Hjem Nasjonal kamp Presseinformasjon før demonstrasjonen i Falun

Presseinformasjon før demonstrasjonen i Falun

4

INFORMASJON For å opprettholde sikkerheten for demonstrasjonsdeltakerne og for å forenkle rapporteringen, ber vi de alternative mediene som er interessert i å rapportere fra demonstrasjonen i Falun den 1. mai om å søke presseakkreditering.

For privatpersoner og alternative medier som søker presseakkreditering, tilbyr vi et pressepass som identifiserer deg som autorisert journalist ved demonstrasjonen.

For de alternative medier som ikke klarer å sende sine egne journalister til Falun, vil Frihetskamp kunne bistå med bildemateriale i etterhånd til de som kan garantere en objektiv rapportering av demonstrasjonen.

MERK! Den folkefiendtlige løgnpressens henvendelser vil ikke bli besvart.

For mer informasjon og søknad, skriv e-post til:
Robert Eklund,  Tel: 0046 (0)7628 04 023

I søknaden skriver du inn følgende:
Navn, e-post, telefonnummer, medieselskap og nettsted

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Motstandsmann
Motstandsmann
5 år siden

Få dager igjen nå. Gleder meg som en unge!

Nightrider
Nightrider
5 år siden

Gleder meg til neste uke. Vi skal beseire muslimene og det islamske kalifat. Vi skal stoppe islam invasjonen. Vi skal stoppe voldtekter av våre svenske søstre, mødre og bestemødrer. Vi skal beseire NO GO ZONES. Lenge leve Adolf Hitler. Tilsammen skal vi beseire den islamske invasjonen av Norge og Danmark.

HEIL SEIER, HEIL SEIER, HEIL Seier

Nordboer
Nordboer
Svar til  Nightrider
5 år siden

Det er forræderene som har importert og sluppet de rasefremmede inn i landene våre som vi må bekjempe. Muslimene som voldtar er bare et symptom; det er avskummet som gir dem penger, klær og mat vi må bekjempe. Det er de som er våre fiender, ikke halvkaster fra den tredje verden.

Drow Ranger
Drow Ranger
Svar til  Nordboer
5 år siden

Politikere tør kun å fortelle sannheten når de pensjonerer seg. I TV2 kom det fram at mange norske moskeer og islamske organisasjoner er finansiert av Saudi Arabia. Jeg mener personlig at muslimer er den største trusselen mot Norge. Det finnes bare 6 millioner jøder, men over 600 millioner muslimer. Indonesia, Malaysia og hele midtøsten er en stor trussel mot Europa. Først får vi kvitte oss med muslimene som voldtar hvite kvinner. Så ordner vi problemet med jødene senere. Vi sender alle jøder i Norge tilbake til Israel. Vi er ikke diktatorer, tyraner eller slemme mennesker. Vi er humane mennesker. Derfor… Les mer »