Hjem Frihetskamp Intervju Protestaksjon i Fredrikstad: Intervju med Tommy Nyberg

Protestaksjon i Fredrikstad: Intervju med Tommy Nyberg

35
DEL

INTERVJU Frihetskamp presenterer et intervju med redesjef Tommy Nyberg om protestaksjonen i Fredrikstad.

Aktivister fra Rede 1 gjennomførte lørdag en protestaksjon i Fredrikstad sentrum, etter det ble kjent at politiet valgte å forby Motstandsbevegelsens demonstrasjon den 29. juli. Frihetskamp tok kontakt med sjef for Rede 1, Tommy Nyberg, for å spørre han litt om aksjonen.

Hei, Tommy! Kan du fortelle litt om bakgrunnen for aksjonen i Fredrikstad i dag?

På fredag så ringte Inge Jensen fra politiet i Fredrikstad og meddelte den horrible avgjørelsen om å inndra vår tillatelse til å demonstrere. Begrunnelsen var at venstreterrorister, oppviglet av blant annet Rødt og Arbeiderpartiet, hadde truet med å sabotere vår lovlige demonstrasjon med vold og skadeverk på offentlig og allmenn eiendom.

Dette er naturligvis ingenting vi kan akseptere, så Rede 1 bestemte seg for å stå opp for ytringsfriheten og gjøre en mindre markering utenfor rådhuset.

Hvordan var reaksjonene fra folket?

I all hovedsak positiv. Mange tomler opp, stå på og lykke til. Naturligvis var det også et og annet totalindoktrinert nek som oppførte seg dårlig. En mann som var ute og syklet med sine to små barn anså tydeligvis at man som far og forbilde skal spytte etter folk man ikke kjenner eller har sett før. Barna ble sjokkerte og redde over sin fars mindre kompetente oppførsel.

Etter aksjonen var avsluttet dro vi til en restaurant for å spise lunsj og der var det mange gjester som reiste seg og gav oss stående applaus. Restaurantens asiatiske servitør ville også ha en kopi av «Vår vei». Så vi vi er svært fornøyde med vårt besøk i Fredrikstad og vi får nok mulighet til å komme tilbake snart.

Man kunne jo se på bildene at du diskuterte med politiet. Hva gikk samtalen ut på?

Når den første patruljen kom til plassen var det ikke så mye diskusjon. Vi ble bedt om å umiddelbart fjerne oss, da vi ikke hadde «tillatelse». De fikk til svar at vi skulle stå der en time, til vi var ferdige med aksjonen. En av politimennene hadde tydeligvis lest alt for mye i den løgnaktige kommunistmegafonen Fredriksstad Blad. Han var svært redd og forsøkte å skjule det med en aggressiv fremtoning. Det var dog ikke særskilt vellykket, ettersom man kunne mistenke han hadde parkinson, fordi han skalv så mye.

Etter de to andre patruljene hadde ankommet så var det betydelig mer profesjonelle og rutinerte politifolk på plass, som det gikk an å føre en sivilisert samtale med. Må si at vi hovedsaklig ble bra behandlet av politiet og de så vår side av saken. En del ville ikke møte mitt blikk, og tittet skamfullt ned i bakken. Etter en time var gått, så ble aksjonen avrundet.

I løgnpressen kan man lese at politiet anså at det var en «ulovlig sammenkomst», ettersom man ikke hadde søkt om tillatelse. Det er jo litt ironisk med tanke å at når man søker om tillatelse, så blir man nektet. Noen tanker om dette?

Ja, en hel del tanker faktisk. Hvordan kan det være ulovlig å uttrykke sine meninger åpent uten å spørre om lov? Hvordan kan politiet motivere dette uten å totalt ignorere Grunnlovens paragraf 100? Hvordan kan man ignorere FN-konvensjonen Norge har skrevet under på og forpliktet seg til å følge? Jeg mener at man ikke trenger tillatelse for å ytre seg og jeg har støtte i både Grunnloven og FNs verdenserklæring om menneskerettighetene, artikkel 19.

Har du noe nytt å fortelle om demonstrasjonen?

Jeg har det, men det er ikke noe jeg kan avsløre for leserne på Frihetskamp. I hvert fall ikke nå.

Noe annet du kan rapportere om fra dagen?

Lokalbefolkningen er skuffet over både politiet og politikerne. Selv om ikke alle støtter oss helt, eller engang delvis, så er de 100 prosent for ytringsfrihet.

En siste hilsen til våre lesere?

Vi gir oss aldri!
Hill Seier!

Delta i debatten

35 Innlegg på "Protestaksjon i Fredrikstad: Intervju med Tommy Nyberg"

Bli varslet om
avatar
Sorter etter:   nyeste | eldste | flest stemmer

Seier eller død!

Enig!

Det er forferdelig at NMB blir nektet en lovlig demonstrasjon, ref. grunnloven fordi organisasjoner og andre krefter ønsker å utøve vold og disse forblir straffefrie, mens NMB blir straffet ved et forbud for å fremme sitt syn. Her er jo noe riv ruskende galt! Er dette ansiktet til det sanne demokratiske Norge?

Siste ord er IKkE sagt i denne saken håper jeg.

[…] Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net. […]

«Naturligvis var det også et og annet totalindoktrinert nek som oppførte seg dårlig.»
«Det var dog ikke særskilt vellykket, ettersom man kunne mistenke han hadde parkinson, fordi han skalv så mye.»
Slik uttrykker en leder i Den nordiske motstandsbevegelsen seg.

Ka e det?

Det er en uttrykksmåte som er forferdelig useriøs og barnslig. Ord og vendinger ikke en nybegynner i elevrådet ville tydd til.

Er det tanke politiet som er ute for å skjekke at folk benytter seg av nytalen?

Jeg har en mistanke om at uansett hva Nyberg hadde uttalt så ville du funnet noe å kritisere.

Å beskrive Nybergs uttalelser slik du her gjør, er hva jeg vil kalle et «forferdelig» (:-)) infantilt forsøk på hersketeknikk.

Nybergs uttalelser kan etter «etablert akademisk kutyme» nok kunne kalles noe frimodige, men i dagens PK-hysteriske samfunn oppleves det som en befrielse og et skikkelig frisk pust.

Vi behøver flere som tillater seg å uttale seg slik Nyberg gjør. Byråkratisk tungetale, søvndyssende prekener og generelt intetsigende PK-snakk har vi sannelig nok av.

Hill Tommy Nyberg!

Jarl Stoltz. Snakk om hersketeknikk når du har lest Nybergs setninger om igjen.

Nyberg er et forbilde! 🙂
Jeg er lei av å lese dine kvasse ukomiske meninger, Elisabeth. Finn deg en annen hobby enn å diskutere her inne.

Hanne. Så trist å lese at du har et slikt forbilde.
Jeg kommer ikke til å slutte å kommentere her inne, uansett hva du mener om saken.

NOU 1999: 27 «Ytringsfrihed bør finde Sted» — Forslag til ny Grunnlov § 100
Utredning fra en kommisjon oppnevnt ved Kongelig resolusjon 26. august 1996.
Avgitt til Justis- og politidepartementet 22. september 1999.
https://url.rw/?https://www.regjeringen.no/contentassets/026a9879891a4972b019ce10f20561fe/no/pdfa/nou199919990027000dddpdfa.pdf

Folk er dritlei av disse dekadente «pride»/pervo-paradene. Husker at jeg var sympatisk innstilt til homoer i min ungdom, …men så dro de strikken så langt at de nå som gruppe fremstår som en gjeng nihilistiske drittsekker uten oppdragelse. Tvinger bussjåfører til å kjøre rundt med homoflagg, tvinger prester til å gifte dem, tvinger konditorier til å bake homokaker til dem, driver utpressing for å få organisasjoner/selskap til å sponse «folkefestene» deres samt aggresiv grooming rettet mot unge mennesker etc. Homolobbyen har blitt en mafia.

«Homokaker», hahaha! Godt argumentert, fortsett sånn så er andre trygge på at medlemstallet deres holder seg stabilt lavt.

https://url.rw/?http://www.tv2.no/a/6940849/ homokake. Vi vokser bra for tiden, Per. Alle er ikke som deg vetdu.

Så et sted i Irland slet med homokaker, brennhett tema. For all del, jeg har ikke innsikt i hvor mye dere faktisk vokser, men det synes ikke utad foreløpig ihvertfall. Personlig håper jeg det holder seg sånn, men som du sier alle er forskjellige.

Hvor mye vi vokser? Du visste ikke om oss for 2 år siden med mindre du var spesielt interessert. The goys are back in town.

Du får komme til Oslo Pride og se hvor drittlei folk er. «Folk» er ikke synonymt med nasjonalsosialiser.

Hvem sin frihetskamp er det dere kjemper?

For vårt folk. Hvordan var det vrient å oppfatte?

Vårt folk, som i gutteklubben nazigrei? Håper du ikke tror du kjemper for flere.

Å så fæle nazier. bu bu bu. Hvordan våger de å ønske det beste for folk og land.

Denne fikk meg til å trekke på smilebåndene. Takk!

Meg også! Usikker på om det var av samme grunn, men smilebånd ble trukket ihvertfall.

Når ett fån står svarsløs då smiler han.

Nettopp. Og når et antagelig voksent menneske svarer som en treåring så er det sammenlignbart med å stå svarløs.

Nämn en treåring som har uttryckt sig som jag gjorde. Bifoga gärna en länk.

Det er nok ikke så lett å finne treåringer som snakker som deg: De fleste treåringer har lært seg at man ikke kaller noen for «nek», og at folks sykdommer ikke er noe man tuller med.

Nek.

Å bli kalt «nek» av deg, Tommy Nyberg, begynner å ligne en kompliment.

Jeg skulle gjerne hatt nattesøvnen din. Europa er urolig nå, og det er det ganske mange og svært forskjellige stemmer som hevder. Globale trender tyder på at fremtiden er dyster. Det kan være greit å lese følgende UD-notat. https://url.rw/?http://www.vg.no/nyheter/innenriks/solberg-regjeringen/her-er-det-hemmelige-ud-notatet/a/23628606/ Siden du skriver det du skriver, så er du vel ikke bekymret for flere borgerkriger i Europa. Kan være du har rett. Kan være at det bare blir en gradvis forverring av sikkerhetssituasjonen og informasjonskrigen samt mer fattigdom og mer forgjelding av europeiske stater. Men allerede i dag er vi ikke frie. Ytringsfriheten er under sterkt press, for eksempel. EU-byråkrater har… Les mer »

Ser at min tidligere kommentar ble slettet/ikke godkjent. Lykke til med demonstrasjon for ytringsfrihet da.

Heia Tommy! Du er et stort forbilde for meg.
Den nordiske motstandsbevegelsen skal seire og folk åpner mer og mer øynene sine opp fra pk dvalen. Hyll seier

wpDiscuz