Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen PST ønsker tips om «høyreekstrem propaganda»

PST ønsker tips om «høyreekstrem propaganda»

14

DEMOKRATUR Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har gått ut i media og etterlyser tips etter at sympatisører av Motstandsbevegelsen gjennomførte en stor-offensiv i Egersund.

Frihetskamp har denne måneden rapportert om sympatisører av Motstandsbevegelsen som har gjennomført større propaganda-aksjoner i blant annet Sandnes, Bryne og Egersund. Etter sistnevnte aksjon har PST nå gått ut i lokalmedia hvor de etterlyser folk som kan ha sett oppføringen av propagandaen. Om dette er utført av lokale beboere eller omreisende sympatisører er noe PST ønsker å vite.

Stig Egil Ledaal. Foto: Stavanger Aftenblad.
Stig Egil Ledaal. Foto: Stavanger Aftenblad.

– Har dette vore lokale folk, eller folk som reiser rundt? spør Stig Ledaal, som er leder for PST i Sørvest politidistrikt, til Dalane Tidene.

Stig Ledaal opplyser at ytringsfriheten står sterkt i Norge og derfor kan ikke plakatene forbys, men PST ønsker å holde Motstandsbevegelsens medlemmer og sympatisører under oppsyn. Ledaal begrunner dette med at Motstandsbevegelsen «er kjent for å ha voldelige ekstremister blant seg».

Da den nasjonale trusselvurderingen for 2018 ble offentliggjort i januar fikk Motstandsbevegelsen skryt av PST – for første gang ble organisasjonen nevnt ved navn og PST anser Den nordiske motstandsbevegelsen som den største trusselen fra det «høyreekstreme» miljøet.

Tidligere i år deltok PST på en sikkerhetskonferanse på et høyfjellshotell i Sverige, sammen med den svenske sikkerhetstjenesten SÄPO. Om å be om tips i lokalmedia er en strategi som har blitt utviklet i samarbeid med våre svenske naboer, er uvisst.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
4 år siden

«PST har kontroll…»

Denne guttevalpen bør istedet fokusere på rikets sikkerhet, istedet for å løpe dør til dør for å høre om noen har sett folk henge opp et flyveblad. Patetisk!

Vestlandet
Vestlandet
4 år siden

Dette er vell mer for å skremme bort eventuelle nye medlemmer.
Hvis de har noe lunde kontroll på sin etterretning så vet de veldig godt hvem som utfører denne aktivismen.

Statens lydige hunder!
De bør skamme seg!

-
-
4 år siden

Veldig bar at staten følger med på samfunnsskadelig virksomhet. Holocaustfornektere og den slags søppel trenger vi ikke.

Nordboer
Svar til  -
4 år siden

Tankekriminelle skal i minnehullet óg, er det slik? Farlige tanker, det er farlig det.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  -
4 år siden

Tror du på jødeløgnen om holocaust og er over 18 år bør du undersøke deg mentalt.

-
-
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Det er massevis av vitnesbyrd om holocaust, også fra overlevende som har vært der. Det er nok du som bør undersøke deg selv mentalt så hjernvasket som du er av dine nazi venner. Fatter ikke at det er mulig å fornekte holocaust.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  -
4 år siden

Vitnesbyrd er ikke det samme som bevis, herr A! Mange uskyldige ble brent som hekser pga av «vitnesbyrd» før i tiden. Det fins ikke ett eneste vitenskapelig bevis om at jøder eller noen andre i de tyske interneringsleirene ble gasset ihjel. Punktum.

Å fornekte noe som aldri har hendt (((holocaust))) er selvsagt en logisk umulighet. Jeg kan ikke fornekte «at månen er en gul ost» av den grunn at månen ikke er en gul ost.

Kanskje du burde vurdere å søke jobb i PST, jeg har erfart at de foretrekker å ansette borderline retarde.

Johan G
Johan G
Svar til  -
4 år siden

Det er synd om disse holocaustfundamentalister. I steilt forsvar for en løgn de selv ikke har tatt seg tid til å granske om er sannhet eller ei. Det handler bare om å tro på den…

https://holocaustdeprogrammingcourse.com

-
-
Svar til  Johan G
4 år siden

Det er bare å snakke med noen av dem som har vært i konsentrasjonsleirene. Hva har dere egentlig å si om dem, lyver de alle sammen???

Helt vanvittig å fornekte et historisk faktum.

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  -
4 år siden

Tror nok du har misforstått litt her. «Holocaustfornektelse» er en term som brukes av visse politiske falanger om samtlige forskere og sivile som setter spørsmålstegn ved eller vitenskapelig tilbakeviser påstander som f.eks den om at 6 millioner jøder skal ha blitt myrdet ved bruk av gass, som del av en statlig konspirasjon mot den jødiske rase. Det er ingen av oss såkalte holocaustfornektere som fornekter eksistensen av konsentrasjonsleirene du snakker om, eller det faktum at et stort antall av de som ble plassert der, ble funnet underernærte, syke og døde etter krigen. Det vi er uenige med de holocaust-troende om,… Les mer »

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  -
4 år siden

Om du virkelig er interessert i fakta, så finnes det store mengder informasjon om dette. Se f.eks hjemmesiden til Institute for Historical Review, ihr.org, eller rett og slett bruk Google og søk selv. Det er et stort utvalg av litteratur til salgs og dokumentarer tilgjengelig på nett. Her på Frihetskamp er det også publisert flere artikler og annet materiale. Hvorfor ikke gjøre litt research? Kunnskap er makt.

Mjolne
Mjolne
4 år siden

Den største trusselen mot folk og land nå er de som ruinerer landet med importerer negere og muslimer, de importerer kriminalitet og overtro som er i ferd med å ødelegge både Norge og resten av Europa!

V.L
V.L
4 år siden

Regner med at «familien» angir meg snart da jeg informerer de hjernedøde litt sannhet og informasjon, historie og nyheter de ikke ser på ARK(arabisk riks krinkasting), eller DB og VG som er norges verstinger på sannhet og nyheter. Enten vokner de eller så er de fortapte. Hva mer kan man si, jeg prøver å informere folk for å ungå ett folkemord som venstresiden ikke engang ser at de skaper med å systematisk drive folkemord på den hvite rase. Ønsker en trygg framtid for mine barn og mine venner og families barn, dette er vanskeligere for hver dag når det blir… Les mer »

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  V.L
4 år siden

Du har helt rett. Det er trist og frustrerende. Visse deler av befolkningen er fortsatt veldig autoritetstro, og følger det offentlige narrativet som en religion. Det finnes masse håp dog. Hvis alle som er våkne bidrar med det de er flinkest til, så kommer vi til å redde folket og jorden.