Hjem Nasjonal kamp Media Radio Kungälv #13: Torgmøte, Kungälvs-Posten og samtale med politisjefen

Radio Kungälv #13: Torgmøte, Kungälvs-Posten og samtale med politisjefen

0

RADIO Nå lader Radio Kungälv opp til torgmøtet lørdag 18. august. Men det snakkes også om ytringsfrihetshatende kommunepolitikere og den patetiske sjefredaktøren Katarina Berg. Dessuten eksklusiv samtale med politisjefen i Kungälv!

Lørdag 18. august klokken 13.00 har Den nordiske motstandsbevegelsen torgmøte på Nytorget. Fredrik Vejdeland skal holde tale og Radio Kungälv prater om det. Nye avslag av kaffebord og Kungälvsmässan. Hva står det i avslaget og hva gjør Motstandsbevegelsen nå? Gir vi opp og lar de korrupte politikerne vinne?

Eksklusiv samtale med politisjef Teodor Smedius angående avslaget av kaffebordet. Pär Öberg har blitt lånt inn som konsulent og har pratet med Smedius. Radio Kungälv har samtalen på bånd.

Kungälvs-Postens sjefredaktør Katarina Berg har skrevet en latterlig artikkel. Åpenbart liker hun ikke valgkampansvarlig Simon Engelin? Eller er det akkurat det hun gjør? Radio Kungälv forsøker å trenge inn i Katarina Bergs kompliserte psyke og håper å komme levende ut derifra.

Videre så fortsetter Daniel Nordberg sine granskninger av de øvrige partiene. Denne gangen har turen kommet til Moderaterna. Er opposisjonsråd Anders Homensköld (M) en like stor drittstøvel og dilettant som Miguel Odhner (S)? Hør så får du svar!

Dessuten har valgarbeidet pågått som vanlig. Den nordiske motstandsbevegelsen eier gatene i Kungälv kommune og deler ut valgmateriale overalt!

Hør på programmet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg