Hjem Nasjonal kamp Media Radio Kungälv #10: Stemmesedler og massivt bidrag

Radio Kungälv #10: Stemmesedler og massivt bidrag

0

RADIO Valgkampen trappes opp og i helgen ble nærmere 2 000 eksemplarer av Den nordiske motstandsbevegelsens stemmesedler spredt til folk i Kungälv. Og Radio Kungälv har fått en stor kontantdonasjon av en lytter!

Stemmesedler har ankommet og Den nordiske motstandsbevegelsen har delt ut disse i Kode, Diseröd, Munkegärde, Tveten samt Kungälv sentrum. Vi forteller mer om aksjonen og hvordan du som enda ikke har fått noen stemmeseddel selv kan gå til veie for å se til å stemme på Den nordiske motstandsbevegelsen.

Med stemmesedler ble valgkampen innledet på alvor og det er mye som kommer til å skje de nærmeste ukene. Foruten stemmesedler har Den nordiske motstandsbevegelsen nå også søkt om å få tillatelse til å ha en valgbod der Kungälvsboere og andre kan komme, treffe og diskutere med medlemmer fra organisasjonen.

I programmet diskuterer vi også andre lokale nyheter slik som Kungälvs-Postens Halleluja-artikkel om (den åpenbart mangelfulle) integrasjonen i Kärna.

Videre granskes hendelsen med en bløffmaker som har bedratt svenske pensjonister og blitt dømt for 24 tilfeller av grovt bedrageri. En av de rammede er en 87 år gammel kvinne i Kode. Vi diskuterer hendelsen og hva som er galt med «rettsvesenet» og Kungälvs-Postens rapportering.

Til slutt har vi fått en massiv kontantdonasjon av en Kungälvssønn som egentlig ikke har så mye penger. Vi hedrer personen og forteller mer om det hele.

Hør på programmet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg