Hjem Nyheter Europa Portugal: Sykepleier død etter å ha fått vaksine mot covid-19

Portugal: Sykepleier død etter å ha fått vaksine mot covid-19

6

KORONAVAKSINE Helsemyndighetene i Portugal har slått alarm etter at en 41-årig kvinnelig sykepleier ble funnet død kort tid etter å ha mottatt Pfizer-vaksinen mot covid-19.

Illustrasjonsbilde.

Russia Today rapporterer at en 41-årig sykepleier har blitt funnet død kort tid etter at hun mottok den Pfizer-produserte vaksinen mot covid-19. Den kvinnelige sykepleieren ble beskrevet som å være «fullstendig frisk» på det tidspunktet hun mottok vaksinen.

Sykepleieren, identifisert som Sonia Acevedo, var en av 538 medisinsk personell ved et onkologisk sykehus i Porto som mottok sin første dose av Pfizer-vaksinen onsdag 30. desember. Acevedo tilbrakte nyttårskvelden med sin familie og ble funnet død i sengen morgenen 1. januar.

Hennes nærmeste familie har foreløpig ingen forklaring på hva som kan ha hendt. Acevedos datter, Vania, har uttalt følgende:

Vi aner ikke hva som skjedde. Det hele skjedde så fort uten forklaring. Jeg bemerket meg ikke noe uvanlig hos moren min. Hun var helt fin. Hun sa bare at punktet hvor hun hadde blitt vaksinert gjorde vondt, men det er normalt…

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Dødsårsaken er uklar, men indikasjon på bivirkning av korona»vaksinen» er til stede. Hun var neppe «100%), frisk/sunn, og betydelig overvektig. En tilfelle er også rapportert fra USA; en sykepleier som ellers var «frisk og sunn». Vi må være årvåkne, især når MSM knapt omtaler bivirkninger som annet enn «milde og forbigående».

N.S
N.S
1 år siden

Russisk roulette.

Gjallarhon
Gjallarhon
1 år siden

Det straffer seg å være NPC.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Ikke ta vaksinen folkens! Sørg også for at familien deres ikke tar den. Den er utviklet og promotert av ekstremt onde mennesker.

trackback
1 år siden

[…] Storfarmasøytiske virksomheter vil ikke bli holdt ansvarlig for bivirkninger av Covid-vaksine Portugal: Sykepleier død etter å ha fått vaksine mot Covid-19 Vaksine mot Covid-19 resulterte i nerveinflammasjon Dagens video: Sykepleier besvimer etter […]

trackback
1 år siden

[…] også: Dagens video: Bill Gates Offisielt 1 400 døde i USA etter vaksinen Portugal: Sykepleier død etter å ha fått vaksine mot covid-19 Dagens video: Sykepleier besvimer etter covid-19-vaksine Vaksineringen settes på pause i flere […]