Hjem Nyheter Rabbiner erkjenner: «Hitler hadde rett»

Rabbiner erkjenner: «Hitler hadde rett»

1

ISRAEL To rabbinere i Israel erkjenner at jødene er rasister og at Hitler hadde rett. Ikke-jøder skal være jødenes slaver sider de, i samsvar med jødenes hellige bok Talmud.

Rabbineren Eliezer Kashtie snakker om jøders overlegenhet og at ikke-jøder skal bli jødenes slaver.
Rabbineren Eliezer Kashtie snakker om jøders overlegenhet og at ikke-jøder skal bli jødenes slaver.

To rabbinere i Israel har fått kritikk for å ha erkjent at jødene er rasister og at Adolf Hitler hadde rett. Ikke-jøder skal være jødenes slaver sier de, i samsvar med jødenes hellige bok Talmud.

– Ja, vi er rasister. Vi tror på rasisme, sier rabbineren Eliezer Kashtiel, som er leder for Bnei David-akademiet i Eli.

Han sier at de «dumme og voldelige» ikke-jødene på grunn av deres genetiske underlegenhet skal være jødenes slaver.

Bnei David-akademiet er en religiøs skole som ligger på Israels illegalt okkuperte Vestbredden. Der går unge mennesker før de sendes til Israels obligatoriske militærtjeneste.

Den israeliske TV-kanalen Reshet 13 viste på mandag videoopptak fra skolen som nå vekker noe oppstandelse ettersom filmklippene har blitt vist offentlig.

Klippene viser hvordan rabbinerne Eliezer Kashtiel og Giora Redler kommer med uttalelser som ikke riktig harmoniserer med Israels offisielle politikk.

«Ikke-jødene er genetisk defekte»

Kashtiel snakker blant annet om de «usle araberne»:

– Overalt rundt omkring oss er vi omgitt av mennesker med genetiske problemer. Spør en simpel araber: Hvor vil du være? Han vil leve under okkupasjon. Hvorfor? For at de har genetiske feil, de forstår ikke hvordan man skal styre et land, de vet ikke hvordan man skal gjøre noen ting. Bare se på dem.

I sin forelesning fortsetter Kashtiel å oppfordre til å forstå rasismen og å utnytte rasisme for å dominere ikke-jøder:

– Ja, vi er rasister, vi tror på rasisme … det finnes forskjellige raser i verden og folkeslag har forskjellige genetiske egenskaper, og disse gjør at det kreves av oss å forsøke å hjelpe dem. Jødene er en mer vellykket og fremgangsrik rase, sier Kashtiel i videoen.

– Ikke-jødene kommer til å ønske å være våre slaver. Å være slave for en jøde er det beste. De er glade i å være slaver, de vil være slaver, sier Kashtiel i et videoopptak.

– I stedet for å bare lalle omkring på gatene og være dumme og voldelige og skade hverandre; når de vel er våre slaver kan deres liv begynne å ta form, fortsetter han.

Rabbineren Giora Redler erkjenner at Adolf Hitler hadde rett i alt han sa. Hitlers eneste feil var at han ikke sto på jødenes side.
Rabbineren Giora Redler erkjenner at Adolf Hitler hadde rett i alt han sa. Hitlers eneste feil var at han ikke sto på jødenes side.

Rabbineren Giora Redler på sin side hyller Adolf Hitler og hans ideologi under en forelesning om det såkalte holocaust.

– La oss begynne med om Hitler hadde rett eller ikke. Han var den personen som hadde mest rett av alle personer som har eksistert, og han hadde rett i hvert eneste ord han sa … han sto bare på feil side, sier Redler og mener dermed at Hitler ikke sto på jødenes side.

Redler fortsetter med å si at «pluralisme» – det vil si flerkultur – er den virkelige utryddelsen som gjennomføres mot det jødiske folket, ikke Det tredje rikets «endelige løsning».

– Det virkelige holocaust var ikke da de drepte jødene, det er ikke det det handler om. Alle de unnskyldningene – at det skulle ha vært ideologisk basert eller en systematisk plan – er bare nonsens, sa Redler.

– Humanisme og den sekulære kulturen som hevder at «vi tror på menneskeheten», det er det virkelige holocaust.

Redler fortsatte med å si at den nasjonalsosialistiske ideologien er sann og at det finnes «en maskulin side som slåss og fokuserer på ære og brorskap, og en feminin verden som er myk og moralsk og hevder at man skal vende det andre kinnet til».

Ramaskrik

Etter avsløringen av de to rabbinernes forelesninger på skolen har opposisjonspolitikere sagt at de vil at all skattefinansiering av skolen skal opphøre.

– Dette er ikke judaisme og dette er ikke våre verdier, sier Yair Lapid fra den politiske alliansen Blåhvit.

De to rabbinerne sier at de erkjenner at de har sagt disse tingene, men rabbineren Redler sier at hans ord «har blitt tatt ut av sin sammenheng».

Samme skole fikk kritikk også i 2016 da en av skolen grunnleggere, Yigal Levinstein, sa at homoseksuelle mennesker er «syke og perverse». Han sa også at det var feil å rekruttere kvinner til det israelske militæret ettersom det gjorde kvinnene «gale» og berøvet dem deres jødiskhet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Har faktisk diskutert med et par «ærlige jøder» og de så noe sånnt som at «Dere er noen lettlurte idioter som ikke passer bra nok på landet deres, folket deres og familiene deres. Vi er jøder. Det er dette vi gjør og alltid har gjort. Derfor kaller vi dere for goyim».