Hjem Nyheter Promoterer sommerkolleksjon med dekadent sexkampanje

Promoterer sommerkolleksjon med dekadent sexkampanje

DEKADANSE Fotomodeller som har sex med hverandre, onanerer, raseblander og har homosex – er alle ingredienser i klesmerket Eckhaus Lattas nye kampanje. Fint at de hyller fri seksualitet på tvers av legning, mener norsk «ekspert».

Bak klesmerket står de såkalte designerne Mike Eckhaus og Zoe Latta. I reklamekampanjen for sin nye sommerkolleksjon har de brukt modeller som utfører seksuelle handlinger med hverandre, som blant annet oralsex, onani og vanlig samleie. Den dekadente kampanjen inneholder naturligvis både homoseksualitet og raseblanding, og hylles av en rekke såkalte kulturpersonligheter for at den er «dristig» og «grenseoverskridende».

Vixen-redaktør Ida Elise Eide Einarsdottir forteller til Dagbladet at hun liker kampanjen godt, og hyller at klesmerket, som for øvrig er kjent for sin kjønnsnøytrale og androgyne linje, promoterer fri seksualitet på tvers av legning.

Hun tipper dog at enkelte kan synes at den er vulgær, men anser uansett at det som vises er det «mest naturlige i hele verden». Altså at fotomodeller får betalt for å onanere, raseblande og ha homosex foran kamera.

BAKGRUNN: Kampanje-bilde. INNFELT: Vixen-redaktør Ida Elise Eide Einarsdottir.

Einarsdottir mener dog at det finnes ingen grunn til å reagere på kampanjen, ettersom at de vulgære bildene ifølge henne er sensuelle og viser kjærlighet.

– Det er sensuelt, og viser kjærlighet på sitt mest ærlige og sårbare, forteller hun til Dagbladet.

Einarsdottir mener også kampanjen kan sees på som et svar på Donald Trumps mer tilbakeholdne linje til LHBT-spørsmål. Trump har enn så lenge utvist en restriktiv linje overfor den aggressive homolobbyen, noe som har opprørt enkelte liberale venstrefolk.

Frihetskamp har valgt å ikke gjengi bildene i denne artikkelen. Ønsker noen likevel å se de, kan de enkelt søkes opp på internett.

Kilde:
Modellene har sex på ordentlig i kampanje