Hjem Nyheter Norge Pride-bedrift ber kunder dra til helvete

Pride-bedrift ber kunder dra til helvete

4

HOMOLOBBYEN Flere Pride-støttende bedrifter stemmer i og angriper kunder som misliker at de støtter homolobbyen. Reidar Holtedal i Citroën ber kunder dra til helvete.

Etter at folk truet med å boikotte hotellkjeden Nordic Choice Hotels for bedriftens støtte til den dekadente homofestivalen Pride, skrev Emilie Stordalen et innlegg på Instagram hvor hun kaller normale meninger for «middelalderske» som burde «puttes opp der solen aldri skinner» og skriver videre at hotellkjeden får brev og telefoner fra mennesker som vil boikotte selskapet, ifølge Dagens næringsliv (DN). Stordalen vil heller miste kunder enn å slutte å støtte homolobbyen.

– Det jeg frykter mer enn å miste kunder, er at vi skal slutte å stå opp for verdiene våre og reagere på urett, uttaler hun til DN.

Petter Stordalen har tidligere støttet masseinnvandringen ved å tilby gratis juridisk bistand til asylsøkere som er ansatt i Nordic Choice Hotels og risikerer utsendelse fra landet, og han har gitt gratis losji til såkalte flyktninger.

Reidar Holtedal i Citroën, som også støtter Pride, stemmer i og drar det hele et steg lenger:

– Om vi mister slike kunder, driter vi i. De kan dra et helt annet sted, ja, de kan dra til helvete.

Sven Ivar Mørch i it-selskapet Acando mener at det er viktig å «stå opp for mangfold» og akseptere alle, når mennesker uttrykker meninger homolobbyen ikke liker.

– Når slike reaksjoner oppstår, blir det kanskje enda viktigere å stå opp for mangfold og aksept for alle.

Fredrik Dreyer fra Oslo Pride er imidlertid glad for bedriftenes folkefiendtlige holdninger, men understreker at det fortsatt er et stykke igjen å gå fra å gi åpen støtte til Pride til at man internt i bedriften virkelig bidrar til homolobbyen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Martin
Martin
3 år siden

Psykopatiske og rike kapitalister som mangler bakkekontakt..

STN
STN
Svar til  Martin
3 år siden

Det lønner seg å være PK hvis du vil bli rik(ere) i dagens Norden. Tenker man bare på penger, er de jo ganske smarte. Tenker man på moral derimot..

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Det er først og fremst gjennom manipulering av verdiladede ord og uttrykk LHBTP-lobbyen søker å påvirke svake sjeler, og først og fremst kvinner og soy boys. «Inkludering» og «mangfold» er slike positive ord, mens «diskriminering» og «fordommer» er tilsvarende negative. Men iblant ser vi fråden om munnen og hatet i øynene på boy lovers og deres fag hags, og da er ikke sterkere ord langt unna, som feks HAT. Oy vey!

Johan G
Johan G
3 år siden

Denne homolobbyen er en politisk bevegelse som har manipulert homofile og heterofile til å fremme kulturmarxismen. At flere selskaper, osv, bukker under for den aggressive homolobbyen og tar et slikt politisk stand, og ikke minst håner de som ikke er kulturmarxister, er bare tragisk.