Protestaksjon ved Storbritannias ambassade i Stockholm

MOTSTANDSBEVEGELSEN På lørdag gjennomførte svenske Rede 1 i Den nordiske Motstandsbevegelsen en protestaksjon utenfor den britiske ambassaden i Stockholm, dette for å markere mot det britiske regimets terrorstempling av National Action og nylig innførte pro-sionistiske lovgivning.

Svenske Rede 1 i Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte nettopp en protestaksjon utenfor Storbritannias ambassade på Skarpögatan i Stockholm. Bakgrunnen til aksjonen var er den siste tidens utvikling, der det britiske regimet har terrorstemplet den organisasjonen National Action og innført en ny definisjon av såkalt antisemittisme.

Redesjef Marcus Nordh, som ledet aksjonen ved ambassaden, hadde følgende å si om aktiviteten.

– Vi vil vise vår støtte til de nasjonalsosialister hvis organisasjon nå er blitt forbudt og samtidig vise frem hykleriet i det såkalte demokratiet, som påstår seg å være for meningsfrihet, men samtidig kriminaliserer grupper som på en eller annen måte avviker fra normen. Årsaken til at vi samlet oss ved Storbritannias ambassade er for å markere mot landets regjering, som de facto er de sanne terroristene, forteller Nordh.

Sammenlagt samlet et femtentalls aktivister seg utenfor ambassaden med en banner hvor det stod: «Ban the British Parliament! The real terrorists of the U.K.».

Aktivisten Julius Blomberg holdt en tale på engelsk der han forklarte hvorfor de valgte å protestere utenfor ambassaden.

– Ettersom den britiske innenriksministeren, en jødisk rasist ved navnet Amber Rudd, har besluttet å forby National Action, følte vi behov for å samles her for å tydeliggjøre visse ting, innledet Blomberg og fortsatte:

– Europa er i kaos. Samtidig som landene våre tvinges til å huse en evig strøm av ikke-europeiske lykkejegere, får den hvite mann finne seg i et samfunn som raskt forandres til det verre.

Siden fortsatte Blomberg å snakke om hykleriet i den multikulturelle agendaen, hvordan Amber Rudd har brukt millioner for å beskytte Storbritannias jøder, men kun jødene, mot multikulturen og at det ikke handler om å «hjelpe mennesker» men om å utrydde den hvite rasen.

Han avsluttet med å påpeke at folket nå har begynt å reise seg, og at vi aldri kommer til å glemme eller tilgi overgrepene som globalistene har begått mot vårt folk. Til slutt avsluttet han videre med å konstatere hvem de virkelige terroristene er:

– Men terroristene er ikke Storbritannias hvite motstand, det er DERE i den britiske regjeringen som er de sanne terroristene. Det er dere som myrder det folket som en gang bygde opp den store britiske nasjonen. Deres syke planer for vårt folk kommer ikke til å møte noe annet enn fullstendig motstand – et juridisk forbud kommer ikke til å forandre den saken! Dere kan forby motstanden så mye dere vil, i Finland, i Tyskland, i Sverige, i Storbritannia – dere kommer til å mislykkes. Vi kommer til å bekjempe deres globalistiske agenda med alle tilgjengelige midler. Vi kommer ikke til å kunne stoppes!

Les den offisielle uttalelsen fra National Action angående forbudet HER.