Hjem Nyheter Putin: «Syria er befridd, tid for flyktninger å reise hjem!»

Putin: «Syria er befridd, tid for flyktninger å reise hjem!»

13

UTENRIKS Vladimir Putin har erklært at Syria nå er nesten helt befridd fra terrorister, og at syriske flyktninger nå kan og skal reise hjem igjen.

Russlands president Vladimir Putin har nylig erklært at Syria, sammen med russisk militær, nå har beseiret de vest-, israelske- og gulfstatsstøttede islamister som har forsøkt å overta makten i landet siden 2011.

– Situasjonen i dette landet [Syria] endres gradvis. De syriske væpnede styrkene har, støttet av det russiske militæret, befridd nesten hele landets territorium fra terrorister, det inkludert de historiske kristne regioner, sa Putin i et møte med russisk-ortodokse kirkeledere.

Videre lovet presidenten å hjelpe til med å gjenopprette ødelagte kristne, muslimske og jødiske helligsteder i området. Som et viktig ledd i denne prosessen påpeker Putin at syriske flyktninger fra alle religiøse retninger nå må reise hjem igjen.

Russlands erklæring om seier i Syria kommer omtrent to uker etter at Iran gjorde det samme. Iran har hovedsakelig bistått Syria med militært råd, mens Russland har utført flyangrep mot terroristene.

Relaterte artikler:
SYRIA: USA ødelegger alt utenom IS
Russland om USAs bombinger: minner om de alliertes terrorbombing av Dresden
Ville ha krig i Syria og felle Assad – for å hjelpe Israel
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa
Løgner om konflikten i Syria avslørt av canadisk journalist

Kilde: Putin: ”Syrien är befriat, dags för flyktingar att åka hem”

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
4 år siden

Vi kan bare drømme om den retorikken her med vår okkuperte regjering. Jeg mener å huske at det nylig ville ta inn flere enn de var pålagt, og «integrere» dem a.k.a raseblande dem med oss så vi opphører å eksistere.

Men ut skal de, før eller senere.

Limmy
Limmy
4 år siden

Jeg vil oppfordre alle til å søke opp kilden og lese hva Putin skal ha sagt. Se forskjellen og spørre seg hva redaksjonen vil

jaaspeis
jaaspeis
Svar til  Limmy
4 år siden

«Almost the entire territory of Syria, including historic Christian regions, has been liberated from terrorists, Russia’s President Vladimir Putin said. He stressed the importance of restoring peace to enable refugees of all faiths to return home.»

Sakset fra kilden rt.com, hva mener du er forskjellen?

Limmy
Limmy
Svar til  jaaspeis
4 år siden

Det er det artikelen påstår….
Her er det han sa;
«It’s very important that the peaceful life is established as soon as possible, that the people can return to their homes, begin to rebuild the temples and churches,” Putin stressed.»

Espen
Espen
Svar til  Limmy
4 år siden

Rettere; det han også sa.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Limmy
4 år siden

Og den sanne kilden er Dagbladet ?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Espen
4 år siden

Limmy godkänner inte källor, domslut och verklighet som talar mot hans sak.

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Hva er min sak?

Og å si at «politiet ikke prioriterer spytting» det samne som å si at det ikke finnes domsfellelse på spytting?

Heidi S
Heidi S
Svar til  Limmy
4 år siden

Er du dum, eller spiller du dum? Det er vel ganske åpenbart hvor du står. Eller kanskje du er såpass forvirret at du ikke vet det engang?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Først da Russland engasjerte seg med flystyrker, alliert med Assad(vestens store skurk som gasset egen befolkning – o vey!), ble det mulig å trenge ISIS tilbake. Nå er ISIS så godt som eliminert, og Russland fortjener ros for sin innsats. Syrere og andre, som har kommet til vesten, må og skal nå tilbake og bygge landet sitt igjen. Ingen grunn til å gi dem beskyttelse lenger.

Espen
Espen
4 år siden

Syrere lojale til Assad og som ikke har oppført seg som en jævel mot europeere; ønsker dere all lykke til med å bygge opp landet etter herjinger fra sioniststøttede terrorister!

Øvrige pakk som har utnyttet europeeres godhet i jakten på profitt, og bedrevet kriminalitet og fiendtlighet på europeisk jord; UT med PAKKET!

SH
SH
4 år siden

Multikultur fungerer ikke og det kommer ikke til å fungere i fremtiden. Det kan det ikke være tvil om, for det har vi alle fått smertelig erfare de siste årene! Det er ikke noe annet enn destruktivt, særlig for vår egen rase (som er den som er mest utsatt i denne sammenheng) og fremtid som folk. Det betyr dog ikke at vi ikke kan stifte vennskap, samarbeid og fred med hverandre uavhengig av etnisitet eller farge. Tvert i mot, ikke noe hadde gledet mitt nasjonal sosialistiske hjerte mer enn å se ALLE folkeslag forent som ekte allierte nasjonal sosialister mot… Les mer »