Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Protestaksjon utenfor den finske ambassaden i Oslo

Protestaksjon utenfor den finske ambassaden i Oslo

31

AKTIVISME Aktivister fra Rede 1 gjennomførte onsdag kveld en protestaksjon utenfor Finlands ambassade.

Aktivister fra Rede 1 gjennomførte onsdag kveld en protestaksjon utenfor Finlands ambassade i Oslo. Dette som en reaksjon på at organisasjonen nylig ble kriminalisert i Finland.

Med en spesiallaget banner med teksten «Finland forbyr politisk opposisjon!» stilte aktivistene seg opp utenfor ambassaden, og markerte sin avsky over den finske forbryterstatens avgjørelse om å forby Motstandsbevegelsen.

Ingen problemer oppstod, og flere aksjoner er ventet.

Ønsker du å engasjere deg i Den nordiske motstandsbevegelsen? Søk om medlemskap i dag! Husk også at du kan støtte oss økonomisk via Hatreon.

Bakgrunn for aksjonen

Den 30. november falt dommen i rettssaken mot Den nordiske motstandsbevegelsen i Finland. Det var politistyret som hadde tatt organisasjonen til retten og begjært at den skulle forbys i Finland. Saken ble drevet av den finske staten med advokat Marku Fredman i spissen.

Hele rettssaken var et spill for galleriet, og dommen hadde åpenbart blitt bestemt på forhånd, da ikke ett eneste argument fra forsvarsiden ble lyttet til eller tatt i betraktning. Retten anså f.eks. at forræderen Henrik Holappas ord veide tyngre, enn organisasjonens finske leder, Antti Niemi.

I den absurde dommen konstaterte de med at organisasjonen bryter mot «god skikk», hva nå enn det er, og at den også «oppfordrer og belønner vold» – og kan den således skulle oppløses og forbys.

Ettersom dommen ble anket er den enn så lenge ikke rettskraftig, og Motstandsbevegelsen i Finland kan således fortsette virksomheten til saken er behandlet i neste rettsinstans. Politiet har dog reagert på dette og ønsker å få gjennom et midlertidig virksomhetsforbud. Hvorvidt dette går gjenstår å se, men vi skal vel ikke utelukke noen ting i forbryterstaten Finland.

Les også:
De kan aldri stoppe oss!
Protestaksjon utenfor den finske ambassaden i Stockholm

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
31 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Synes det er mer enn nok og fokusere på her i Norge og Sverige fremfor Finland nå. Det er faktisk her det skjer, ikke der. Hva med og bygge sitt eget hus før man setter i gang med og hjelpe naboen? Og når hjalp Finland Norge og Sverige sist? La Fittland seilevsin egen sjø 🙂

виселица
виселица
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Så mange gode innlegg fra deg, så kommer dette HER pisspreiket?

En EKTE nasjonalsosialist!
En EKTE nasjonalsosialist!
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Hold kjeft, din idiot. En for alle, alle for en!

lol
lol
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Hvem skulle kjempet for oss, dersom organisasjonen hadde blitt ulovlig i Norge? Vi her i Norge burde jo også gjøre det stikk mottsatte av hva du sier, vi burde ta unytte av situasjonen og foran Ola Nordmann peke på at; «Se, de ulovliggjør organisasjonen vår i andre land!». Det kan føre til vekst i andre land, hvis folk blir klar over rettsfarsen som har omgitt vår organisasjon i Finland!

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Supert!

Viktig å vise solidaritet med våre finske brødre, samtidig som man setter fokus på finske styresmakters ytringsfiendtlige holdning.

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Når det er krig i ens eget land så blir man i sitt eget land, en reiser ikke til sitt fredelige naboland og kaster bort tiden og energien der istedenfor…… Til dere kort tenkte liksomnasjonalsosialister som stadig er uenige mine irriterende, sjarmerende og korrekte meninger, dere som kaller dere Nasjonal sosialister: Som tror det gir fremgang og søke* om demonstrasjons tillatelser osv, Finn frem spikkekniven deres, snauklipp dere og ta dere en tur oppi skævven og spikk ei fjøl, så skal dere komme langt i livet skal dere se. Med andre ord; Bli ved deres tro! Ekte Nasjonal Sosialister himler… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

God Jul (((Nordenskjold))).

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Og godt *NYTT* År, (((Anonymsurfer)))) Et Nytt* år, tenk på det. …..

Johan G
Johan G
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Som nasjonalsosialist burde du forstått bedre Nordenskjold. Du snakker mer som en nasjonalist. Har du ikke forstått at man ikke bare står ovenfor et lokalt problem? Tror du virkelig de internasjonale krefter som råder idag kan bekjempes uten et samlet Norden, uten allierte? Du må nok tenke større. Finlands forbud vil også kunne berøre andre hvite nasjoner. Husker du England? Nå Finland, hvem neste? Du bør kaste skylappene og se det større bildet.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Johan G
5 år siden

Alle land i NordEuropa/Europa som sådann må bidra ja, om det skal bli en effektiv motstand til og presse kulturmarxismen og Islam ut av Europa, men oppi dette må enhver fokusere på sitt eget hus Først. Slukke flammene i sitt eget hus, før en tar neste steg. Det er sånn det funker. Hvem vet, Kanskje det er en stor bonus for f.eks kulturmarxistene at Finland har blitt hovedfokus for NMR i en tid det faktisk er her det skjer. Finland liksom, hvor mange muslimer er det der? 100? Ganske lei av og lese om Finland heeele tiden oppi dette. I… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Det er dette ensporet tankesettet som dessverre går igjen blant mange som nettopp kaller seg tradisjonalist, identitær eller nasjonalist. Man kan liksom ikke forstå det at man faktisk kan gjøre det ene og det andre, og ikke slik at man bare skulle ha ett alternativ. Hvor mye tid tror du denne aksjonen tok? Tror du ærlig talt at denne aksjonen, eller det at det skrives nyheter fra Finland tar plass for alt annet? Rydde for eget hus som du kaller det, er det nå ikke det vi også gjør? Har det slått deg at en sak i Finland, Ungarn, eller… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Johan G
5 år siden

Johan G, Jeg kjenner til bevegelsen. Fulgt den lenge på nett, møtt deler av lederskapet personlig, er tatt opp som medlem. Gjort mye propaganda-aktivisme. Vet også at kulturmarxisme og islamisering skjer overalt i Europa, faktisk store deler av hele verden. Ikke bare lokalt. Har litt IQ. Vi kan godt se bort fra min kommentar om Finland, det var kanskje litt overdrevent og noe usaklig. Er jo greit og fokusere på Finland, selvom jeg aldri har sett eller hørt en eneste Finne klage på islamisering,enda. Hovedpoenget mitt er at det bør kunne gå ann og være uenig med kamerater og allierte… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Stemmer, kommentaren din var noe unødvendig. Men jeg forstår også hvorfor du er inne på dette sporet, med tanke på hva du skriver videre. Selvsagt er vi ikke enige om absolutt alt, men ja, stor enighet finnes om det meste. Vi er tross alt nasjonalsosialister, og deler den samme verdensanskuelse. Er man uenig om en eller annen mindre sak og tar dette opp på et bedre sett enn å blåse ut i kommentarfeltet, er jeg helt enig i at man bør bli møtt annerledes enn å få «klistret jødestjerne på armen». Men når man leser dine kommentarer her kan jeg… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Johan G
5 år siden

Det herlige med den ekte Nasjonal Sosialismen er at vi alle er forskjellige og tenker forskjellig, men kjemper for samme sak og har det samme større formål. Den som vil klikke minus på denne kommentaren hører mer hjemme hos kommunismen., der hvor alle skal tenke likt og tankepolitiet råder redaksjonene.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

(Altså, ikke i multikulturell mening, men at hvite mennesker også har forskje!lige talenter, forskjellige ting og bidra med, osv, for the NS Reich .)

Micke
Micke
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Vanskelig å kunne
Samle massene og utvide aktivismen om de ikke skulle utlyst demonstrasjonen..det er så logisk at det nesten ikke er verdt å svare deg.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Johan G
5 år siden

Synes det er mer interessant med sosiale nasjonalister, enn folk som støtt og stadig kaller seg nasjonal sosialister…. Som om det skulle være noen forskjell på betydningen av begrepene….. Og som om begrepene i seg selv er viktigere enn den faktiske betydningen og meningen i det. Som om spikkekniven er viktigere enn den virkelige strategi-dialogen, livredde for den minste kritikk, som automatisk annser enhver som kritiserer NMR for og være ‘en kommunist som må merkes med David stjerne,’ osv. Som velger se all kritikk i en firkantet box og som er redde for og få virkeligheten trøkkt oppi trynet.Tyder bare… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Mye rot i det du skriver Nordenskjold. Og tydeligvis er du irritert over noe du ikke forstår. Håper du selv tåler kritikk tilbake.

Begrepene er mange, grenene har slått seg ut, det stemmer. Det skyldes vel meningsforskjeller, «taktikk», eller rett og slett som følge av nasjonens absurde lover.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Johan G
5 år siden

Jeg forstår jo ingenting, du leser vel det i alt jeg skriver.

Husk i det minste at en firkantet subkultur hvor litt konstruktiv kritikk er forbudt heller ikke vil vokse. Kanskje i kvantitet, men ikke i kvalitet…

Yes, er irritert over den typiske jantementaliteten som råder overalt i Norge, og nå også i NMR. Faan ikke mulig og unngå.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Johan G
5 år siden

Men skal sette en strek her nå. Takk for respons og mulighet til og debattere noe. Johan G.

lol
lol
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Du er ikke NS, NordenSkjold. Stikk.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  lol
5 år siden

NordenSkjold har heller ingen planer om og opprettholde medlemskapet i fra 2018. . Du .er et perfekt exempel på hvorfor.

Lille skinheadmarxist.

виселица
виселица
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Er du mentalt tilbakestående? Du høres jo mer ut som en sivilnasjonalist enn en nasjonalsosialist. Ditt tankesett er «Grensene jeg ble født under er mer viktig enn folk ut av samme blod som meg». Du bør skamme deg.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  виселица
5 år siden

Nei. Bare tilbakestående.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  виселица
5 år siden

Jeg er blandt den prosentandelen uten innavl-gener i meg. Noe jeg er stolt over. Min mor og min far hadde ikke beslektet blod.Stemmer.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  виселица
5 år siden

Deres konk!usjon er at Alle som ikke er selverklærte Nasjonal Sosialister og som mener noe utenfor deres ramme er mentalt tilbakestående, og alle hvite mennesker er/ og skal være helt like.

Som jeg skrev tidligere her, Bli ved deres tro. !

Bra jobba.

Johan G
Johan G
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Det spørs vel mer på hva man mener 😉

Kim
Kim
5 år siden

Stilig utført. Dere skulle hatt noen fakler!

Håkon Schie
Håkon Schie
5 år siden

Nå er Erwin Kohn ute å svartmaler Motstandsbevegelsen igjen, i Dagbladet.
Han pusher for å få til det samme forbudet i Norge, som i Finland.

Han sier «På deres nettsider kan du lese om hvorfor jøder og homofile må drepes for å rense samfunnet.» xD

Makan til rabiat jøde.

Johan G
Johan G
Svar til  Håkon Schie
5 år siden

Jøder i spissen, igjen.

Vestlandet
Vestlandet
5 år siden

Bra jobbet kamerater!