Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aksjonerte mot Kulturhuset i Oslo

Aksjonerte mot Kulturhuset i Oslo

6

AKTIVISME Aktivister fra Motstandsbevegelsen aksjonerte natt til søndag mot Kulturhuset i Oslo hvor Antirasistisk Senter samme dag skulle lansere en rapport om Motstandsbevegelsen.

Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen aksjonerte natt til søndag mot Kulturhuset i Oslo hvor det samme dag skulle arrangeres en rapportlansering i regi av folkefiendtlige Antirasistisk Senter hvor nettopp Motstandsbevegelsen skulle stå i fokus.

Aktivistene bombarderte området med Motstandsbevegelsens propaganda, deriblant klistremerket «Knus homolobbyen!». Flere steder ble organisasjonens symbol også sprayet.

Rapporten som ble lansert er kalt «Den nordiske motstandsbevegelsen – forestillingen om en homolobby», og er på nesten 500 sider. Den er forfattet av Magnus Eriksson på bestilling fra Antirasistisk Senter. Eriksson har tidligere stått bak en rekke løgnaktige hetsartikler om Motstandsbevegelsen som har blitt publisert på Antirasistisk Senter sine nettsider.

På Kulturhuset ble rapporten presentert, publikum fikk stille spørsmål og en såkalt panelsamtale fant sted. Paneldeltakerne var, utover rapportforfatteren, blant annet Shoaib Sultan og Rune Berglund Steen fra Antirasistisk Senter, Harald Klungtveit fra Filter Nyheter og Susanne Demou Øvergaard fra homo-organisasjonen Skeiv Verden. Sammen diskuterte disse blant annet hvordan man best kan motarbeide Motstandsbevegelsen.

Frihetskamp har vært i kontakt med Haakon Forwald, sjef for Motstandsbevegelsens norske gren, som kan fortelle at rapporten vil bli diskutert i neste avsnitt av podkasten Frontlinjen.

– Rapporten vil naturligvis diskuteres, slaktes og latterliggjøres i neste avsnitt av Frontlinjen. Så fort jeg har fått studert rapporten i sin helhet, vil jeg også ta stilling til om det er behov for et motsvar i form av en lengre artikkel.

Rapporten kan lastes ned i PDF-form på Antirasistisk Senter sine nettsider HER.

Se flere bilder nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
2 år siden

Ett litet smakprov på vad man kan läsa i Magnus Erikssons fantasifoster.

«Jacob Ravndal kom med den oppsiktsvekkende påstanden at den ytre
venstresiden er mer voldelig enn ytre høyre i Norge. Dette har selvsagt ikke støtte i empirien, med mindre man foretar seg noen svært kreative regneoperasjoner.»

Roar
Roar
2 år siden

Bra jobbet

peckerwood
peckerwood
2 år siden

morro når eliten er så jævla feige at dem ikke tør hente inn motdebatanter for å knuse argumentene de kommer med. feige er anti hvitt senter

Jan-Christopher
2 år siden

Bra jobbet kamerater!

Reodor
Reodor
2 år siden

Leste på Resett idag om en britisk kvinne som ble utsatt for den ’’ikke-eksterende’’ homolobbyens regnbue-justis.

https://resett.no/2019/02/10/britisk-kvinne-arrestert-for-a-kalt-en-transaktivist-en-mann-pa-twitter/

Magnus Eriksson er bare enda en statslønnet NGO-løgner.

Johan G
Johan G
2 år siden

500 sider om Motstandsbevegelsen? Jøss, da er man ganske besatt 🙂

Forestillingen om en homolobby? De mener altså på ramme alvor at man kun forestiller seg at det er organisasjoner og bakmenn som står bak og arrangerer «pride», presser på med regnbuens flagg, står bak innføringen av kjønnshysteri, seksualisering av barn, osv.. ?

De lurer kanskje de rareste av de rareste, men folk flest forstår jo at Antirasistisk senter er langt utpå viddene her, som alltid.