Hjem Motstandsbevegelsen Propaganda-offensiv i Sandnes

Propaganda-offensiv i Sandnes

13
DEL

AKTIVISME Sympatisører av Den nordiske motstandsbevegelsen aksjonerte nylig i Sandnes.

Sympatisører av Motstandsbevegelsen gjennomførte nylig en propaganda-offensiv i Sandnes. Store mengder plakater og klistremerker ble hengt opp på sentrale steder rundt om i sentrum av Sandnes, hvorav flere var av typen «Nasjonalsosialistisk sone» og «Anti-Pride».

Ingen problemer oppstod, og sympatisørene lover flere lignende aksjoner i fremtiden.

Se flere bilder nedenfor:
Engasjement

DEL

13
Delta i debatten

avatar
10 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
FantejegerSanderNavnløsMartinKim Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Fantastiskt bra.
Stå på!

Johan G
Johan G

Bra jobbet!

Erik
Erik

Herlig!

Vibecke
Vibecke

Stå på!

Andreas H
Andreas H

Kjempebra!

Vestlandet
Vestlandet

2018 blir et bra år! 🙂

Daniel
Daniel

Bra jobba!

navnløs
navnløs

… eller hærverk som vi andre kaller det. For hva er forskjellen mellom dette og klistremerker og tagging med annet budskap? Ingen forskjell. Pussig at dere ikke ser dette.

Martin
Martin

Pussig at du ikke ser at ditt folk blir vasket ut og heller velger å motarbeide og hugge i din egen stamme. «Rotlaust tre fell»

Navnløs
Navnløs

Jeg er nok ikke like redd for å miste mine røtter og mitt fotfeste som deg, altså. Det får du nesten bare finne deg i (folk er jo også mer eller mindre rammet av andre typer frykt og redsel, uten at det for så vidt skal bli brukt mot en…). Ellers er det spennende om dere klarer å svare seriøst på hva dere mener skiller deres klistremerke-propaganda fra f.eks. Antifa. Samme ytterliggående budskap, bare i hver sin ende av skalaen (kanskje det er samme produsent av klistremerkene også – det hadde vært ganske gøy, sett fra utsiden).

Fantejeger
Fantejeger

Et klistremerke er et klistremerke, forskjellen er jo budskapet og organisasjonen som blir promotert, men ikke minst formålet med hele klistremerke. Vi ønsker å opplyse folk og få dem inn i denne bevegelsen som er det eneste håpet i Norden. En bevegelse som er bygget opp av viljen til folket og hvor vi ofrer alt til tross for maksimal motstand. Vi er ikke statlig støttet eller har media på vår side. Vi har ingen av de utallige fordelene «den andre siden» har. – for det er nå engang slik min ignorante venn, det er ikke snakk om 2 forskjellige ytterpunkter.… Les mer »

Kim

Meget bra utført =) Håper å se mer fra Sandnes.

Sander
Sander

Herlig den Nordiske Motstandsbevegelsen gjør en meget utmerket jobb med å spre sitt budskap! Folket i Norden MÅ åpne sine øyne og ikke gå famlende fram i mørket! Den nordiske motstandsbevegelsen vil gjøre Norden til et paradis for oss i Norden så hvorfor hindrer mange av oss i Norden dem fra å spre sitt budskap nå som vi nasjonale sosialister er den mest fremragende politiske bevegelsen i HELE NORDEN!

SIEG HEIL!