Hjem Nyheter Norge Rådet for Arendalsuka vingler igjen – kneler for partikritikk

Rådet for Arendalsuka vingler igjen – kneler for partikritikk

6

DEMOKRATUR Rådet for Arendalsuka har etter litt kritikk atter snudd og nekter Alliansen og SIAN tillatelse til det politiske arrangementet – overhode.

Rådsleder for Arendalsuka, ordfører Robert Nordli (AP) og Alliansens leder Hans Lysglimt Johansen.

Det er Rådet for Arendalsuka som igjen vingler og nekter Alliansen og SIAN å få delta på det politiske arrangementet, også kalt «demokratiets dansegulv» – for andre gang i år.

Etter at rådet på mandag annonserte at Alliansen og SIAN allikevel får delta med stand, truet Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Miljøpartiet De Grønne med boikott av arrangementet. Alle stortingspartienes ungdomsorganisasjoner gikk også sammen og oppfordret Arendalsuka til å trekke tilbake tillatelsen.

Rådsmedlemmer var raskt ut med å beklage og angre sin stemme om å gi Alliansen tilgang til «demokratiets dansegulv», da de fikk litt kritikk. LOs representant i rådet ba om et nytt møte, og i dag torsdag annonserte Rådet for Arendalsuka for andre gang at Alliansen og SIAN utestenges, fullstendig.

«Arendalsuka er en arena for alle uavhengig av religion, hudfarge og politisk ståsted», men ettersom Alliansen og SIAN «sprer hatefulle ytringer og har en aggressiv oppførsel» kan de «ha en ekskluderende og lammende effekt» på stortingspartienes deltakelse, og derfor trekkes tillatelsen til Alliansen og SIAN tilbake.

Ifølge opplysninger til Frihetskamp er det tillatelsen til både deltakelse og stand på arrangementet som trekkes tilbake.

Alliansens leder Hans Lysglimt Johansen kaller Arendalsukas vingling for en farse.

Lederen for Rådet for Arendalsuka er forøvrig Arbeiderpartimannen og Arendals ordfører, Robert Nordli.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Richard
3 år siden

Og der har vi demokratiet i praksis. Uansett om det er hylekoret som som fikk komitéen å stikke med halen mellom beina eller om det er globalistiske krefter som har sagt sitt så er budskapet det samme. Står man opp for folk og fedreland så får man regne med å bli utelukket av landsforræderne.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Ikke overraskende. Kommer Motstandsbevegelsen til å stille med et politisk parti?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Oy vey! Berøringsangsten ble for sterk for arrangøren, og Alliansen samt SIAN ble altså stengt ute fra å spre informasjon. Slett ikke overraskende. Frykten for å havne i «dårlig selskap» er overveldende i Norge, og straks jødene og deres lydige goyim protesterer mot at nasjonalsinnede stemmer kan komme til orde legger de seg flate, slikker opp spyttet og beklager. Taket for vårt såkalte demokrati og ytringsfriheten alle elsker er lavt, og døren er stengt for «uakseptable oppfatninger». Heldigvis er ikke internett stengt – ennå…

Robert
Robert
3 år siden

Klarer ikke å bestemme meg for om Lysglimt jobber for politiets sikkerhetstjeneste, eller om han faktisk er genuin i sine uttalelser om jødisk makt og dets perverse innflytelse i det hvite Europa. Leser en twitter-strømmen til Lysglimt, er det som å lese Der Stürmer fra andre verdenskrig. Lysglimt gikk også ut med offentlig støtte til den nordiske motstandsbevegelsen. Det er ingenting som gleder meg mer, skulle det vise seg at Lysglimt er en virkelig søker av sannhet. Men av erfaring når noen kommer helt ut av det blå med denne type uttalelser – samtidig som en forsøker å fremstå som… Les mer »

Vigdis
Vigdis
Svar til  Robert
3 år siden

«Skal vi forsøke et intervju med Hans Lysglimt i frontlinjen?»

Det hadde vært interessant.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Kan vi ikke arrangere en egen politisk uke, og da helst i hagen til ordføreren?