Hjem Nyheter R Kelly er dømt til 30 års fengsel

R Kelly er dømt til 30 års fengsel

1

USA En domstol i New York har dømt artisten R Kelly til 30 års fengsel for blant annet seksuelle overgrep og menneskehandel.

Robert Sylvester Kelly, eller R Kelly som han er bedre kjent som, var på 90- og 2000-tallet en av USAs største afrikanske R’n’b-artister, men har de siste årene havnet i flere langvarige juridiske kniper etter at et stort antall kvinner anklaget ham for alvorlige seksuelle lovbrudd.

Fredag ​​ble R Kelly dømt til 30 års fengsel for en rekke forbrytelser, inkludert seksuelle overgrep, og menneskehandel av kvinner, jenter og en gutt. Allerede i fjor høst ble han funnet skyldig av en jury i Brooklyn, New York, og aktor krevde da minst 25 års fengsel for artisten.

Syv av ofrene skal ha vitnet mot R Kelly under rettssaken. Artisten skal blant annet ha hatt kvinner fengslet som sexslaver i et hus.

– Du tvang meg til å gjøre ting som fikk meg til å bryte sammen. Jeg skulle bokstavelig talt ønske jeg kunne dø på grunn av hvordan du fikk meg til å føle, sa et av ofrene til R Kelly under rettssaken.

I tillegg til påtalemyndigheten i New York, er R Kelly også siktet i Chicago og Minnesota, for blant annet lovbrudd i barnepornografi-paragrafen og sexhandel med barn.

R Kelly har konsekvent benektet alle påstander og avfeid dem som «misfornøyde groupies».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
6 måneder siden

En neger i USA som kommer til store penger er/blir enten en pimp(hallik), og/eller en narkolanger. Om R Kelly kvalifiserer på disse punktene er uklart men ikke usannsynlig, men vi må ta i betraktning «me too»- agendaen, der alle menn er skyldige i overgrep mot kvinner(inntil det motsatte er bevist), og der en kvinnes ord, uansett om det er 10, 20 eller 30 år siden det angivelige «overgrepet», skal gjelde som uomtvistet sannhet. Tenk på Harvey Weinstein – den vemmelige filmjøden – og hans skjebne.