Hjem Nasjonal kamp Prat ikke med politiet!

Prat ikke med politiet!

12

OPPFORDRING Politiet rekrutterer informanter for å motarbeide Motstandsbevegelsen. Prat ikke med politiet, bli ikke en tyster som sviker sine kamerater!

Taushetsplikt: Når du har gått med i Motstandsbevegelsen råder det taushetsplikt om organisasjonen og dens virksomhet. Du har fått tillit og skal opprettholde den. Det du får vite om organisasjonen og dens medlemmer, skal forbli hos deg. En grunnregel er at alt som vi rapporterer om offentlig både får og bør du spre – all annen informasjon du får er hemmelighetsstemplet. Å avsløre organisasjonshemmeligheter er forræderi. Dette gjelder også dersom du forlater organisasjonen. […]

Som aktivist i Motstandsbevegelsen har du et krav på deg om å umiddelbart kontakte din nærmeste sjef dersom: Du kontaktes av politi, PST eller en annen myndighet. […]

Vi lever i et system som er dypt fiendtlig innstilt og blant annet forsøker å utnytte politiet mot oss. […] Det kan dreie seg om alt fra trakassering på gaten under flyvebladsutdelinger, eller etterforskningsgrupper bestående av karrierepolitimenn som har i oppdrag å «finne noe» for å kunne fengsle aktivister og ledere. […]

Informasjonen som samles inn kan brukes i etterforskninger, til utpressing, hetskampanjer eller videreformidles til makteliten.

– Utdrag fra «Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen»

Troskap er et av Motstandsbevegelsens mottoer. Å være trofast er å være pålitelig. I sosiale sammenhenger prater man ofte om troskap og utroskap i kjærlighetsforhold, men et individ kan oppvise troskap også mot en gruppe kamerater og en høyere idé.

En person som er trofast mot sine kamerater utsetter ikke disse for unødvendig fare gjennom å føre videre informasjon om dem til myndigheter som har som uttalt mål å bekjempe organisasjoner som Motstandsbevegelsen. Medlemmer av Motstandsbevegelsen bør dessuten ha lest Aktivisthåndboken og allerede da forstått dette. Det er også av denne grunn av det som regel er partnere eller bekjente av våre medlemmer og aktivister som kontaktes av politi eller PST.

Spesielt under en valgkampanje eller i forkant av en større demonstrasjon kan myndighetene være interesserte i å underminere Motstandsbevegelsen, og informasjon som ved første øyekast fremstår som ubetydelig, kan brukes for å oppnå dette målet. Derfor skal man aldri under noen omstendigheter gi dem noe informasjon. Når du først er på forræderiets vei gjennom å lekke informasjon blir det vanskelig å snu. Politiet vil nemlig bruke ditt første forræderi til å presse deg til å begå flere svikefulle handlinger.

Politiet henvender seg som oftest til moralsk eller mentalt svake individer i jakten på informanter, og du bør se på deres kontaktforsøk som en fornærmelse. Gjør det klart for dem at du ikke er et svakt individ, og at du ikke under noen omstendigheter vil gi de informasjon.

Ofte kan politiet tilby penger eller andre tjenester (som å se mellom fingrene på andre lovbrudd) i bytte mot at du blir en informant. Samarbeidet er det dog kun politiet og systemet som tjener på, og selv blir du en slave til systemet og en forræder til den nasjonalistiske saken. Når ditt forræderi til slutt blir avslørt, mister du dessuten dine kamerater og ditt rykte.

Dersom politiet kontakter deg skal du dokumentere alt og informere dine kamerater. Selv om du har gjort alt korrekt vil det se suspekt ut dersom du hemmeligholder det faktum at politiet har forsøkt å rekruttere deg som en informant. Vær åpen med det fra starten av, noe som også vil ha en avskrekkende effekt da politiet ikke ønsker at slik lyssky virksomhet skal bli offentlig.

Motstandsbevegelsen er ikke en kriminell organisasjon, men vi lever i et kriminelt samfunn. Et samfunn hvor politiet åpent kartlegger og registrerer de med «feil» meninger og holdninger, innskrenker opposisjonens grunnlovsfestede rettigheter, fengsler mennesker som støtter «feil» ideologi, samt i visse tilfeller videreformidler informasjon til venstreterrorister eller kontakter arbeidsgivere for å få mennesker sparket fra sine jobber.

Befinner du deg i en situasjon der du gir politiet, PST eller noen annen myndighet informasjon? Motstandsbevegelsen kan gi amnesti til personer som på det nåværende tidspunkt er informanter, forutsatt at man er helt åpen og oppriktig. Gjelder dette deg? Ta i så fall kontakt med organisasjonen i dag!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
4 år siden

Sant så sant! Man hjelper ikke et politi som aktivt arbeider for å bekjempe en politisk opposisjon.

Thor
4 år siden

ACAB

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Politiet snakker man aldri med. Så enkelt er det.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

NB: Man må huske at pst har tilgang til eposter, sms og avlytting av telefonsamtaler under unnskyldning av (((rikets sikkerhet))). Det er slik etteretningstjenestene i Europa kan infiltrere og arrangere falske flag operasjoner med stor sukksess rundt omkring for å få gjennomslag for deres totalitære orwellianske globalist politistat. Skal man si noe konfidensielt så må man si det i person eller bruke sikre krypterings metoder, ellers må man regne med at info blir snappet opp slik at pst kan sette patrioter opp mot hverandre o.l.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

«Skal man si noe konfidensielt så må man si det i person eller bruke sikre krypterings metoder, ellers må man regne med at info blir snappet opp slik at pst kan sette patrioter opp mot hverandre o.l.» Flott at du påminner om dette, det er svært viktig. Selv temmelig uskyldige eller spøkefulle kommentarer bør man være ytterest forsiktig med når det gjelder omtale av sine kamerater, da selv disse lett kan utnyttes som nevnt over. Skulle det komme en for øre at en kamerat har kommet i skade for å uttale seg noe uheldig om ens person, ta direkte kontakt… Les mer »

steinar grønås
steinar grønås
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Dere skal vite at STATEN antageligvis står bak dette semi-hemmelige dataopplegget som skal bygges i Hønefoss, på Follum fabrikkers gamle tomter.
etter hva jeg forstår, hemmeligholdes det fra lokalt politisk hold hvilke aktører som er inne i bildet.
Jeg er veldig interessert i å komme i kontakt med vettuge folk, uten skjulte agendaer om drama og tøv.
jeg mener, ekte folk som tenker sjæl, uten daglig indoktrinering fra det norske propagandaapparatet.
Mitt navn er mitt navn, ikke noe hemmelig med det.

Thule
Thule
Svar til  steinar grønås
4 år siden

Ja, datalagringsdirektivet har nok som hensikt å samle inn informasjon om dissidenter. Om det skulle brukes til anti-terror og forebygging av kriminalitet ville det blitt brukt mot kriminelle utlendinger. Men de får holde på, og politiet vet garantert om all deres kommunikasjon og planlegging. I Sverige har de jo «hendene fulle» med å sabotere motstandsfolk, så de har ikke tid til å straffeforfølge utlendinger som ødelegger Svenske småjenter for livet. Krapylene som gjør det har ofte gjort det samme i andre land, de sendes bare videre så de kan gjøre det samme en annen plass. Omreisende overgripere beskyttet av en… Les mer »

SuperFascisten
SuperFascisten
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Utrolig. Har alltid hatt det på følelsen også. Vi får begynne å overvåke dem også.

steinar grønås
steinar grønås
4 år siden

Jeg ser Norge som det var under okkupasjonsårene, vår stat er nå kommunistisk styrt, og politiet er statens tjener mot folket. politiet og folk som jeg identifiseres som NS`ere/angivere…er fullstendig informert om deres destruktive oppgave i å underminere og ødelegge Norge

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Politiet bør man kun ha kontakt med i forbindelse med «ordinære» hendelser som tyveri, innbrudd, hærverk, trafikkproblemer, etc. Aldri noe som har med politisk virksomhet å gjøre, unntatt å sikre seg om at det er «lovlig», feks i det offentlige rom, på gater og streder. Ytrings- og organisasjonsfriheten må utnyttes til fulle, og politiets oppgave skal bl.a. være å sikre denne, ikke innskrenke den av hensyn til «sikkerhet» pga trusler fra antifa o.l.

Arno
Arno
4 år siden

Fraternisering med purken, er forbudt.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
4 år siden

Sladrehank skal selv ha bank. Tysting er utilgivelig. Uansett så er den Nordiske Motstandsbevegelse en 100% lovlig organisasjon, som driver med 100% lovlige ting. PST, burde se litt på hva som skjer med FBI over i statene nå, CIA er neste man ut… Hvor sterk påvirkningskraft har USA i Norge, det ryktes at estisk etterretningstjeneste har vært medvirkende til det som skjer i USA nå, vi vet at Norge har sponset Clinton Foundation (ikke helt etter boka hva det fondet, har holdt på med)… Svin på skogen her i Norge… Helt klart, beskyttet av norsk etterretning helt klart… Forræderi, det… Les mer »