Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen PST forsøker å påvirke det svenske valget – trakasserer bidragsgivere

PST forsøker å påvirke det svenske valget – trakasserer bidragsgivere

9

EKSKLUSIVT PST samarbeider med bankene og forsøker å påvirke det svenske valget.

Både redaksjonen på Frihetskamp og Den nordiske motstandsbevegelsen har den seneste tiden mottatt informasjon som tilsier at norske myndigheter forsøker å påvirke det svenske valget. Dette gjennom å aktivt sabotere for den politiske opposisjonen i landet – altså Motstandsbevegelsen.

Det er i kjølvannet av Motstandsbevegelsens svært vellykkede innsamling til en kampanje mot bankene i Sverige, at meldingene har kommet. Organisasjonens svenske gren samlet da inn penger for å juridiske prøve hvorvidt den seneste tidens banktrakasserier faktisk er lovlig. Innsamlingen ble også omtalt her på Frihetskamp, og en rekke nordmenn valgte altså å donere til kampanjen.

Ifølge en rekke meldinger som vi har mottatt så har personer som har donert til kampanjen, i etterkant fått hjemmebesøk av Politiets sikkerhetstjeneste (PST) og blitt utspurt og trakassert. Hensikten med hjemmebesøkene skal åpenbart ha vært å skremme mennesker fra å donere til organisasjonen, og der-i-gjennom aktivt sabotere for et registrert parti som stiller til valg til høsten.

Handlingene, som for øvrig får Russlands påståtte innblanding europeiske valg til å blekne, viser dels at norske myndigheter aktivt forsøker å påvirke det svenske valget – men også at norske og nordiske banker har en politisk agenda, og at de utveksler informasjon med sikkerhetstjenestene for å motarbeide Motstandsbevegelsen spesielt, men også politiske dissidenter og politisk opposisjon i Norden generelt.

Hendelsene viser en skremmende utvikling her i Norden, og hvordan vi hurtig er på vei mot et stadig mer totalitært og undertrykkende styre der private og statlige aktører aktivt samarbeider for å kvele all form for reell politisk opposisjon. Men kanskje enda viktigere understreker denne utviklingen hvor viktig Motstandsbevegelsen og vår kamp er, og hvor viktig det er at også DU engasjerer deg i kampen.

Hendelsen diskuteres i kveldens avsnitt av Frontlinjen, og vil være noe vi vil komme tilbake til her på Frihetskamp i senere artikler – men vi kan allerede her og nå avsløre at vi i Norge har satt en advokat på saken for å undersøke hvorvidt bankene har loven på sin side, når de nekter oss å opprette konto her i Norge.

Siste ord er ikke sagt.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Richard
4 år siden

Meget interessant at dem går slik til verks. Må være desperasjon fra deres side når vi endelig skal få saken prøvd i rettsvesenet. Jeg tolker dette som at dem vet at vi stiller sterkt i saken som omhandler hvorvidt politisk opposisjon skal få inneha bankkonto eller ikke. Blir spennende å følge dette fremover.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Den som trykker falskmyntene/pengene eier samfunnet/politikerne/mediene. Kapitalistmafiaen viser igjen sitt sanne udemokratiske ansikt gjennom sine private løpegutter/torpedoer i PST/Securitate.

Våkn opp folkens!

Jarl
Jarl
4 år siden

En bank skulle aldri hatt lov til å nekte personer, bevegelser, eller partier en konto på bakgrunn av deres politiske tilhørighet, med mindre det eksempelvis er snakk om fremmede krefter som aktivt arbeider mot å forminske/tilintetgjøre nasjonens folk. Det er høyst urovekkende at bankene er gitt såpass makt over et samfunn at de kan manipulere det politiske terreng ved å stenge ned partiers økonomiske tilførsel. Dette samtidig med et politi og media som bedriver politisk forfølgelse, trakassering og hets mot en gruppe som ikke er fiendtlig innstilt over det norske folk, men som faktisk er i opposisjon mot en regjering… Les mer »

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Jarl
4 år siden

Nå er jo bankene og Regjeringen 2 forskjellige sider av den samme mynt, så kanskje ikke Overaskende at bankene holder NMR nede økonomisk og politisk sett. At NMR i det hele tatt må samarbeide med bankene for og være en Motstandsbevegelse er ganske tragisk i seg selv og i grunn litt sånn dobbelt moralsk om en skal bekjempe det samme systemet. Altså, Hvem er det som driver butikk med sin fiende ?

Forhåpentligvis kommer det store økonomiske fallet i Europa snart.
Det er først Da en radikal forandring vil skje.

Jarl
Jarl
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Å ha en konto gjør det svært mye enklere å betale inn donasjoner, medlemskontigent, kjøp av varer, osv, og da spesielt i større summer. En konto er selvsagt langt mer gunstigere å benytte. Ettersom det ikke finnes en mer uavhengig og folkevennelig bank for øyeblikket, er man jo nødt til å benytte de alternativ som finnes. Det betyr ikke at man støtter systemet.

Du kan jo tenke deg hvor lett det ville blitt i fremtiden med et kontantløst samfunn, om politikerne får det som de vil, hvilket de alltids gjør.

peckerwood
peckerwood
4 år siden

da sier jeg HA KAMERA KLART 24/7 OG FILM DISSE SVINA SOM KOMMER PÅ DØRA

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  peckerwood
4 år siden

Yepp !

Jensen
Jensen
Svar til  peckerwood
4 år siden

Hvordan er reglene på det i Norge, egentlig? Har man lov til å filme kaffegjester fra PST med skjult kamera?

Jensen
Jensen
4 år siden

Gav 500 spenn og fikk ikke noe hjemmebesøk 🙁 I så fall hadde jeg bydd dem på kald kaffe og mugne kromkaker, satt meg i sofaen og mumlet stille for meg selv: «les Seeeeige».