Hjem Nasjonal kamp Propagandaoffensiv i Rakkestad

Propagandaoffensiv i Rakkestad

KAMP: Aktivister fra Rede 1 har nylig utført en omfattende propagandaaksjon i Rakkestad kommune.

front15-640x348

Motstandsbevegelsens aktivister fra Rede 1 gjennomførte nylig en omfattende propagandaoffensiv i kommunen Rakkestad i Østfold.

Det var i Rakkestad at redaktøren for lokalavisen, Elin Marie Rud, uttalte at hun sammen med kommunepolitikerne ønsket å gjøre Rakkestad til en «antinazistisk sone». Dette etter aktivister fra Motstandsbevegelsen hadde sperret av redaksjonen til Rakkestad avis og hengt opp en plakat med teksten «Advarsel! Her pågår norskfiendtlig virksomhet!». Les mer om aksjonen HER.

S

I kjølvannet av hendelsen ble det arrangert et møte om «radikalisering» i kommunen. Dette etter initiativ fra Politirådet. På møtet deltok blant annet kommunestyret, representanter fra Politiets sikkerhetstjeneste (PST) og Østfold politidistrikt. Ordfører Ellen Solbrække uttalte i sammenheng med møtet, at Motstandsbevegelsens aktivisme i Rakkestad var et godt eksempel på «politisk radikalisering». Les mer om dette HER.

For å gi organisasjonens fiender svar på tiltale bestemte Rede 1 seg for å gjøre en ny propagandaoffensiv i området. Store mengder av flyvebladet «Nasjonalsosialistisk sone» ble delt ut til beboerne i og omkring Rakkestad sentrum, og både klistremerker og plakater ble satt opp.

R21-460x413

Aktivistene hadde i tillegg gjort klar tre spesialutformede flyveblader som ble sendt ut til redaktøren for Rakkestad avis, den lokale lensmannen og ordføreren i kommunen. Som avslutning ble en stor banner med organisasjonens nettadresse hengt opp på velkomstskiltet til kommunen.

R3-460x286

Aktivismen var svært vellykket, og aktivistene har lovet flere lignende aksjoner i fremtiden.

Bor du på Østlandet og ønsker å engasjere deg i Motstandsbevegelsens kamp for et fritt og nasjonalsosialistisk Norden? Ta kontakt med Rede 1 i dag!

Les også:

Motstandsbevegelsen sperret av avisredaksjon
Motstandsbevegelsen gir svar på tiltale
Aktivisme i Rakkestad
Krisetilstander i Rakkestad
Klistremerker Rakkestad
Møte om «radikalisering» i Rakkestad
Aktivisme i Rakkestad
Aktivisme i Rakkestad