Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Propaganda-artikkel om Motstandsbevegelsen i løgnpressen

Propaganda-artikkel om Motstandsbevegelsen i løgnpressen

3

LØGNMEDIA VG publiserte søndag en løgnaktig propaganda-artikkel om Motstandsbevegelsens offentlige aktivitet i Göteborg.

Artikkelen er forfattet av VG-«journalistene» Ivar Brandvol og Jørn Kaalstad. Artikkelen, med den svært misvisende overskriften «Dame i rullestol stoppet nazimarsj», omhandler Motstandsbevegelsens vellykkede offentlige aktivitet i Göteborg på lørdag.

Aktiviteten var for det første ikke en «marsj», men en offentlig flyvebladsutdeling. Aktiviteten ble heller ikke stanset av en kvinne i rullestol. Hun kjørte bort til aktivistene og tutet.

VG omtaler også aktiviteten som en «ulovlig demonstrasjon», noe det ikke var. For det første var det ingen demonstrasjon, og for det andre finnes det ikke noe som heter en «ulovlig demonstrasjon».

Avisen skriver også at én person skal ha blitt pågrepet under aktiviteten, men nevner naturligvis ikke at dette var en meningsmotstander.

Frihetskamps søsterside, Nordfront.se, har publisert en lengre rapport om hendelsen som kan leses HER.

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RoarProverbs 26:11Anonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Anonymsurfer
Anonymsurfer

Klassisk fake news fra guttapåskauen-VG. De bør holde seg til det eneste de er gode på: Kardashian-rumpenytt.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

PK-media er gode på det de er gode på – å servere løgner. Skal du ha korrekt informasjon er dette nettstedet en bra plass å begynne, eller fortsette. Husk at journalister(såkalte), omtrent alltid er mediehorer; kjøpt og betalt for å peddle desinformasjon og løgner.

Roar
Roar

Jøss, lyver de igjen.