noe homofile er for, er så sykt useriøst. Selvfølgelig er det helt forferdelig med overgrep mot barn! Du vet at det finnes heterofile menn som forgriper seg på jenter helt ned i spedbarnsalder? Det kommer også under begrepet pedofili. Disse menneskene må få hjelp eller bli… Les mer »

Nordboer
Nordboer
Svar til  Lars
3 år siden

Visste du at ender er notoriske seksuelle predatorer? De har voldtekt som «mo», og bryr seg ikke om det de voldtar er hann eller hun, i live eller dødt. Homo-nekro-voldtekt er naturlig! Det burde vi mennesker drive med og propagandere til barn, det er jo naturlig ?

At 2% av befolkningen begår 40% av pedoovergrepene er også noe vi bare skal feie under teppet mener vel du? Bøgene kan jo føle seg krenket!

Asgaut
Asgaut
Svar til  Nordboer
3 år siden

«At 2% av befolkningen begår 40% av pedoovergrepene er også noe vi bare skal feie under teppet mener vel du?»

Dersom du påstår at disse to prosentene er homofile, så må du dokumentere det.

Jeg kunne også ha slengt ut mange påstander, men forsøker å holde meg for god til det, dersom jeg samtidig ikke kan vise til dokumentasjon.

Men mulig du har kilder?

Nordboer
Nordboer
Svar til  Asgaut
3 år siden

http://www.familyresearchinst.org/2012/01/how-much-child-molestation-is-homosexual/

Sunn fornuft er naturligvis å holde ungene sine langt vekk fra bøger.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Nordboer
3 år siden

Tror du tidligere president i USA, Barack Obama, er homofil, Nordboer?

Litt privat spørsmål, men du har ingen åpne homofile familiemedlemmer eller bekjente?

Venner blir gjerne feil å spørre om, for man kan vel ikke som nasjonalsosialist være venn med en homo.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Asgaut
3 år siden

Mener du at jeg skal tro det?

Asgaut
Asgaut
Svar til  Asgaut
3 år siden

I et innlegg ovenfor linket du til en undersøkelse fra Family Research Institute. Grunnleggeren av det instituttet, Paul Cameron, tror at tidligere president, Barack Obama, er homofil.

https://www.youtube.com/watch?v=dWL5DnTBVHc

Det sier vel litt om seriøsiteten til dette instituttet.

Men for all del, man skal ta undersøkelsen på alvor.
Synes det er litt vanskelig å finne bakgrunnstallene. Har man gått ut fra fellende kjennelser fra retten, eller hva?

Siden du linket til inneholder først og fremst «konklusjoner». Du har gjerne satt deg mer inn i materialet for disse konklusjonene. Må gjerne opplyse meg.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Asgaut
3 år siden

Du får gjøre din egen research. Som pedoskeptiker burde du være ekstra interessert av å komme til bunns i pedospørsmålet.

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Asgaut
3 år siden

Asgaut, det er nok ikke slik at om man er homofil så må man på død og liv bli kulturmarxist, og vifte med deres flagg.

Lars
Lars
Svar til  Nordboer
3 år siden

Igjen er du useriøs, denne gangen drar du inn voldtekt inn som argument mot homofile. Voldtekt og overgrep mot barn har ingenting med homofili å gjøre! Hvor kommer disse tallene dine fra? Ingenting skal bli feiet under teppe, alle kriminelle handlinger skal selvfølgelig straffes. Heller skal det ikke feies under teppet å være homofil og man må tåle at ikke alle er like og lever forskjellig. Uansett så kan man ikke dømme hele grupper ut fra noen få mennesker som gjør lovbrudd. Hvis vi skal ha den tankegangen så burde alle tilhengere av frihetskamp bli dømt for det majoriteten på… Les mer »

Nordboer
Nordboer
Svar til  Lars
3 år siden

Jeg sier bare at det er naturlig, og da må vel folk få drive med det også, ifølge din logikk?

Nasjonalsosialister blir allerede forfulgt for det det tredje riket påstås ha gjort. Du burde heller stå på barrikadene og kjempe for nasjonalsosialismen i stedet for den privilegerte homolobbyen.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Nordboer
3 år siden

Nasjonalsosialister kan nok oppleve fiendtlighet fra enkeltpersoner og myndighetsgrupperinger i samfunnet. Men er nå det egentlig så rart, Nordboer? Etter hva jeg har forstått står du og dine meningsfrender for en helt annen samfunnsmodell enn det vi har i Norge i dag. Et samfunn der dere går langt i å gripe inn i livet til enkeltmennesker, det være seg jøder, muslimer, homoer for å nevne noen. Mulig dere ønsker at mennesker som er født og oppvokst her i landet skal deporteres. Jeg har ennå ikke fått svar på om du/dere er for frie valg dersom nasjonalsosialistene skulle komme til makten.… Les mer »

Nordboer
Nordboer
Svar til  Asgaut
3 år siden

Nå projiserer du Asgaut. Den nordiske motstandsbevegelsens politikk finner du her: https://www.motstandsbevegelsen.org/var-politikk/

Asgaut
Asgaut
Svar til  Nordboer
3 år siden

Mye bedre at du kan forklare og svare på spørsmål enn at jeg må lese meg gjennom svært mye. Har ikke all verdens god tid til det. Men for å ta én av sikkert mange ting: Det står bl.a: «Folkefiendtlighet må forbys og straffes hardt. Sak mot alvorlig tilfeller av folkeforræderi skal reises i en ny domstol – Nordens folkedomstol.» Hva «folkefiendtlighet» består av fikk jeg ikke helt tak i. Ser ikke bort fra at homolobbyen blir definert som folkefiendtlig. Og mulig at alle som aktivt motarbeider motstandsbevegelsen kan bli definert som folkefiendtlige. Ærlig talt, Nordboer. Dette minner om en… Les mer »

Nordboer
Nordboer
Svar til  Asgaut
3 år siden

Haha det var jo krig. Nå får du skjerpe deg, dette er jo bare tull.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Nordboer
3 år siden

Det var vel ikke krig før de tyske nasjonalsosialistene ankom våren 1940 og de norske nasjonalsosialistene erklærte statskupp 9.april…

Bare noen timer etter at tyskerne kom sier Quisling i en radiotale at «enhver fortsatt motstand er ikke bare nyttesløs, men direkte ensbetydene med kriminell ødeleggelse av liv og eiendom»

Virker ikke som han ga rom for uenighet knyttet til statskuppet…

Så vet vi jo at det etter hvert ble svært strengt å feire 17.mai og at ulike symboler knyttet til støtte for kong Haakon ble slått ned på. Bare for å nevne noe.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Asgaut
3 år siden

Kilder, please ?

Asgaut
Asgaut
Svar til  Nordboer
3 år siden

Sorry, I forgot. My mistake.

Quislings radiotale 9.april:
https://www.nrk.no/video/PS*205771

Forbudt å feire 17.mai 1940:
https://www.nrk.no/17mai/17.-mai-under-krigen-1.2317821

Nordboer
Nordboer
Svar til  Asgaut
3 år siden

Jeg registrerer at NRK ikke viser sine kilder 🙂

Asgaut
Asgaut
Svar til  Nordboer
3 år siden

Skal ikke se bort fra at forbudet mot norske flagg og feiring av nasjonaldagen 1940 er noe NRK har funnet på 🙂 Hører med til historien at nasjonalsosialistene lempet litt på strengt regelverk vedrørende nasjonaldagen. Det ble tillatt å flagge 17.mai 1941. Opprørske nordmenn flagget imidlertid på halv stang i protest mot nasjonalsosialistisk styre. Litt vanskeligere for deg å vri deg unna Quislings stemme og ord, men det er kanskje noen som har fabrikert det også 🙂 Kilder og deg er vel litt så som så. Tidsvitner som forteller om Holocaust, som burde være en førstehåndskilde, tror du vel ikke… Les mer »

Nordboer
Nordboer
Svar til  Asgaut
3 år siden

Ikke at det er feil, det kan man lese i f.eks Store norske leksikon også, men NRK var langt fra objektiv og skrev ingenting om bakgrunn eller omfang eller nasjonalsosialistenes side.

Hva skal jeg «vri meg unna» for med Quislings tale i radio? Regjeringen tok gullreserven og stakk av, Quisling tok makten. England angrep først og regjeringen stakk av til dem – fienden! Høyforræderi!

Det finnes ikke et eneste vitne til gassing.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Nordboer
3 år siden

Ok, så du tror på Store norske leksikon. Trodde kanskje det var vinnernes versjon som stod der også… Vri deg unna det totalitære i uttalelsen: «enhver fortsatt motstand er ikke bare nyttesløs, men direkte ensbetydene med kriminell ødeleggelse av liv og eiendom» Nytter ikke å ordlegge seg slik dersom man vil ha folket med seg. Men mulig Qusiling var for lite smart eller for lite strategisk til å skjønne det. Hvem var det England angrep først og når skjedde det? Snakker du om Norge? Nasjonalsosialistene tapte så det sang. Tusenårsriket holdt i, ja hva ble det, tre-fire år? Hiltler burde… Les mer »

Nordboer
Nordboer
Svar til  Asgaut
3 år siden

Man kan godt bruke kilder som Store norske leksikon, men hvis emnet er kontroversielt må man naturligvis finne kilder til den andre siden også. Er det noen som betviler at nasjonalsosialistene forbød feiring av 17. mai i 1940? I såfall er ikke jeg redd for å lese deres argumenter. Hva er det du vil med dette?

Hva Quisling sa og gjorde, sa og gjorde han, og vi kan ta lærdom av det. Hva er det du vil med dette?

England minela norsk farvann. England erklærte også Tyskland krig; det visste du kanskje heller ikke.

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Asgaut
3 år siden

Asgaut: «Skal ikke se bort fra at forbudet mot norske flagg og feiring av nasjonaldagen 1940 er noe NRK har funnet på.»

Svar: Hva ser du på disse bilder Asgaut? Se link: https://imgur.com/a/RxvQFch

Tror du fortsatt NRK snakker sant når de påstår at nasjonalsosialister forbød det norske flagg og feiring av nasjonaldag?

Du skjønner det Asgaut, at du fester din lit til de som vant krigen, og tar det for gitt at disse snakker sant.

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Asgaut
3 år siden

Du har lært deg vinnerens versjon av historien, Asgaut. Den er ikke komplett. Du har lært at tyskerne ankom Norge, at nasjonalsosialistene tok makten. Men hva du ikke har lært er foranledningen og årsaken til at dette skjedde. Nei, det var nok ikke slik at nasjonalsosialistene startet krigen. Det kan du også eksempelvis se til gamle avisoverskrifter hvor det står at «Judea erklærer krig mot Tyskland, datert 24.mars 1933.» Tyskland og nasjonalsosialistene forsøkte x antall ganger å forhindre en krig, men de allierte ønsket ingen fred, så krig ble det. Årsaken til at de tyske nasjonalsosialistene ankom Norge var fordi… Les mer »

Asgaut
Asgaut
Svar til  Dr.Phil
3 år siden

Fortell meg om Operasjon Weserübung med dine egne ord, slik du oppfatter den, Dr Phil.

Og hva skjedde i 1939 da Polen og Tyskland havnet i krig?
Jeg regner med at det var Polen sin feil at det ble krig mellom de to landene…

Espen
Espen
Svar til  Asgaut
3 år siden

Ja, det var Polen, dvs. den nye lederen som tok over makten i Polen som ga direktiv om å angripe og myrde de tyskere som befant seg i den tyske delen av Polen. Dette kunne selvfølgelig ikke Hitler bare se på, så han beordret sine styrker til å gripe inn og redde disse fra å bli myrdet. Det har du vel ikke lært Asgaut?

Asgaut
Asgaut
Svar til  Espen
3 år siden

Du synes ikke han skjøt spurv med kanoner for å redde de aktuelle tyskerne da? Dersom han hadde gjort det litt mer diskret hadde kanskje England latt ham holde på…

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Asgaut
3 år siden

Asgaut, jeg tror du bør lese deg mer opp på historie før du kommenterer.

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Asgaut
3 år siden

Med folkefiendtlighet menes de som med makt aktivt arbeider for en politikk som tar sikte på å forminske vårt folk og rase, også kalt folkemordspolitikk. Og folkemordspolitikk er hva det er, også forklart under FNs folkemordskonvensjon av 1948: Konvensjonens artikkel 2 definerer folkemord som: «en hvilken som helst av de følgende handlinger som er begått i den hensikt å ødelegge helt, eller delvis, en nasjonal, etnisk, rasemessig eller religiøs gruppe som sådan: a) å drepe medlemmer av gruppen; b) å forårsake alvorlig legemlig eller sjelelig skade på medlemmer av gruppen; c) bevisst å la gruppen utsettes for levevilkår som tar… Les mer »

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Dr.Phil
3 år siden

Rettelse: *Med folkefiendtlighet som bør straffes…*

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Asgaut
3 år siden

Asgaut: «Nasjonalsosialister kan nok oppleve fiendtlighet fra enkeltpersoner og myndighetsgrupperinger i samfunnet. Men er nå det egentlig så rart, Nordboer? Svar: Nei, det er ikke så rart Asgaut, vi er jo i politisk opposisjon 🙂 Noe vi også er innforstått med. Asgaut: «Etter hva jeg har forstått står du og dine meningsfrender for en helt annen samfunnsmodell enn det vi har i Norge i dag.» Svar: Riktig og observant av deg Asgaut 🙂 Vår politikk kan du også finne her: https://www.motstandsbevegelsen.org/var-politikk/ Asgaut: «Et samfunn der dere går langt i å gripe inn i livet til enkeltmennesker, det være seg jøder,… Les mer »

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Lars
3 år siden

Der tar du feil Lars. Bare fordi homofili oppstår til tider i naturen, så er det ikke sagt at det er et gode. Det er et avvik, og man kan være veldig glad for at ikke dette avvik er mer utbredt enn hva det er, for hadde det vært slik at, la si, majoriteten av menneskeheten var homofile, så hadde menneskeheten dødd ut til slutt! Så neste gang du treffer på dine heterofile foreldre, så takk dem for at du er til. Det at vi snakker om pedofili knyttet til homofile, er jo nettopp fordi denne bevegelsen du støtter, du… Les mer »

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Lars
3 år siden

Lars: «det skjer og dermed er det naturlig»

Svar: Er det da noe som er unaturlig om man skal gå etter din «logikk»? Har du ikke med denne «logikk» fratatt ordet dets betydning og hensikt til å i det hele tatt eksistere?

Med naturlig mener du altså alt som kan oppstå og derfor er det noe vi skal omfavne og se på som normalt? Hva er da unaturlig? Pedofili, nekrofili, og homofili, det oppstår nå og da, men er det egentlig naturlig?

Er det kun det som aldri kan oppstå som er unaturlig? Eller har du kanskje missforstått ordets betydning?

Lars
Lars
Svar til  Dr.Phil
3 år siden

Jeg har jo skrevet lengre oppe at kriminelle handlinger ikke er greit, skjønner ikke hvorfor du nevner pedofile igjen. Det er veldig lite seriøst. Kan like godt begynne med at dere som støtter frihetskamp også støtter pedofile, sikker på at noen av dere, familie, venner, forfedre osv. har vert pedo. Samme gjelder med når noe er naturlig, drap skjer, det er naturlig, men en kriminell handling og ikke greit. Homofili er ikke kriminelt, det skader ingen, det kommer aldri til å bli ett problem at det ikke blir født nok barn pga. homofile. Dere må lære å aksepter at folk… Les mer »

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Lars
3 år siden

Du skjønner ikke? Eller vil ikke skjønne? Støtter du regnbuebevegelsen så støtter du også pedofile, og normalisering av pedofile. Nei, du kan nok ikke knytte Motstandsbevegelsen til pedofili, ettersom: 1: Den ikke ble grunnlagt av pedofile. 2: Den har ingen pedofile ledere og aktivister. 3: Den bedriver ikke virksomheter som normalisering av pedofile og pedofili. 4. Den støtter heller ikke pedofile bevegelser, organisasjoner og ledende figurer, men tvert om fører en aktiv motstand mot disse. Men alt dette er dog annerledes når det kommer til regnbuebevegelsen. Og dette er ei heller noen antakelse eller svevende anklage mot regnbuebevegelsen, men et… Les mer »