Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Propagandastorm og polititrakasserier i Sandnes

Propagandastorm og polititrakasserier i Sandnes

9

AKTIVISME Propagandastorm og polititrakasserier – sympatisører fra Rogaland aksjonerte i Sandnes.

Nylig inntok sympatisører fra Rogaland Sandnes sentrum og fylte store deler av byen med propaganda, inkludert rådhuset som fikk flere plakater av typen «Nasjonalsosialistisk sone» festet på inngangspartiet. Da aksjonen var ferdig dukket det opp hele 12 politimenn og omringet noen av sympatisørene, som ble utspurt og bortvist fra sentrum i 12 timer.

Denne overdrevne politiinnsatsen og at PST i en lokalavis har bedt om tips etter stor-offensiven i Egersund viser at systemet er bekymret over vår fremfart og prøver å skremme oss fra kampen. Sympatisørene har dog meddelt Frihetkamp at dette var en stor seier for dem og at de allerede planlegger fremtidige aksjoner.

Se flere bilder fra aksjonen her:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas H
Andreas H
4 år siden

Der gikk det mye skattepenger på og trakassere politiske dissidenter ja, Dere får stå på og vise (((DE))) at dere ikke gir dere så lett.

Rogaland
Rogaland
Svar til  Andreas H
4 år siden

Vi er ganske rebelske her i Rogaland, de skremmer oss ikke så lett 🙂

Andreas H
Andreas H
Svar til  Rogaland
4 år siden

Godt og høre!

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Rådhuset og lokal politikerne må bare godta motstand fra oss nasjonalsosialister nå, og helt frem til vår seier er et faktum. Det som skjer i Sandnes for tiden er horribelt, og de såkalte folkevalgte politikerne spytter oss i ansiktet. Ikke bare er Sandnes den mest voksende byen i Norge, men den blir snart den aller dyreste ettersom de nå dobler antall bomringer og tredobler prisen. Altså, med et pennestrøk så tar de fra Ola Nordmann nesten en hel månedslønn bare i økt bomavgift. Som om ikke det er nok så vedtar disse forræderne å bygge et nytt rådhus til over… Les mer »

Kim
Kim
Svar til  Rogaland
4 år siden

Helt utrolig

Kjell
4 år siden

Det er utrolig for resurser politiet har når det er snakk om politiske dissidenter, og da spesielt Motstandsbevegelsen. Hadde det vært en overfallsvoldtekt hadde det kanskje vært en patrulje med maks 4 politimenn. Men når Motstandsbevegelsen er på gata, da settes alt tilgjengelig mannskap inn og gjerne litt til!

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Kan og meddele at ikke bare mislykket politiet i å skremme oss, vi var på plass i sentrum dagen etterpå hvor vi hadde en aldri så liten trygghets vandring igjennom byen.

Vi ble stående å prate med flere ungdomsgjenger hvor blant annet en gjeng utlendinger fikk tydelig beskjed om hvem som bestemmer her.

Andre unge gutter og jenter (av blandet sort) ble forklart hva vi står for, og hvordan de har blitt hjernevasket av skole og media.

Sandnes er en nasjonalsosialistisk sone!

Tom
Tom
4 år siden

Utrolig bra kamerater! Stå på videre!

Kim
Kim
4 år siden

Stå på Sandnes =)