Hjem Nyheter Norge Pride-motstand i Fredrikstad – flaggstangliner kuttet

Pride-motstand i Fredrikstad – flaggstangliner kuttet

9

GLADSAK Såkalte pride-flagg ble nylig heist i flaggstengene utenfor Fredrikstad rådhus. Under 24 timer senere ble linene kuttet.

Det var på torsdag denne uken at Fredrikstad kommune heiste såkalte pride-flagg i flaggstegene utenfor rådhuset og biblioteket. Flaggene skulle representere «toleranse, mangfold og inkludering» og var ment som en protest mot Den nordiske motstandsbevegelsens søknad om å demonstrere under parolen «Knus homolobbyen!».

Natt til fredag skal dog noen ha kuttet linene på flaggstengene hvor homoflaggene vaiet. Fredrikstad kommune skriver på sin Facebook-side:

Linene på flaggstengene utenfor rådhuset og biblioteket er i løpet av natten blitt kuttet. Klistremerker fra Den nordiske motstandsbevegelsen er blitt satt opp.

Kommunen opplyser til Fredriksstad Blad at hendelsen er politianmeldt og at brannvesenet ble rekvirert for å henge opp homopropaganda for kommunen.

Kilde:
Prideflaggene heist torsdag – natt til fredag ble linene kuttet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Så bra,ALT som har med pervoligaen å gjøre bør fjernes. Med det mener jeg alt fra ledelse til pervopraktikanter.Jœvla psykohoder. Politikere som støtter disse imbisiler burde stilles for krigsrett før avrettelse i offentlighet.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Thomas W Mosveen
5 år siden

Det kommer en tid. Fremtiden hører til oss Nasjonal Sosialister. Det sitter folk og driter i buksene av hva dem ser er i ferd med å skje . Hyll seier !

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Du har sett noen bukser ingen andre har sett.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Du missade det genget på Oslo pride?
Ingår i samma pervoliga som du.
https://en.wikipedia.org/wiki/Coprophilia

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Flott jobbet.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Alle lovlige tiltak mot homolobbyen og dens medløpere må støttes. Noe mere skadelig for samfunnet enn normalisering av perversjon og sinnslidelse finnes knapt. Så thumbs up for de som fjerner homoflagg og heiser motstandsfaner, til tennerskjærende irritasjon for alle PK folk rundt omkring.

Fjellmann
Fjellmann
5 år siden

Applaus til aksjonisten(e). Det er enormt viktig å vise befolkningen at det finnes motatand mot den systematiske og planmessige degenereringen av våre vestlige samfunn som (((visse onde krefter))) har lyktes å få store deler av befolkningen til å akseptere og å bidra til – dvs. til å bidra til å undergrave sitt eget samfunn.

Askerbøring
Askerbøring
5 år siden

Utilgivelig skam på de som på NOEN SOM HELST måte medvirker den pervodritten!
Gleder meg til vi får et fungerende system som kan straffe alle forrædere som har bidratt til å svekke folket vårt.