Hjem Nyheter Prominent jøde i USA avslørt som voldelig ANTIFA-medlem og doxer

Prominent jøde i USA avslørt som voldelig ANTIFA-medlem og doxer

2

USA Under pseudonymet «Naftali Botwin» har 41-åringen Daniel Jonathan Sieradski fra Syracuse, New York, i årevis trakassert og truet politiske meningsmotstandere, inkludert bruk av økonomisk terrorisme ved å forsøke å få «høyre-ekstreme» personer sparket fra jobb. 

En maskert Daniel Jonathan Sieradski holder her et Antifa-flagg under en motdemonstrasjon.

National-Justice avslørte fredag at den velkjente anarkisten «Naftali Botwin» som i årevis har brukt twitter-brukeren @JewishWorker til å terrorisere meningsmotstandere blant annet via «doxing» er ingen andre enn Daniel Jonathan Sieradski fra Syracuse, New York.

Sieradski er en prominent jødisk politisk aktivist og har blitt publisert i «The New York Times», så vel som «The Daily Beast», «Haaretz». Sieradskis firma: «The Self Agency» har dessuten koordinert digital valgkampstrategi på vegne av demokrater som Elizabeth Warren og Bernie Sanders.

Sieradski er dessuten et medlem av kommunistgruppen «Democratic Socialists of America» (DSA) sin jødiske caucus.

Vold og terror som legitime midler

Sieradski nøyer seg imidlertid ikke med å bedrive konvensjonell valgkamp og uttrykker åpent i et intervju med Jerusalem Post at han anser vold som en legitim form for politisk aksjon i møte med «antisemittisk» og «rasistisk» retorikk.

Daniel Jonathan Sieradski, en religiøs jøde.

I 2019 publiserte Sieradski under pseudonymet «Naftali Botwin» et kart med IP adresser, email adresser og facebook-sidene til medlemmer av det nasjonalistiske forumet «Iron March», en informasjon han hadde ervervet ulovlig av «Southern Poverty Law Center» (SPLC). Anarkister og journalister (ofte en og samme person i USA) brukte informasjon samlet av Sieradski til å frata en rekke individer sine levebrød i en intimideringskampanje som bare kan beskrives som økonomisk terrorisme.

Sieradski er dessuten et medlem av «Comittee to Protect Journalists» (CPJ) en NGO dedikert til pressefrihet, men som havnet i kontrovers etter at de i første omgang nektet å fordømme angrepet på Andy Ngo, men gjorde det til slutt etter å ha blitt presset av konservativt media. Sieradski, på den andre siden, uttrykte på sin twitter-bruker følgende:

As a member of the Committee to Protect Journalists and a supporter of the Freedom of the Press Foundation, I take very seriously the threat of violence againsts journalists. Which is why I don’t give two shits about what happened to Andy Ngo.

Les også:
Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisasjon
Antifa trapper opp terroren i Portland – jødisk presse glatter over
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Eg håper han sklir på en banan og knekker nakken!

Heimdal
1 år siden

I første bildet står han som en frontfigur i en gruppering som vil motarbeide amerikanernes bygging av grensemur, mens han på det neste bildet står og breier seg ut bak Israels grensemur mens han ser med det samme mysende blikket fylt av hat og arroganse inn i kameraet…jøder er jøder, de snakker med klyvde tunger, som der som her. En agenda gjelder overfor oss goyim, en annen gjelder for dem.