Hjem Nyheter Putin: Det er på tide at alle syriske flyktninger reiser hjem!

Putin: Det er på tide at alle syriske flyktninger reiser hjem!

4

 UTENRIKS  Den russiske presidenten har uttalt at tiden nå er inne for at millioner av syrere vender hjem igjen, ettersom landet har blitt stabilisert. 

Foto: Pixabay.

Det var på mandag under et møte med Syrias president Bashar al-Assad at den russiske presidenten kom med følgende utsagn:

Beklageligvis befinner over 6,5 millioner flyktninger seg for tiden utenfor Syria. De fleste av dem er ansettbare medborgere som kan og burde delta i gjenoppbygningen av landet sitt. Bortsett fra det, er dette i mottakerlandenes interesse, først og fremst Syrias naboer.

President Vladimir Putin uttalte videre at landene som har måttet ta imot de syriske flyktningene tynges ned av betydelige kostnader. Han påpekte også at unge flyktninger ofte påvirkes av radikale krefter og således kan utgjøre en trussel mot mottakerlandet.

For øyeblikket har 850 000 syrere returnert til hjemlandet, ifølge den russiske presidenten.

Les også:
Syria vil ha flyktningene hjem
Putin: «Syria er befridd, tid for flyktninger å reise hjem!»
Putin og Trump vil at syriske flyktninger skal returnere til Syria
Putin: Ny krig i Midtøsten vil skape masseinnvandring til Europa
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
1 år siden

Helt enig, hjem med de alle sammen!!! Og med tanke på hvor kyniske globalistene har vært, og hvor mye lidelse masseinnvandringen har påført hvite nasjoner, så gjør en hard tilbakevending om ikke de reiser frivillig.

H.L
H.L
1 år siden

Samtykker.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Putin er en klok mann.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Globalister – jøder og deres allierte – ønsket «regime change» i land de ennå ikke kontrollertr fullt ut, og derfor har det gått slik med Irak og Libya, relativt velstående stater med en viss velferd, men styrt av «diktatorer» iflg vestlige media. Syria stod så på listen, men takket være Assad og Putin ble ISIS, skapt av Israel og støttet av USA, påført et solid nederlag. De mange som ble fordrevet eller flyktet, bl.a. til Norge, bør nå vende tilbake, gjerne med en økonomisk gulerot, for å delta i gjenoppbyggingen av sitt land. Det samme gjelder Afghanistan, selv om landet… Les mer »