Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront #71

Radio Nordfront #71

RADIO I avsnitt 71 av Radio Nordfront gjennomføres det et intervju med motstandskvinnen Josefine, som nylig fikk sparken som vekter.

radio_nordfront-avsnitt71

Her er (endelig) avsnitt 71 av Radio Nordfront hvor de faste medarbeiderne Robin Palmblad, Emil Hagberg, Pär Öberg og Martin Saxlind blant annet intervjuer det kvinnelige Motstandsbevegelsen-medlemmet Josefine siden hun, på grunn av meningskriminalitet, fikk sparken fra sin jobb som vekter.

Avsnittet avrundes med at innen- og utenriksnyheter diskuteres.

Noe av det som ble diskutert:

  • Det kvinnelige partimedlemmet Josefine fikk sparken på grunn av at Anna Blomberg i landsstyret i Västra Götaland besluttet å inndra Josefines sikkerhetsklarering, til tross for hennes seks års plettfrie tjeneste som vekter.
  • Lederskribent og ansvarlig utgiver for Skånska Dagbladet, Lars J. Eriksson, har skrevet en anti-globalistisk kronikk hvilket innhold i stor grad kunne blitt publisert på Nordfront.
  • Dokumentaren «Clinton Cash», som viser hvordan multinasjonale selskaper betaler Clinton-familien uhørte summer, offisielt for «foredrag», og deretter påvirker for eksempel USAs utenrikspolitiske holdninger.
  • Jødisk-amerikansk massemedia erkjenner at de ikke kan forholde seg objektivt til den republikanske presidentkandidaten Donald Trump.
  • DC Leaks har sluppet tusentalls dokumenter fra jøden George Soros’ organisasjon Open Society Foundations, hvor han bedriver undergravende virksomhet rundt om i verden. Svenske venstreekstremister er blant dem som har fått økonomisk støtte til å organisere seg for så å påvirke valgresultatet i Sverige.

Lytt til avsnittet (77 minutter):

Last ned MP3-versjonen av avsnittet her. Besøk MP3-arkivet her.

Dokumentaren «Clinton Cash» som det refereres til:

Klippet som Hagberg refererer til:

Relaterte artikler:
Alt du trenger å vite om Hillary Clinton for presidentvalget