Hjem Nyheter Europa Protestene fortsetter i Chemnitz

Protestene fortsetter i Chemnitz

0

TYSKLAND Folkeoppvåkningen i den tyske byen Chemnitz forsetter å øke i omfang til tross for at regjeringen og løgnpressen i landet kaller demonstrantene for «rasister» og «høyreekstreme».

«Utlendinger ut» står det på banneret. Foto: Matthias Rietschel.
«Utlendinger ut» står det på banneret. Foto: Matthias Rietschel.

Som Frihetskamp tidligere har rapportert om, så brøt det i helgen ut opptøyer i den tyske byen Chemnitz etter at en ung mann ble knivdrept av innvandrere. Hendelsen førte til en spontant protestaksjon der hundrevis av tyskere tok til gatene for å vise sin avsky mot det brutale drapet og den destruktive masseinnvandringen som legger til rette for slike tragedier.

I et desperat forsøk på å stanse en større folkeoppvåkning i den øst-tyske byen har den internasjonale løgnpressen jobbet hardt for å stemple demonstrantene som høyreekstreme fotballpøbler som jaktet på og angrep uskyldige innvandrere. Svartmalingen fra media har dog vist seg å være til liten nytte ettersom flere og flere tyskere har sluttet seg til demonstrasjonene. På mandag ble det rapportert at over 12 000 mennesker tok til gatene i byen og flere demonstrasjoner er ventet i løpet av uken.

I en film som nylig ble publisert på YouTube kommer de to kjente innvandringskritikere Brittany Pettibone og Martin Sellner med flere detaljer som saken som løgnpressen forsøker å skjule fra folket.

Se filmen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg