Hjem Nyheter Globalt Rabiat jødinne: «Nazister skal utsettes for vold!»

Rabiat jødinne: «Nazister skal utsettes for vold!»

VENSTREEKSTREMISME Den jødiske forfatteren Talia Lavin forfekter vold mot sine meningsmotstandere.

Jødinnen Talia Lavin er tidligere kjent for å ha skrevet boken «Culture Warlords» i fjor. Boken er basert på hennes opplevelser da hun infiltrerte internettgrupper der hvite nasjonalister og konservative personer diskuterte.

På tirsdag gjestet Lavin negressen Briahna Joy Grays podkast «Bad Faith» for å diskutere hvorvidt man skal slå «nazister» eller forsøke å avradikalisere dem.

– Jeg har ingen sympati for disse menneskene, sa jødinnen Lavin i intervjuet og forklarte at om hun hørtes sint ut er det fordi hun «er en sint person».

Lavin var således en sterk forespråker av politisk vold under hele intervjuet og ble frustrert og avbrøt til slutt samtalen ettersom Joy Gray stilte noen kritiske spørsmål, tross at de begge for det meste var overens om at det er greit å mishandle meningsmotstandere.

– «Fuck nazistene!». Jeg bryr meg ikke om dem. Jeg bryr meg ikke om deres liv, jeg vil at de skal dø, sa jødinnen Lavin og siden gjorde det tydelig at hennes plan innebærer at man anvender alt ifra fysisk vold til offentlige uthenginger, protester og sensurerende «deplattforming» i kampen mot «nazismen».

– Jeg tror at det finnes mange konstruktive måter å bekjempe nazisme på som ikke innebærer å ta på seg et knokejern og slå nesen på noen i Proud Boys. Men jeg tror at du må være villig til å ta på deg et knokejern og slå noen i Proud Boys også, tydeliggjorde jødinnen som altså inkluderer den konservative og multietniske gruppen Proud Boys i sin definisjon av «nazisme».

Et tilbakevendende tema i intervjuet var ellers at Lavin sidestilte det å ha andre meninger enn henne med å være en røyker. «Nazister» og «fascister» er altså avhengig av sine meninger og det er vanskelig for andre å få dem til å forandre overbevisning, mente Lavin. Videre sa hun at hun ikke vil tvinge eller ens oppmuntre andre å omgås eller diskutere med «nazister» for å forsøke å endre deres meninger, noe som var en av grunnene til at hun mente at avradikalisering er en dårlig strategi.

I intervjuet fremkommer det også at Lavins formål med å skrive boken «Culture Warlords» var å oppmuntre sine lesere til å bli militante antifascister som deler hennes syn på politisk vold.

Når Joy Gray sa at enkelte «nazister» virker å være veldig hverdagslige og normale folk, vendte Lavin dette imot dem.

– Deres menneskelighet tar ikke vekk skylden deres, deres menneskelighet gjør skylden deres større, sa hun.

Tross Lavins voldsdyrkende budskap ligger intervjuet med henne opp og frem på Youtube som ellers er veldig lett på labben med å sensurere «ekstremistisk innhold» som ikke kommer fra jøder og venstreekstremister.

Den voldsopphissende jødinnen Talia Lavin. Skjermbilde: Youtube