Hjem Nyheter Prins Harry gifter seg med mulatt – BBC hyller raseblanding

Prins Harry gifter seg med mulatt – BBC hyller raseblanding

18

FOLKEUTBYTTE Etter at Storbritannias prins Harry valgte å gifte seg med en mulatt passet det statlige kringkastingsselskapet BBC på å propagandere for raseblanding.

Prins Harry med sin kommende kone. Foto: LondislandCC BY 3.0, via Wikimedia Commons.

En av ukens største nyheter i etablert media var at Storbritannias prins Harry, barnebarn til den nåværende dronning Elizabeth II, har forlovet seg med den amerikanske mulatten og skuespillerinnen Meghan Markle.

I et forsøk på å normalisere folkemord på hvite passer det statlige BBC på å bruke muligheten til å skrive en artikkel som hyller raseblanding. Blant annet hevder de at 10 prosent av alle forhold i Storbritannia nå består av to personer fra ulike raser. Deretter tas fire slike eksempler opp der BBC forsøker å manipulere leserne til å synes at det er avleggs å stå opp for de europeiske folkenes rett til å eksistere som en distinkt kulturell og etnisk folkegruppe.

Kilder:
Harry and Meghan: Inter-racial couples react to the royal engagement
Brittisk prins gifter sig med mulatt – BBC hyllar rasblandning

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
18 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Men er ikke rase bare et «social construct» da? Vi er jo like, helt like, iallfall inntil 99.8% eller så, og det kan jo umulig bety noen ting? Men så er vi jo lik gorilla og chimpanse inntil 98%, og altså svært lik dem også. Det rare er jo ellers at selv om forskjellen i gener er så liten, så er alså gjennomsnittlig IQ for hvite 100 mens den for subsaharan blacks er ca 70.. Den lille forskjellen betyr altså ikke så lite når alt kommer til alt. I tillegg til andre viktige forskjeller, både fysisk og mentalt.

Thule
Thule
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Forskjellen betyr nok til at svarte som har vært isolert fra hvit sivilisasjon ennå ikke har oppfunnet hjulet.

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

Et hjul gjør ikke så mye for seg midt inne i en regnskog

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

Oioioi.

Jeg googlet litt. Det er usikkerhet rundt hvem som fant opp hjulet men det oppsto antageligvis i…….. hold dere fast nå………. Mesopotamia

Hirr hirr. Tygg på den.

Superfascisten
Superfascisten
Svar til  Limmy
5 år siden

«Tygg på den»? De fleste vet jo som regel det. Det sumeriske hjulet. Og sumerere skal etter mumier og statuer vært blonde og blåøyd. Som også deres guder var.

Limmy
Limmy
Svar til  Superfascisten
5 år siden

Er det samme kilde som tok en advarsel mot terrorangrep med kjemiske våpen i syria som et bevis på at usa har gitt is kjemiske våpen

Thyra
Thyra
5 år siden

Nei! Rachel Meghan er 1/2 jøde,og tidligere jødisk viget en 100 % jøde !

Superfascisten
Superfascisten
Svar til  Thyra
5 år siden

Hun ser i hvert fall ikke ut som et resultat av raseblanding av hvit kaukasoid og negroid. I så fall har hun vært heldig.

Martin
Martin
5 år siden

Så lei av denne raseblandingen.. Hvorfor er det så tabu med rasehygiene??! Tidligere venn av Adolf Hitler og konge av England, Edward VIII vender seg i graven av denne forræder-prinsen som tynner ut sitt kongeblod. Glad for at motstandsbevegelsen tar avstand fra monarkiet. Den Norske «kongens» tale viser at han og monarkiet er en kreftsvulst som ønsker å ta knekken på den etnisk Norske (Nordiske) befolkningen.

Limmy
Limmy
Svar til  Martin
5 år siden

Fordi det ikke henger på greip. Dere påstår vi er en rase. Det er feil. Rett og slett feil. 2 + 2 er ikke 5

Superfascisten
Superfascisten
Svar til  Limmy
5 år siden

Mennesket er en art med flere raser, akkurat som med alt annet levende på denne planeten. Det ligger ikke naturlig for mennesker å blande raser – instinktivt.

Limmy
Limmy
Svar til  Superfascisten
5 år siden

Raser blander seg hele tiden. Innen alle arter. Uten unntak. Rasehygiene er et ord uten mening. Det ble brukt av naziene for å dehumanisere. Akurat som dere gjør nå.

Arter blander seg ikke og det er stort sett fordi de ikke kan.

Martin
Martin
Svar til  Limmy
5 år siden

Du som påstår at vi som organisasjon mener vi er en ren rase. Om du har fulgt med i timen så har vi forklart i våre artikler og podcasts at vi er klar over at rasen som helhet ikke er helt ren, men at det nordiske folket som det er i dag skal dominere Nordens genpool. Ser mere ut som at du nok en gang har tolket regnestykket feil, Limmy.

Limmy
Limmy
Svar til  Martin
5 år siden

Ta vare på lapskaus for å unngå lapskaus. Ingen av dere tror på det der. Motivet er noe annet

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
5 år siden

«Det finnes ikke ulike raser», men rasister skal vi visst være… Du vet det at det blant annet lages medisiner som har effekt på en rase, mens det ikke har effekt på en annen? Vi er som sagt ulike. Og det ikke bare ved det ytre. Ekspertene er ikke uenige om dette, det er et anerkjent faktum. Derimot har de valgt å bruke mer politisk korrekt betegnelse på ulikhetene, ved å fjerne ordet rase og erstatte det med folkegruppe. Dette av politiske årsaker. Vi er en og samme art, hvilket politisk korrekte kaller rase. Av denne art, finnes ulike menneskeraser,… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Johan G
5 år siden

Tror ikke noen benekter at raser finnes.

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
5 år siden

Det er akkurat det mange idag gjør Limmy, takket være politisk korrekt propaganda. «Det finnes ikke ulike menneskeraser, vi er alle like» sier disse papegøyer som bare repeterer noe de har hørt. Politisk korrekthet har gjennomsyret vårt samfunn såpass ekstremt at politikken nå tilogmed har tatt plass i dagens «forskning». Fakta dysses ned, forvrenges og ut kommer halvsannheter og rene løgner.

Limmy
Limmy
Svar til  Johan G
5 år siden

Jeg har aldri opplevd noe som tyder på det. Det blir vanskelig å forklare et finalefelt på 100 meter i et stort mesterskap med den innstillingen.

At alle mennesker er like mye verdt derimot…..