Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront #34

Radio Nordfront #34

 RADIO NORDFRONT  I denne ukens avsnitt av Radio Nordfront diskuteres blant annet svenske lokalpolitikere, Motstandsbevegelsen og PST.

radio_nordfront-avsnitt34-640x333

Her kommer avsnitt 34 av Radio Nordfront. De faste medarbeiderne Robin Palmblad, Emil Hagberg og Pär Öberg diskuterer i dette avsnittet en rekke nyheter som angår både Norge, Sverige og Motstandsbevegelsen.

Avsnittet gikk blant annet ut på:

  • Hvordan svenske kommunepolitikere planlegger å legge ned Saxdalens skole i Ludvika kommune, sannsynligvis for å gjøre om skolen til boliger for såkalte flyktninger.
  • Öberg og Hagberg diskuterer unskyldninger de har hørt fra folk som sier at «de ikke kan organisere seg».
  • MiggaX deltakelse i RLM/Radio Realism.
  • Hvordan Motstandsbevegelsen vokser, og hvordan Nordfront har ett sekssifret antall unike besøkende hver måned. Og hvordan Stockholm holder i snitt to rekrutteringsmøter hver dag, med folk som er interesserte i å tilknytte seg til organisasjonen.
  • Politiets sikkerhetstjeneste (PST), som med mafiametoder, forsøker å motarbeide Motstandsbevegelsen i Norge — noe som de i dagens situasjon mener ikke går så bra ettersom Motstandsbevegelsen vokser også i Norge.
Lytt på avsnittet:

Last ned avsnittet i mp3-format HER, eller trykk på nedlastnings-ikonet oppe i høyre hjørne i SoundCloud spilleren ovenfor.

Glem ikke å abonnere på vår Youtube-kanal og Soundcloud-kanal.