Hjem Nyheter Putin til hardt angrep på vesten: «Ting som skjer er fryktelige»

Putin til hardt angrep på vesten: «Ting som skjer er fryktelige»

5

RUSSLAND NATO, homolobbyen, omvendt rasisme og kapitalisme var noen av tingene som Russlands president Vladimir Putin kritiserte da han deltok på årets utgave av Valdai Discussion Club.

Putin kritiserte vesten under årets utgave av Valdai Discussion Club Skjermbilde: Youtube/RT.

Russlands president Vladimir Putin deltok nylig på årets utgave av Valdai Discussion Club i Moskva, som ledes av den russiske tankesmien med samme navn.

I den over tre timer lange samtalen gikk Putin til hardt angrep mot vesten, blant annet for at det aktivt forsøkes å rekruttere Ukraina til krigsalliansen NATO.

– I morgen kan vi komme til å se missiler i nærheten av Kharkov og hva skal vi gjøre med det? Det er ikke vi som plassere våre missiler der, det er de som viser dem frem under nesa vår, sier presidenten som mener at et NATO-medlemskap for Ukraina skulle utgjøre en betydelig sikkerhetstrussel mot Russland.

Videre kritiserte han at USA ikke vil hjelpe til med å stabilisere Afghanistan. Ifølge Putin har USA et stort ansvar med tanke på at de invaderte landet for 20 år siden og dermed skapte kaoset.

I stedet mener Putin at ansvaret har falt på land som Russland og Kina, som har lovet å hjelpe Afghanistan. Ifølge Putin burde USA i det minste gi tilbake bankkontoene og guldreservene til Afghanistan som de har fryst.

«Fryktelig» med kjønnsbyttepropagandaen

Men Putin kritiserte også kulturen i vesten og langet ut mot homolobbyen som lærer barn i lav alder å stille spørsmålstegn ved sin kjønnsidentitet samtidig som de slår hardt ned på alle som kritiserer agendaen. Det siste mener Putin er «et narrespill».

– De som våger å si at menn og kvinner fortsatt eksisterer, hvilket er et biologisk faktum, blir bokstavelig talt utfryst, mener Putin.

– For ikke å nevne at saker og ting er ganske enkelt fryktelige. Som når barn læres fra tidlig alder at en gutt enkelt kan bli en jente og omvendt. Faktum er at de indoktrinerer dem i de antatte valgene som skal være tilgjengelig for alle, samtidig som de fjerner foreldrene fra ekvasjonen og tvinger barn til å selv ta beslutninger som kan ødelegge deres liv, fortsetter presidenten.

Ifølge Putin er homolobbypropagandaen rettet mot barn noe som grenser til forbrytelse mot menneskeheten. Han sammenlikner også lobbyvirksomheten med bolsjevikenes «nyspråk» som ble brukt av sovjetiske «kulturkrigere» på 20-tallet for å omvende befolkningens verdensbilde.

Kritiserer antirasisme og kapitalisme

Også den antihvite agendaen i vesten får kritikk av Putin. Han mener at kampen mot rasisme er «nødvendig og edel», men at det har ført til «omvendt rasisme» mot hvite.

– I den moderne «cancel-kulturen» vris det hele til omvendt diskriminering, omvendt rasisme. Vi ser med forvirring på hvordan prosessen utspiller seg i land som har vendt seg til å se seg selv som flaggskip for fremsteg.

Kapitalisme og sensur på sosiale medier er ytterligere fenomener som Putin mener er bekymringsfullt.

Ifølge Putin kan vi se en «økende forskjellig på velstand og muligheter i samfunnet i noen av verdens rikeste land».

Kapitalismen har, ifølge Putin, mistet sin kraft som samfunnssystem. Samtidig advarer han mot at kapitalismen kommer til å føre til en stadig mer ujevn fordeling av verdens ressurser.

Den russiske presidenten kommenterte også sensur på sosiale medier og Youtubes siste nedstenging av RT i Tyskland.

Ifølge Putin var det et «feilsteg» som fortjener et svar. Men enn så lenge mener han at det beste er å ligge lavt.

– Når det gjelder mottiltak må vi være forsiktige. Mottiltak kan være kontraproduktive, mener Putin.

Se hele samtalen med Putin på RTs Youtube-kanal:

Les også:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
8 måneder siden

Men samtidig Putin gir jødene enorm makt i «kultur», som i dag er bare butikk, i utdannelse og medisinsk område, og det eneste som han gjør «selv» er internasjonal politikk. Putin har ikke noe imot «holocaust propaganda» som stiger i Russland mot himmel, han innførte skammelig begrip «utenlandsk agent» og oppfordrer jødene til å sensurere det minste «sympati» til NS og straffe syndere hard. Jødene jubler i dag i Russland og bygger sin edderkopp spinn i full fart.

Andreas
Andreas
Svar til  Ganz von Selbst
8 måneder siden

Diktatoren Putin er ingen venn av den hvite rase, nei. Hans forfølgelse av alt som kan relateres til NS, og sin dertilhørende promotering av jødisk makt, er avskyelig.

Ingen må falle for Putins triks. Han kritiserer Vesten for mye han gjør selv.

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
Svar til  Andreas
8 måneder siden

Putin er ikke «diktatoren», han er bare tjenestefolk til jødene og personlig venn til «hele Russland rabbi» og andre jødiske rikinger som «bygger landet» ikke for russisk folk men for «sine». For flere år siden Putin forandret den russisk Grunnloven: russere er ikke lenger «folke dannet nasjon», opprinnelig naturlig folkeslag i landet, og Putin så at den som mener at «Russland er for russerne» er selv idiot og bare dritt. Russisk folk er veldig begavet men samtidig umoden til å etablere NS i landet (mistet den historiske sjansen da Hitler var i live)

Russian resistance
Russian resistance
Svar til  Ganz von Selbst
7 måneder siden

I am Russian. Don’t trust Putin. His actions contradict his words. Putin is slowly genociding the white Russian population and populating Russia with Muslims and Chinese. He is the best friend of the Russian Jewish diaspora. He sold Siberia to China. All honest leaders of white Russian nationalists have been killed or are in jail. Russian prisons have been turned into concentration camps. Most white Russians do not believe in tolerance, multiculturalism, covid vaccination and LGBT normality, but their rights are denied in Russia. Their will is broken. Very few Russians have weapons and are ready to make a revolution.… Les mer »

DetModerneDemokratiErPillRottent
DetModerneDemokratiErPillRottent
8 måneder siden

Det er ingenting som heter omvendt rasisme. Rasisme er rasisme, alle veier. Også mot hvite .