Hjem Artikler «Pride» handler ikke om å løfte opp de svake – det handler...

«Pride» handler ikke om å løfte opp de svake – det handler om DIN ydmykelse

6

HOMOLOBBYEN Pride-paraden er støvelen på nakken din, hvite mann. Og det er på tide du innrømmer det.

Jonas Gahr Støre ydmyker seg i all offentlighet. Skjermbilde: Youtube.

Jeg føler aldri min totale forakt for vestens nåværende nyliberale «eliter» så intenst som når det er på tide med «pride».

I forrige uke våknet nasjonen til impotente ramaskrik fra konservative stemmer det da ble rapportert om en «historisk» båtparade i Bergen i regi av sjøforsvaret. Hundrevis av hovedsakelig (og sannsynligvis for det meste heteroseksuelle) kvinner møtte opp for å dydsignalisere og la verden få vite om deres slaviske underdanigheten og lojalitet til det rådende regimet. Arrangørene så seg imidlertid nødt til å sutre over mangelen på menn som valgte å stille opp. Våre gutter i uniform er tydeligvis ikke helt kastrert enda.

Dette bringer meg tilbake til 2019, da jeg for alltid mistet evnen til å ta Jonas Gahr Støre seriøst som en politisk figur etter å ha sett ham danse med dusker i Oslos gater. Som en liten jente.

Jeg velger å tro at det er et strøk av dyp konflikt i Støres ansikt mens han utfører dette offentlige ydmykelsesritualet og at han ikke hadde reell glede av dette.

Nå, hvorfor bruker jeg utrykket «ydmykelsesritual»?

For å påpeke at det er det som faktisk skjer her. Ideen om at LHBT-personer tilhører en underpriviligert klasse i 2021 er så absurd at den ikke engang behøver å tilbakevises. ALT er homo nå for tiden. Barne-TV er homo. PST er homo. Så godt som alle multinasjonale selskaper konkurrerer om hvem som kan være mest homo. Musikk er homo. Tydeligvis er den nyliberale elitens fremste misjon å transformere hele den vestlige sivilisasjonen til en eneste gigantisk og evigvarende homoparade. LHBT-personer er den mest privilegerte gruppen mennesker på planeten, etter jøder. Hele kulturen er dedikert til å kysse bakken disse halvgudene har beæret et øyeblikks kontakt med sine fotsåler.

Og hva er det skjulte budskapet bak dette? At du, den alminnelige sliteren som bærer samfunnet på din evinnelige verkende rygg, er en annenrangs borger og moralsk underlegen personer hvis identitet er sentrert primært rundt analsex.

På tide med litt historie. Observer det følgende sitatet av Theodore Dalrymple (publisert i Frontpage Magazine, 31 August, 2005):

I mitt studie av kommunistiske samfunn kom jeg til den konklusjonen at målet med kommunistisk propaganda ikke var å overtale eller overbevise, ikke å informere, men å ydmyke; og derfor, jo mindre den korresponderte til virkeligheten jo bedre. Når folk blir tvunget til å forbli tause når de fortelles åpenbare løgner, eller hva verre er, når de tvinges til å selv gjenta løgnene selv, så mister de en gang for alle deres følelse av integritet. Å samtykke med åpenbare løgner er… på et lite vis å bli ond selv. Ens evne til å motsette seg hva som helst blir dermed erodert, og til og med ødelagt. Et samfunn av kastrerte løgnere er lett å kontrollere. Jeg tror at hvis du undersøker politisk korrekthet, så har den den samme effekten og er ment å ha det.

Dette er den jødiske statens, enten den er kapitalistisk eller kommunistisk, genistrek. De gir deg ydmykelse og kaller det pride. Når du tvinges til å gjenta at menn som har kuttet av seg penisen er kvinner, at to menn og deres adopterte barn fra Eritrea er en familie, at du er moralsk underlegen folk som bedriver anilingus på fast basis, så begår du en form for langsomt sjelelig selvmord. Du blir noe mindre enn en mann. En skapning som kun eksisterer for å hånes. Og jo høyere du ønsker å stige i den nyliberale maktstrukturen, jo større er ydmykelsesritualet du må gjennom (jeg viser igjen til Støre og de søte lille duskene hans).

Så hvordan responderer så du, den okkuperte stakkaren som daglig må tåle beskjedene om at nok en skole innfører LHBT-indoktrinering, nok en offentlig institusjon faller for regnbueflagget, nok et steg er tatt nærmere legaliseringen av pedofili, til dette?

Slutt å føle deg ydmyket.

Bli SINT. Bli RASENDE! Bli AKTIVERT! Slå en neve i bordet! Rop ut at du er lei å av å få homofili stappet ned halsen din dag ut og dag inn. Reis deg opp. Anskaff et regnbueflagg og brenn det, bare for å gjøre det!

Fortell deg selv: «Jeg er IKKE en annenrangs borger. Jeg er IKKE moralt underlegen disse menneskene. Jeg er den hvite arbeidende mann. Jeg er rørleggeren, elektrikeren, trailersjåføren, ingeniøren, legen og sykepleieren! Jeg er personen som bærer dette fortapte landet på mine verkende skuldre! Til helvete med disse arrogante kosmopolittene som beriker seg på fellesskapets bekostning og så våger å tro de har retten til å ydmyke meg. Dette er MITT land! MINE forfedre bygde det! Jeg er DRITTLEI denne skitten! Jeg nekter å ta del av disse jævla løgnene lenger!»

Les dette og riss det inn i sjelen din som en talisman mot ydmykelsesritualet. Har du gjort det? Godt. Gratulerer, hvite mann. Du har nettopp tatt det første steget mot å bli den revolusjonæren som dette landet og dette århundret trenger.

Les også:
Hva er homolobbyen og hvorfor skal den bekjempes?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Klovneverden. Intetanende sauer som lett ledes til å fremme en dekadent pedofilvennlig sekt til å bli en politisk maktfaktor uten sidestykke.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Ekstremt bra artikkel! Helt rett, det er på tide at folk blir SINTE og sier at nok er nok, fremfor å smile og følge saueflokken.

Espen M
Espen M
1 år siden

Bra skrevet av russleman. Knus homolobbyen!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Meget bra artikkel, og et blinkskudd mot homolobbyen, som, hjulpet av alskens velmenende kvinner – og menn – i media, politikk, kirke, skole og forsvar(!), har gjort juni måned til et langt mareritt av PK-propaganda om «kjærlighet» og «mangfold». Analismen er i ferd med å ødelegge land og folk, men i «folkedypet» er der fortsatt motstand, for ikke å si sinne, over å bli forrådt og utlevert til jødisk-marxistisk kulturell og moralsk subversjon.

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Hardtslående ord mot homolobbyen, det falt i smak.

Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Knallbra artikkel!
Hver gang jeg ser at russleman har forfattet en artikkel vet jeg at det blir kvalitet.
Knus Homolobbyen!