Hjem Nyheter Putin og Trump vil at syriske flyktninger skal returnere til Syria

Putin og Trump vil at syriske flyktninger skal returnere til Syria

1

UTENRIKS Trump og Putin lar sunn fornuft råde og taler for at syriske flyktninger skal returnere til Syria.

Foto: Kevin Lamarque / Reuters.
Foto: Kevin Lamarque / Reuters.

USAs og Russlands ledere, Donald Trump respektive Vladimir Putin, møttes på mandag i finske Helsingfors for å samtale om verdenssituasjonen og relasjonen mellom landene. Trump og Putin kom vel overens i de fleste spørsmålene, noe som har opprørt globalistiske medier og venstreliberale politikere verden over.

Et av spørsmålene som presidentene uttrykte enighet over var spørsmålet om hvor de millionene av syriske flyktninger som forlot landet i forbindelse med borgerkrigen skal ta veien. De kom overens om å gjøre et «robust og samlet» forsøk på å få de syriske flyktningene til å flytte hjem til Syria.

Millioner av syriske borgere befinner seg akkurat nå i forskjellige leire i nabolandene Libanon og Tyrkia og Putin sa uttrykkelig at tiltak burde tas før disse får for seg å flytte til vesten.

– Man burde ikke vente til de begynner å flytte til disse destinasjonene – forhold for deres tilbakevendelse må skapes, sa Putin i en kommentar som med sikkerhet også opprører globalistmediene og venstreliberale makthavere verden over.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Anonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Anonymsurfer
Anonymsurfer

Mange av syrierne som har flyktet til Europa er visst kjempesmarte ifølge msm, så nå gleder jeg meg til at de endelig kan flytte tilbake og bygge opp et Silicon Valley 2.0 der nede i sitt vakre hjemland. Er så lei av (((Microsoft))) og (((Apple))) og krysser nå fingrene for et nytt og bedre alternativ på markedet uten tusenvis av NSA-bakdører.