Hjem Nasjonal kamp Rabiat kommunist spyr ut løgner om Motstandsbevegelsen

Rabiat kommunist spyr ut løgner om Motstandsbevegelsen

32

FREDRIKSTAD En rabiat kommunist håper politiet vil nekte Motstandsbevegelsen å demonstrere i Fredrikstad, og begrunner det med løgner fra sitt eget psykotiske skrekkbilde av organisasjonen.

Det er den rabiate kommunisten og Rødt-medlemmet Dan André Syversen som tirsdag fikk en debatt-artikkel publisert i Fredriksstad Blad. Syversen er opprørt over at Motstandsbevegelsen skal anholde demonstrasjon i Fredrikstad, og bruker den lokale løgnpressen som megafon til å spy ut groteske løgner og skremselspropaganda om organisasjonen. Dette i håp om at politiet vil nekte Motstandsbevegelsen å anholde en demonstrasjon i byen.

Syversen mener også at Motstandsbevegelsen bør fratas sin grunnlovsfestede rett til å demonstrere, fordi voldelige meningsmotstandere kan dukke opp, og konfrontasjoner kan oppstå. Han mener altså at fordi voldelige ideologiske meningsfeller til ham selv, kan finne på å gå til angrep på Motstandsbevegelsen, så bør Motstandsbevegelsen straffes ved å ikke få lov til å anholde demonstrasjon. Kommunistisk logikk antar vi.

Bildet av organisasjonen som Syversen forsøker å skape, er så grotesk og forskrudd, at det er som hentet ut av en stereotypisk Hollywood-film. Løgnene er så overdrevne og påstandene så absurde, at det til og med får NRKs hetsartikler til å blekne i sammenligning.

Hvorvidt noen tar løgnene hans på alvor, gjenstår å se, men ettersom Frihetskamp for tiden har svært mange nye lesere, velger vi å gå gjennom alle hans løgner og påstander slik at det ikke skal råde noen som helst forvirring.

Løgnene

Syversen hevder at Motstandsbevegelsens demonstrasjon vil handle om å formidle «homohets» og oppfordringer til «en hvit arisk rensning av Norden». Han hevder Motstandsbevegelsen bedriver «systematisk hat og hets mot homofile, jøder, mørkhudede og religiøse», og at organisasjonen i løpet av 2016 har både terrorbombinger og drap på samvittigheten. Sist, men ikke minst hevder han at Motstandsbevegelsen ønsker å «splitte folket». Noe belegg eller dokumentasjon for sine påstander, presenterer han naturligvis ikke.

For ordens skyld så bør det nevnes at demonstrasjonen i Fredrikstad går under parolen «Knus homolobbyen!» og handler definitivt ikke om noe slags «homohets», selv om løgnpressen og politiske meningsmotstandere liker å fremstille det slik.

Ønsker du å lese mer om den organiserte homobevegelsen, anbefaler vi disse artiklene:

At organisasjonen ønsker å stanse masseinnvandringen, avvikle den såkalte flerkulturen og repatriere majoriteten av innvandrerne som befinner seg i Norden, er heller ikke synonymt med at man ønsker en «hvit arisk rensning av Norden», hva nå enn det er.

Å belyse problemene med masseinnvandring, homolobbyen, sionismen og globalismen, er ikke synonymt med hverken å hetse eller hate homofile, jøder, mørkhudede eller religiøse.

At organisasjonen ønsker å splitte folket, er også helt feil. Motstandsbevegelsen ønsker folkefellesskap. Splittelse er det Syversen og hans likesinnede som står for.

Mer om Motstandsbevegelsens politikk og ideologi finner du ved å følge disse lenkene:

I forhold til såkalte terrorbombinger, så refererer Syversen til hendelsene i Göteborg, som organisasjonen har kommentert flere ganger. Den nordiske motstandsbevegelsen står ikke bak disse hendelsene, og slikt inngår definitivt ikke i organisasjonens virksomhet. Det bør også tillegges at saken fortsatt er under etterforskning og ingen har blitt dømt.

«Drapet» Syversen refererer til er antakeligvis hendelsen i Helsinki, hvor en gruppe narkotikapåvirkede venstreterrorister forsøkte å sabotere Motstandsbevegelsens offentlige aksjon. Dette resulterte i at den mest aggressive av meningsmotstanderne, Jimi Joonas Karttunen, ble irettesatt av en aktivist. Kartunen omkom en uke senere, som følge av hjerneblødning. Han hadde da inntatt narkotika og alkohol i mengder, både under og etter sykehusoppholdet. Motstandsbevegelsens aktivist, som var siktet for dødsfallet, ble naturligvis frikjent.

Mer om dette kan leses i disse artiklene:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
32 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Aktivist
Aktivist
5 år siden

Kun et sykt hode kan forfatte noe så absurd. Herregud!

Tormod
Tormod
5 år siden

En kommunist som mener at nasjonalsosialister vil splitte folket? Så det er vi som vil ha klassekamp da eller? Neida… han mener nok bare at «folket» er alle som har oppholdt seg i landet i 4 år eller mer og fått et stykke plast der det står man er norsk… Staten er kapitalistnazister, men nordmenn er en sosial konstruksjon. Joda!

Andreas
Andreas
5 år siden

han skal få lov og grine og syte så mye han vil, Fredrikstad er og skal forbli en NS sone.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

De kan sutre å klage så mye dem vil.

Det vil likevel ikke stoppe oss i og ta vår grunnlovs beskyttende rett til og demonstrere der vi vil.

Limmy
Limmy
5 år siden

Vel. Han har rett i en del ting da. Homohat og fjerning av religionsfrihet osv. Og dere har sluppet veldig billig unna diverse oppfordringer til drap.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Flera påståenden som helt saknar grund dokumentation och bevis.
Var det allt?
Du tar i försvar en kommunist som faktiskt står för allt du beskyller oss för.
Homohat och förbud mot religionsutövning är kommunistiska paradgrenar.
Och dråp? 200 miljoner döda i kommunismens namn. Du och Syversen borde sitta väldigt stilla i båten och tiga still.

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Nei. Jeg synes ikke det. Jeg har ser ingen grunn til å føle meg underdanig. Å navngi personer som dere mener er forædere og å henge opp plakater om at her skal de henges er oppfordring til drap. Dere har sluppet billig unna den. Antagelig pga liberalismen.

Dog en del andre ting han nevner er litt tvilsomt

Aktivist
Aktivist
Svar til  Limmy
5 år siden

Å navngi folkeforrædere er en god gjerning, og noe som burde hylles ikke fordømmes.

Plakatene du refererer til er symbolske. Det er Motstandsbevegelsens måte å vise avsky for folkeforrædersk avskum – altså personer som kjører Norden ned i grøfta og arbeider for utryddelsen av det nordiske folk.

Limmy
Limmy
Svar til  Aktivist
5 år siden

Hva om dere tar feil?

Aktivist
Aktivist
Svar til  Limmy
5 år siden

Ja, kanskje det nordiske folket har godt av å bli erstattet av andre folkeslag? Kanskje nordiske kvinner liker å bli voldtatt? Kanskje åpne grenser og fri flyt av narkotika er en bra ting? Kanskje det er positivt med afrikanske prostituerte i hovedstaden? Kanskje det er bra med omreisende kriminelle ligaer? Kanskje det er bra at vi bedriver rovdrift på naturen? Kanskje det er fint å bombe sønder og sammen andre land i «demokratiets» navn? Kanskje offentlige orgie-lignende parader er en bra ting? Spesielt for barn? Nei, sannheten er ikke åpen for tolkning. Virkeligheten er slik den er. Nasjonalsosialismen er forankret… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Aktivist
5 år siden

Norge og Europa blir mere og mere fredelig. Folk lever lengre og lengre. Vi svømmer i frynsegoder. Du glemte å si overfallsvoldtekt. De fleste voldtekter er utført av etniske nordmenn. Gjerne kjærester eller familiemedlemmer og det blir gjort mye for å forhindre det. Om du vil snu det til å passe et politisk budskap så må du fremheve en liten del av voldtektsproblemet som hele problemet. Dere selv vil jo henge kvinner som får barn med mennesker av en annen rase Angående innlegget ditt så ser jeg lite som har noe med virkeligheten å gjøre. Prøv å se verden rundt… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Att Europa blir mer fredligt er ytterligare ett påstående som du kommer med utan fast førankring.
Och de frynsegoder du menar alla har har vi inte fått tack vare de sista trettio års førda politik.
Rasfremlingar er grovt øverrepresenterade i all våldskriminalitet och så ser det ut i alla vestliga land.
Ingen vill henge kvinnor.
Du har vart her førr och spridit din dynga under annat nick.
Løgnare!

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

De siste 30 års politikk har hatt stor innvirkning på velstanden. Bare se på håndteringen an oljefondet og bevaringen av distriktene.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Pengar er ettor och nollor idag. Virtuell ekonomi.
Vi seljer ut idag vad vi behøver imorgon och lever gott på 30 silverpenningar tills de er slut.
Våra barnbarn kommer att førbanna oss och speciellt dig.
Limbeck du er helt vidrig.

Aktivist
Aktivist
Svar til  Limmy
5 år siden

«Norge og Europa blir mere og mere fredelig. Folk lever lengre og lengre. Vi svømmer i frynsegoder.» – Jo, den må du lenger ut på landet med. Folk lever lenger på grunn av vestlige medisinske og teknologiske fremskritt, ikke på grunn av at vi lever sunt, naturlig eller fordi våre land er fredelige. Europa er i kaos! Vi lever i en velferdsstat fordi våre forfedre har ofret, slitt og kjempet for det. En velferdsstat vi forøvrig er i ferd med å donere vekk til tredje verden, og derigjennom RASERE. «Du glemte å si overfallsvoldtekt. De fleste voldtekter er utført av… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Aktivist
5 år siden

Kriger er så og si borte fra Europa etter 1945.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Jugoslavien Ukraina ETA IRA Cypern.
Europeiska nationer bekrigar folk i Afganistan Lybien Irak Syrien.
Drønarattacker krigshets och lønnmord i många andra land.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Utgångspunkt synsing, følelser framfør fakta. Oppspinn framfør verklighet.
Ge oss ett exempel på oppfordring till dråp.

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Dere navngir folk dere mener er forædere og henger opp plakater der de skal henges. Def er oppfordring til drap

Norrøn
Norrøn
Svar til  Limmy
5 år siden

Vi blir jo navngitt først. Vi slår tilbake med samme mynt.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Vem har vi namngett och har sagt att de ska hengas?
Lett før dig att visa till det uttalandet om det skulle vara så.
Omøjligt om det inte finns ett uttalande som styrker ditt påstående.

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

https://www.frihetskamp.net/rabiat-kommunist-spyr-ut-logner-om-motstandsbevegelsen

Her er et godt eksempel. Når dere truer med å henge det dere kaller forædere så kan dere ikke navngi dem. Ikke slik jeg kjenner loven ihvertfall.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Full eller sniffat før hårt i limkluten Limmy?
Du har avancerat från att vara dålig till att vara pinsam.

HRF
HRF
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Tror det er noe sterkere enn det der han har fått i seg. For en fjott!

HRF
HRF
Svar til  Limmy
5 år siden

Om dette er ulovlig, bryter alle som skriver løgner, kaller oss nynazister, nazister, sier at vi fortjener å bli skutt, grove overtramp og krenkelser generelt, for å ikke snakke om alle som henger oss ut med navn, bilde og fullt navn, straffeloven. Dette innlegget er svar tilbake til en rabiat mann, som tror han kan si noe uten å få svar tilbake. Han kom forøvrig feil. 😉 Ord er makt. Og det er forresten lov å gi svar tilbake på tiltalen.

HRF
HRF
Svar til  Limmy
5 år siden

Nå får du gi deg. Det er da ikke en oppfordring til drap. Snakk om å være en dramaqueen. Usjarmerende!

Tommy Olsen
Svar til  Limmy
5 år siden

Hva du her skriver tyder på at du ikke har gjort mye til research av disse innbilte monstrene dine.

trackback
5 år siden

[…] Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net. […]

knut
knut
5 år siden

Jeg lo da han mente vi forsøkte å splitte folket. Så ironisk.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Som «religiøs» har jeg aldri følt meg forfulgt av Motstandsbevegelsen, men det er trolig fordi jeg er tradisjonell førreformatorisk kristen, med en klar og tydelig oppfatning av hva jødene som Kristusmordere stod og står for. De andre samfunnsundergravende gruppene denne jødeinfiserte kommunisten nevner, har blitt fremmet av jødene på en eller annen måte, i kampen mot hvite samfunn i Europa og Nord-Amerika.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Motstandskjemperen Adolf Hitler var religiøs og påkalte Jahve i sine taler imot globalistmafiaen. https://justice4germans.files.wordpress.com/2013/08/hitler-christian.jpg

S. Haugen
S. Haugen
5 år siden

Når skal slike som dan kjenne vreden til folket?????
Når skal folket reagere på hans svik og løgn???