Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Propagandastorm og polititrakasserier i Sandnes

Propagandastorm og polititrakasserier i Sandnes

9
DEL

AKTIVISME Propagandastorm og polititrakasserier – sympatisører fra Rogaland aksjonerte i Sandnes.

Nylig inntok sympatisører fra Rogaland Sandnes sentrum og fylte store deler av byen med propaganda, inkludert rådhuset som fikk flere plakater av typen «Nasjonalsosialistisk sone» festet på inngangspartiet. Da aksjonen var ferdig dukket det opp hele 12 politimenn og omringet noen av sympatisørene, som ble utspurt og bortvist fra sentrum i 12 timer.

Denne overdrevne politiinnsatsen og at PST i en lokalavis har bedt om tips etter stor-offensiven i Egersund viser at systemet er bekymret over vår fremfart og prøver å skremme oss fra kampen. Sympatisørene har dog meddelt Frihetkamp at dette var en stor seier for dem og at de allerede planlegger fremtidige aksjoner.

Se flere bilder fra aksjonen her:

9
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KimTomKjellRogalandAndreas H Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Andreas H
Andreas H

Der gikk det mye skattepenger på og trakassere politiske dissidenter ja, Dere får stå på og vise (((DE))) at dere ikke gir dere så lett.

Rogaland
Rogaland

Vi er ganske rebelske her i Rogaland, de skremmer oss ikke så lett 🙂

Andreas H
Andreas H

Godt og høre!

Rogaland
Rogaland

Rådhuset og lokal politikerne må bare godta motstand fra oss nasjonalsosialister nå, og helt frem til vår seier er et faktum. Det som skjer i Sandnes for tiden er horribelt, og de såkalte folkevalgte politikerne spytter oss i ansiktet. Ikke bare er Sandnes den mest voksende byen i Norge, men den blir snart den aller dyreste ettersom de nå dobler antall bomringer og tredobler prisen. Altså, med et pennestrøk så tar de fra Ola Nordmann nesten en hel månedslønn bare i økt bomavgift. Som om ikke det er nok så vedtar disse forræderne å bygge et nytt rådhus til over… Les mer »

Kim

Helt utrolig

Kjell

Det er utrolig for resurser politiet har når det er snakk om politiske dissidenter, og da spesielt Motstandsbevegelsen. Hadde det vært en overfallsvoldtekt hadde det kanskje vært en patrulje med maks 4 politimenn. Men når Motstandsbevegelsen er på gata, da settes alt tilgjengelig mannskap inn og gjerne litt til!

Rogaland
Rogaland

Kan og meddele at ikke bare mislykket politiet i å skremme oss, vi var på plass i sentrum dagen etterpå hvor vi hadde en aldri så liten trygghets vandring igjennom byen.

Vi ble stående å prate med flere ungdomsgjenger hvor blant annet en gjeng utlendinger fikk tydelig beskjed om hvem som bestemmer her.

Andre unge gutter og jenter (av blandet sort) ble forklart hva vi står for, og hvordan de har blitt hjernevasket av skole og media.

Sandnes er en nasjonalsosialistisk sone!

Tom

Utrolig bra kamerater! Stå på videre!

Kim

Stå på Sandnes =)