Hjem Nyheter «Pride»-parade vekker sterke reaksjoner

«Pride»-parade vekker sterke reaksjoner

1

HOMOLOBBYEN Blotting på «Pride»-parade i Canada har skapt sinne.

«Pride»-parade i Toronto. Foto: Twitter.

Video og bilder av årets «pride»-parade i den kanadiske byen Toronto har blitt lastet opp på Twitter. Mange har reagert sterkt over deltakernes oppførsel i paraden og poengtert at arrangørene hadde annonsert at det var et familievennlig arrangement, noe det altså viste seg å ikke være.

Blant annet kunne man se en «pride»-deltaker iført kanin-maske hoppe rundt naken og blotte sitt kjønnsorgan i gatene, hvorpå også en god del barn var tilstedeværende.

En Twitter-bruker bemerker også symbolikken som er blitt anvendt under arrangementet og peker til FBIs liste over pedofile symboler.

«De bør arresteres og siktes for usømmelig eksponering! Ingen andre har lov til å slippe unna med offentlig blotting, hvorfor får de lov!», kommenterer en Twitter-bruker.

«Normaliseringsprosessen med flashing og pedofili i våre lokalsamfunn….de må være stolte av seg selv…», kommenterer en annen.

«Et like stort spørsmål ville være; Hva faen er galt med foreldrene til barna på disse obskøne paradene», spør en annen Twitter-bruker.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
6 måneder siden

Med tiden vil folket få nok og rase mot den perversheten!