Hjem Nyheter Norge Propaganda-artikler i løgnpressen om aksjonen i Fredrikstad

Propaganda-artikler i løgnpressen om aksjonen i Fredrikstad

LØGNPRESSEN Folkefiendtlige Fredriksstad Blad publiserte lørdag flere vinklede propaganda-artikler om Motstandsbevegelsens offentlige aktivitet i Fredrikstad.

Folkefiendtlige Fredriksstad Blad publiserte lørdag flere vinklede artikler om Motstandsbevegelsens offentlige aktivitet i Fredrikstad sentrum, hvorav minst to er forfattet av journalisten Joachim Constantin Høyer.

Samtlige av artiklene omtaler organisasjonens aktivitet som en «demonstrasjon» til tross for at det kun var en offentlig aktivitet i regi av det lokale redet. Dette er naturligvis et bevisst trekk fra journalistenes side, for å få organisasjonen til å fremstå som liten og uten evne til å mobilisere.

I en av Høyers artikler intervjues operasjonsleder Arne Haraldstad, som forteller at Motstandsbevegelsen på forhånd hadde varslet at de kom til å gjennomføre aktiviteten. Haraldstad forteller videre at det ikke er søknadsplikt for å gjennomføre slike aksjoner, men at politiet må varsles.

– Det er ikke en søknadsplikt for slike markeringer, så de trenger ikke en godkjenning for å gjennomføre. Arrangøren må likevel melde slike arrangementer for politiet.

En tydelig skuffet Høyer spør så om ikke politiet kunne «grepet inn på noen måte», noe operasjonslederen avkrefter.

– Nei. Det er snakk om en lovlig markering. Det er politiets oppgave å legge til rette for lovlige markeringer og sikre ytringsfriheten.

Den ytringsfrihethatende journalisten er tydelig ikke fornøyd med svaret, og følger opp med en rekke idiotiske spørsmål som hva som «potensielt kunne ha gjort markeringen ulovlig» og hvem i politiet som godkjente aktiviteten. Dette til tross for at operasjonslederen tidligere uttalte at slike aktiviteter IKKE er søknadspliktige og IKKE krever godkjennelse.

Journalisten avslutter med å spørre om hvorvidt det var mange som tok kontakt med politiet for å klage på Motstandsbevegelsens aktivitet. Også også der, var nok svaret en skuffelse.

– Det var et fåtall. Det kom rundt fire og fem telefoner inn til oss. Det gikk veldig rolig for seg. Det var ikke mange henvendelser til oss om dette, meddeler operasjonsleder Haraldstad.

Hetsen fortsetter…

Misfornøyd med politiets svar, grep journalist Joachim Constantin Høyer fatt i pennen på ny, og i artikkelen «Fredrikstad har sagt tydelig at de ikke er velkomne» forsøker han løgnaktig å skape et bilde av at det var en bred folkelig opposisjon til Motstandsbevegelsens aktivitet og at mange oppfattet aktiviteten som «ubehagelig».

En håndfull hysteriske meningsmotstandere, antageligvis håndplukket av Høyer selv, får i artikkelen æren av å være talsmenn for hele Fredrikstad by. En av talsmennene, eller kvinnene, er sørafrikanske Dudu Matahnzi, som opplevde aktiviteten «særlig ubehagelig».

– De symboliserer at min eksistens og tilstedeværelse ikke er velkommen. Det symboliserer så mye hat for mange, ikke bare meg, men alle som ikke er av den ariske rase, forteller Dudu.

Den sørafrikanske kvinnen omtaler videre budskapet for dagen som «hatytringer og rasisme» og viser at hun ikke har den fjerneste anelse om hva Motstandsbevegelsen står for, annet enn hva hun har blitt foret med av løgnpressen. Ikke engang flyvebladet som aktivistene delte ut, har hun tatt seg bryet å lese.

Fredrikstads talsmenn, ifølge løgnpressen. FOTO: Skjermdump fra Fredriksstad Blad.

Dudus kjæreste Erik Walmness, en galning som sykler rundt med høyttaler på sin sykkel og spiller «klovnemusikk», forteller til avisen at han bruker musikk som våpen for å protestere.

– Jeg bruker musikk for å protestere og latterliggjøre forsøplingen de gjør her i Fredrikstad.

Artikkelen avsluttes med en virkehetsfjern og latterlig påstand, som kun den mest hjernevaskede kulturmarxist kan finne på å tro på, nemlig at så fort seksuelt avvikende personer med regnbueflagg dukket opp, så valgte aktivistene å avslutte aksjonen.

Kilde:
Slik reagerer folk i Fredrikstad på nazidemonstrasjon i sentrum