Hjem Nyheter Norge Protesterer mot statskanalens seksualisering av norske barn

Protesterer mot statskanalens seksualisering av norske barn

NORGE: En nylig opprettet Facebook-gruppe retter kraftig kritikk mot NRKs kulturmarxistiske barne-TV-program om pubertet. Gruppen, som helt korrekt mener NRK bedriver en «seksuell radikalisering» av norske barn, krever at statskanalen fjerner programserien fra sine nettsider.

Kopiavafp000849650-HeTWkcoKyo-640x360

Den nylig opprettede Facebook-gruppen, hvis fullstendige navn er «Krav til NRK: Stans den sterkt seksualiserte serien Pubertet», oppfordrer blant annet sine medlemmer til å sende klagebrev til Kringkastingsrådet. Dette for å fjerne NRKs barne-TV-program Newton sin serie om pubertet fra nettet.

Gruppen reagerer sterkt på at programmet, som de korrekt omtaler som propaganda for å seksuelt radikalisere norske barn, ligger fritt tilgjengelig på NRKs nettsider for barn.

I avsnittet som var dedikert til emnet sex, forklarte programleder Line Jansrud detaljert om alt ifra sex til onani og utløsning. Dette med hjelp av visuelle hjelpemidler som dukker, nærbilder av kjønnsorganer, erigerte peniser, og annet. Programmet ble avsluttet med at Jansrud forklarte barna at man måtte huske å bruke prevensjonsmidler dersom man skulle ha sex «bare fordi det var godt».

På Facebook-gruppen, som i skrivende stund har over 1 400 medlemmer, kan man blant annet lese:

NRK har laget en programserie om puberteten som inneholder noen av de groveste seksuelle uttrykk som finnes i det norske språket og fremvisning av en modell av den mannlige kjønnsdel med smilefjes og en modell av en kvinnes underliv. Det blir demonstrert hvordan et samleie foregår og vist bilder av nakne kropper.

NRK Newton’s programserie er beregnet på barn fra 8-12 år. Her har NRK valgt å krysse over en grense om hva som er akseptabelt å vise barn og det er i protest mot den seksuelle radikaliseringen av våre barn som NRK nå forsøker seg på at denne siden har blitt opprettet.

Hvis NRK nå ikke trekker denne serien så vil neste steg i denne aksjonen bli å oppfordre voksne til å ikke betale lisensavgiften fram til serien blir trukket tilbake, men denne aksjonen vil først gi NRK mulighet til å trekke serien.

Les også:

NRK barne-TV lærer barna om sex, onani, utløsning og kondomer

Kilde:

Protestgruppe ber NRK fjerne Newton fra nettet