Hjem Nyheter Norge Prinsessen har sløst bort alle pengene sine sammen med sin afrikanske sjaman

Prinsessen har sløst bort alle pengene sine sammen med sin afrikanske sjaman

9

RASEBLANDING Under tiden med sin afrikanske sjaman Durek Verrett har prinsesse Märtha Louise brukt opp hele sin formue. «Den norske kongeligheten har nå null kroner på konto», skriver Stoppa Pressarna.

Prinsesse Märtha Louise deler tvillingsjel med den biseksuelle haitiske afrikaneren Durek Verret og hans sjelelige søster, skuespillerinnen Gwyneth Paltrow. Foto: Facebook

Det er «Sveriges største kjendisavis» Stoppa Pressarna som skriver om prinsesse Märtha Louise, som tidligere etter hard kritikk sluttet å bruke sin kongelige tittel når hun turnerer med sin nye «kjæreste», den afrikanske sjamanen Durek Verret.

Nå avsløres det at prinsessen har brukt opp hele sin formue sammen med sjamanen. Fra å ha hatt omkring 2 millioner kroner for et år siden, er Märtha Louise nå helt blakk.

– I fjor brukte prinsessen Märtha opp hele sin formue, forteller Anders Johan Stavseng, 43, Se & Hørs ekspert på de kongelige i deres eget blad, rapporterer GT.

Dette tross at hun tjente 733 000 kroner i 2019, hvilket er en økning fra året før da hun tjente 600 000 kroner.

Prinsessen har dessuten også sett seg nødt til å selge flere eiendommer som har tilhørt kongefamilien i generasjoner.

– Nå har eiendommen blitt solgt, langt under prisantydning. Men millionene går ikke nødvendigvis inn på Märthas konto, ettersom bankene tidligere har tatt en betydelig pant i eiendommen, sier Anders Johan Stavseng, til Se & Hør.

Nøyaktig hva formuen til den norske prinsessen har gått til, er ukjent.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordboer
Nordboer
1 år siden

På tide å avslutte monarkiet. For et klovneopplegg. Hva blir det neste? Negerkonge?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Märtha med sin negersjaman, i en raseforrædersk forbindelse, og Håkon, Norges påtroppende konge(?), PK så det monner, er utmerkede representanter for et degenerert kongehus, som ikke duger til annet enn å symbolisere hva Norge har blitt; en nasjon av velfødde og selvtilfredse LHBTQ-tilretteleggere, klimahysterikere og jødetilbedende venstreorienterte liberalere, best illustrert ved MSM og de som «arbeider» der, med propaganda forkledd som «folkeopplysning».

russleman
1 år siden

Jeg pleier å betrakte selvmord som en feig handling, men i Ari Behns forsvar, hvis jeg hadde giftet meg med prinsessen og hun deretter forlot meg på vegne av en afrikansk heksedoktor så hadde jeg nok hengt meg selv jeg også.

Victor
Victor
Svar til  russleman
1 år siden

Hengte han seg?

Sturmgewehr
Sturmgewehr
1 år siden

Har Norge en prinsesse? Kult lærer noe nytt hverdag, Men hvordan kan hun være prinsesse hun ser jo ut som hun er 50 år gammel.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Sturmgewehr
1 år siden

Haha et femti år gammelt ludder 🤭

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Hahahahaha! Hadde ikke overrasket meg om han hadde gitt henne aids i tillegg.

Jo a
Jo a
1 år siden

Neger-hora Märtha er egentlig den perfekte personen til å representere den norske eliten. De er rasesvikende pengesløsere hele gjengen

Tove
Tove
5 måneder siden

Dette er jo bare så trist, men bekrefter vel det jeg lenge har trodd at det er Martha sin formue dette paret lever av. Kjenner jeg blir steik forbanna på denne Durek, at han ikke nøyer seg med prinsessen, men super også penger ut av henne. Når skal hun våkne tro?