Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront #60

Radio Nordfront #60

RADIO I denne ukens avsnitt av Radio Nordfront diskuteres en rekke nyheter som angår Motstandsbevegelsen. Jimmy Andersson, sjef for Rede 2 i Sverige er med som gjest.

radio_nordfront-avsnitt60

Her er avsnitt 60 av Radio Nordfront. De faste programlederne Robin Palmblad, Pär Öberg och Emil Hagberg diskuterer en rekke saker som angår Den nordiske motstandsbevegelsen. I dette avsnittet deltar dessuten Jimmy Andersson, sjef for Rede 2 i Sverige.

Avsnittet gikk blant annet ut på:

  • At Soundcloud har valgt å stenge Radio Nordfronts Soundcloud-kanal.
  • «Holocaust»-bløffen.
  • Hetsen fra radiokanalen P4 Skaraborg.
  • Den forvirrede hetsen som en kronikkforfatter fra den jødiske avisen Expressen leverte.
  • At Pär Öberg deltok i et direktesendt colombiansk radioprogram.
  • En bruker på Flashback ville at Radio Nordfront skulle diskutere et konsept vedrørende etnosentrisme (brevet kan leses nedenfor).
  • At den fiendtlige lokalpolitikeren og bruktbilsvindleren Kjell Israelsson (Moderaterna) nå er bekreftet som frimurer.

Lytt på avsnittet (130 minutter):

Sitat fra brevet som diskuteres:

[…] Teorin handlar om att vi som vita människor är intvingade i en konflikt som många av oss inte alls vill vara i. Med det menar jag att Hollywood, mängder av politiker och stora delar av vårt eget kulturetablissemang hatar oss aktivt och ser till att på olika sätt skada oss. Men de är inte ensamma, även de nya etniska grupperna som man importerat till våra hemländer är starkt etnocentriska.Vi har alltså tvingats in i en konflikt där man kan välja mellan att vara »antirasist» och på så vis känna sig lite god, men konsekvensen är att andra grupper kommer att »walk right over you». Det är som att spela monopol och medan alla de andra spelarna gör sitt bästa för att köpa gator, hus och ta betalt så sitter du själv där och snarare ger bort dina pengar och gator. Man kan ju då enkelt fråga sig, vem kommer att slås ut först. Det enda rationella i en sådan påtvingad konflikt är att just bli etnocentrisk hur illa man än kan tycka om det. Allt annat är självskadebeteende.

Kort och koncist så kan man alltså säga: »Att inte vara etnocentrisk/rasist är idag självskadligt och rakt igenom dumt hur illa man själv ändå skulle tycka om det.»

Jag hoppas förklaringen var tillräcklig, annars utvecklar jag gärna mer. Detta koncept har påverkat mig och många jag känner då vi egentligen bara vill vara snälla antirasister, men fattar att detta bara är farligt och skadligt för oss och våra familjer. Vi måste alltså tänka på oss själva ur ett etniskt perspektiv för att undvika att fara illa. Vi har alltså blivit »ofrivilliga etnocentrister/rasister».

Utöver det där utläggningen så tycker jag ni borde ha en del av något framtida program där ni tar upp olika intressanta dokumentärfilmer, ni kan ju ha så folk får tipsa i kommentarsfälten för att kunna få extra många intressanta dokumentärer. Tänker spontant på filmer som Defamation, Why people dislike jews och The American Dream.

Jag ursäktar om detta blev ett långt e-post, men jag är tacksam för svar!

Mvh