Hjem Nyheter Norge Pride-motstand på Sørlandet – homoflagg kappet ned

Pride-motstand på Sørlandet – homoflagg kappet ned

19

HOMOLOBBYEN Såkalte pride-flagg har blitt fjernet i både Lillesand og Birkenes. Trist og opprørende, anser kommunepolitikerne.

Ifølge Fædrelandsvennen ble homoflagget som hang utenfor rådhuset i Lillesand, fjernet ved 17-tiden på torsdag ettermiddag. Ordfører Arne Thomassen, som besluttet at homopropagandaen skulle pryde rådhuset, er opprørt over hendelsen og mener det er ille at «folk tar seg til rette».

– Jeg synes det er ille at folk tar seg til rette og ikke lar flaggene henge i fred.

Thomassen forteller at kommunen, gjennom å la de såkalte pride-flaggene henge utenfor rådhuset, skulle markere at Lillesand var «mangfoldig og inkluderende». Noe de visstnok følte var ekstra viktig denne sommeren, ettersom Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerte mot homolobbyen i Kristiansand.

Også i Birkeland skal et homoflagg blitt fjernet fra kommunehuset. Ordfører Anders Christiansen synes det er trist at flagget er borte, og mener det burde finnes andre måter å uttrykke sin misnøye på. På kommunens Facebook-side skriver man:

– Heisingen av regnbueflagget utenfor kommunehuset har ikke gått upåaktet hen. Da de ansatte på kommunehuset kom på jobb torsdag morgen sto flaggstanga naken, uten regnbueflagget. Noen har kappet snoren og fjernet flagget i løpet av onsdag kveld eller natt til torsdag.

Da flagget ble heist uttalte Christiansen til Birkenes Avisa at markeringen var spesielt viktig på grunn av Motstandsbevegelsens demonstrasjon.

– Det er viktig for meg å heise dette flagget, og det har litt med demonstrasjonen i Kristiansand i sommer å gjøre. Det de demonstrerte mot går direkte på det regnbueflagget representerer. Sånn sett er ikke denne flaggheisinga en politisk markering, men en menneskelig markering med tanke på menneskerettighetene og den slags.

Gilbert Baker

Om homoflagget/regnbueflagget

Regnbueflagget, et symbol for den dekadente og folkefiendtlige homolobbyen, ble skapt av LHBT-aktivisten Gilbert «Busty Ross» Baker i 1978. Baker var en homoseksuell kunstner som i tillegg til å være homolobbyist, arbeidet for legalisering av marihuana.

Kilder:
Regnbueflagget til topps
Flagglina kappa
Fædrelandsvennen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
19 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Onkel
5 år siden

» Da de ansatte på kommunehuset kom på jobb torsdag morgen sto flaggstanga naken» … Så NMR guttaboys liker nakne flaggstenger best ?

Micke
Micke
Svar til  Onkel
5 år siden

Ekke naken alltid å foretrekke da??

Hanne
Hanne
Svar til  Onkel
5 år siden

Skulle helst ha sett tyr rune flagg veive framfor de stygge pride flaggene.

Onkel
Svar til  Hanne
5 år siden

Det grønne stygge flagget til NMR? Hva med heller å ha Norske flagg.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Onkel
5 år siden

‘Onkel’. Det sjokkerer oss heller ikke om du er den sutrete halvgamle skaphomoen med briller på som det er bilde av helt øverst her.

Vi tar dine lavtstående tilbakestående kommentarer positivt, for det har nemlig bemerket seg at jo mer tomsvada sånne som deg slenger til DNM så øker vi faktisk mer effektivt i antall medlemmer, media-promotion og allmen aksept generellt.

Onkel
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Prøver bare å legge meg på nivået her inne. Om jeg klarer å verve flere «Nasjonalsosialister» så sier vel det sitt om hvor smarte de er… 😀

Hanne
Hanne
Svar til  Onkel
5 år siden

Du klarer vel ikke så mye annet enn å trolle ned frihetskamp med fjas, «Onkel»? Har ikke sett et intellektuelt ord fra deg her inne. På tide å finne en annen hobby? Som feks å lese bøker og se dokumentarer. Lær litt historie.

Onkel
Svar til  Hanne
5 år siden

Hvilke dokumentarer da?

Ola Nordmann
Ola Nordmann
Svar til  Onkel
5 år siden

hva heter du da onkel skrue, hva er din adresse og navn?

Thor
Svar til  Onkel
5 år siden

Er du mentalt tilbakestående?

Thomas w mosveen
Thomas w mosveen
5 år siden

Hvorfor ikke henge opp tyrrunen siden det er beste alternativ i disse dager og videre inn i fremtiden. Oppfordrer alle som ikke har lest «Vår vei» til å gjøre det.

Fjellkongen
Fjellkongen
5 år siden

Fy faen, Gilbert Baker ser ut som en kvalm type. Nesten så man kan se hva han har hatt i kjeften. Stakkars menneske!

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Lurer på hvem som; » tar seg til rette.. » – egentlig… .

Men det forblir en annen historie .

Bra jobbet kamerater.
Ned med faenskapet, Brenn det opp !

Hanne
Hanne
5 år siden

Bra jobbet, kamerater! 🙂

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Stolthet og opprør mot Guds skaperordning er det homoflagget er uttrykk for:
Salomos Ordsprog 21:24Det Norsk Bibelselskap 1930 (DNB1930)

24 Den som er overmodig og opblåst, kalles en spotter; han farer frem i ustyrlig overmot

LGBTP’erne er overmodige og oppblåste, og håner all naturlighet og moral.

SH
SH
5 år siden

Jeg har nå fått oppleve dette griseriet på nært hold. Min kjære kusine ble dessverre utsatt for denne paraden i Oslo og ønsker nå å skifte kjønn. Og hun er bare 13 år! Dette har skjedd på grunn av det voldsomme forsøket på å normalisere og akseptere homofili og transseksualitet. Og det blir bare mer og mer klart for meg at (((de)) som står bak fører en nådeløs agenda mot vårt folk, vår kultur, våre verdier! Og de benytter (((media))) til å normalisere dette for hver dag som går! Våre barn er det kjæreste og viktigste vi har her i… Les mer »

Aktivist
Aktivist
5 år siden

Herlig!

Johan G
Johan G
5 år siden