Hjem Nyheter Europa Protester verden over mot koronarestriksjoner og vaksinasjonspass

Protester verden over mot koronarestriksjoner og vaksinasjonspass

1

DEMONSTRASJONER På lørdag demonstrerte millioner mennesker verden over mot koronarestriksjoner og vaksinasjonspass.

En av lørdagens demonstrasjoner i Zagreb, Kroatia. Foto: Privat.

For femte gang ble World Wide Demonstration, hvor folk fra hele verden demonstrerer mot koronarestriksjoner, vaksinasjonspass og vaksinetvang på én og samme dag, arrangert.

Det har skjedd flere demonstrasjoner i mange land, hvor enkelte har samlet et hundretall personer og hvor andre har samlet titusentalls. Spesielt store demonstrasjoner har skjedd i Østerrike, Nederland og Australia.

Ellers har det også vært protester i Norge, Sverige, Finland, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Italia, Kroatia, USA, Argentina, Japan, Sør-Korea og mange flere land.

Nederland har startet en ny nedstenging og der begynte protestene allerede fredag kveld. Her samlet titusentalls demonstranter seg i både Amsterdam og Rotterdam, erfarer Nordfront.

Politiet forsøkte å stoppe de folkelige protestene, og voldsomheter oppsto med både slagsmål og nedbrente politibiler som følger. På fredagskvelden ble det også rapportert at politiet hadde skutt med skarpt mot demonstranter. Flere skal være skadet og minst én person er død.

Østerrike annonserte forrige uke at de skulle starte en ny nedstenging av landet, samt at de kommer til å innføre vaksinetvang for alle innbyggere fra og med 1. februar 2022.

Beskjeden ble ikke mottatt som regjeringspolitikerne hadde tenkt. Lørdag samlet titusentalls, kanskje hundretusentalls demonstranter seg i både Wien og andre byer for å protestere mot de drastiske tiltakene.

Her følger flere bilder fra lørdagens demonstrasjoner.

Flere bilder og filmer finnes på telegramkanalen Covid Red Pills.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
neidr
neidr
10 måneder siden

Jeg lurer på hva vil skje når muslimene finner ut at det er funnet rest dna av svin i kovid 19 vaksinenene.